Compatibilitatea Taur- Fecioara


Taurul este guvernat de Venus, zeita dragostei, a atractiei pentru tot ce este material si care ii poate evidentia frumusetea personala in fata celorlalti. Pentru zodia Fecioarei lucrurile sunt putin mai complicate. Mercur, zeul comertului, al negocierii, al capacitatii de a transmite idei, de a comunica, de a calatori, este guvernatorul zodiei Gemenilor. Guvernatorul diurn. Din cauza aceasta Gemenii sunt mereu agitati, plini de dorinta de a cunoaste lume, locuri, obiceiuri, si orice altceva tine de cunoastere. Gemenii pot fi asemanati uneori cu niste copii in fata unor vitrine cu jucarii, numai ca in cazul lor vitrina de jucarii o reprezinta viata, cu toate provocarile ei. Din acest motiv este si numit guvernator diurn, pentru ca nativii Gemeni traiesc la maxim clipa. In egala masura, Mercur este si guvernatorul zodiei Fecioarei, insa aici se numeste guvernator Nocturn. Nativii sunt intelepti, mai conservatori- au depasit etapa in care se uita fericiti si bucurosi la toti cei din jur, ci acuma iau jucaria in mana, o cerceteaza pe toate partile, se uita la pret si cantaresc avantajele si dezavantajele -.
Ambii, si Taurul si Fecioara sunt zodii de pamant. Au limbajul lor propriu. Taurul este pasionat de frumusete, de modul cum arata si cum este admirat de cei din jurul sau. Fecioara are o adevarata obsesie pentru curatenie, grija fata de corpul sau. Foarte rar veti gasi in randul Fecioarelor persoane viciate (alcoolici, narcomani, etc). Pur si simplu Fecioarele isi respecta corpul si sunt moderate in tot ceea ce fac. Au o atractie deosebita pentru mama, cu care au o legatura foarte speciala. Aici e si punctul in care sunt atrasi de Tauri.Taurii le pot oferi acea stabilitate de care au atata nevoie, ideea de protectie, de confort familial si in plus de frumos, pentru ca Taurul intotdeauna va avea o casa dichisita, aranjata, placuta la vedere.
Taurul apreciaza luciditatea si bunul simt al Fecioarei. Fecioara nu este o zodie cheltuitoare, iar atunci cand face o achizitie cumpaneste foarte bine inainte daca merita sau nu sa dea banii pe acel produs. Unii ii pot numi pe nativii zodiei Fecioarei "zgarciti". Noi ii numim "precauti" si " logici". In casa unei Fecioare tot ce este cumparat de catre aceasta isi are logica ei si justificarea ei. Iar Taurul are nevoie de un spirit practic, analitic, rational.
Taurii si Fecioarele pot fi foarte buni parteneri de afaceri,pentru ca amandoi sunt condusi de ideea acumularii de bunuri materiale. Prin urmare vor lupta umar la umar pentru atingerea scopului dorit. Ambii au o putere incredibila de lucru, fiind in stare sa petreaca 25 de ore la locul de munca, atunci cand sunt stimulati si stiu ca vor avea de castigat din acest lucru. Aici chiar se cuvine sa facem o precizare. Daca alte zodii (Berbecul, Geamanul) se arunca innainte fara a judeca prea bine ce doresc ei sa faca, doar de dragul de a incepe un nou lucru, Taurii si Fecioarele au nevoie sa inteleaga ca vor avea parte si de castigurile necesare de pe urma implicarii lor intr-un anume proiect. Abia atunci vor da tot ce este mai bun din ei. Altfel, nimeni nu are nici o sansa sa ii faca sa munceasca
intr-o maniera productiva.
Pana aici acest cuplu pare un cuplu de vis: seriosi, ancorati in realitate, dedicati familiei si atunci cand sunt stimulati sunt si foarte muncitori.
Insa atentie la anumite mici " frecusuri" care pot aparea intre cei doi. In primul rand simtul analitic al Fecioarei se poate manifesta printr-o serie de critici care pot duce Taurul la exasperare. Taurul, incapatanat din nastere, de multe ori face numai si numai cum stie el. De ce procedeaza asa? Daca veti intreba un nativ Taur nici el nu va sti sa va raspunda. Pur si simplu va face pentru ca asa considera el ca e bine. Pentru ca e capos, incapatanat, cu doua coarne gigantice in frunte si daca a luat-o pe un drum nici macar 10 cataclisme nucleare nu il pot schimba din ruta sa. Aici poate interveni Fecioara,care daca va incepe sa il critice nu se va alege decat cu un ulcer perforat. Cu cat critici un Taur mai mult, cu atat el va face cum stie el, doar ca sa demonstreze celorlalti ca el face cum vrea si ca nu are nici un stapan.
In dormitor nativii Tauri sunt pasionali ,senzuali, stapanii adevarati ai artei amorului (doar sunt guvernati de zeita dragostei,Venus). Fecioara, pe de alta parte s-a nascut pudica. In dormitor, comportamentul Taurului i se va parea exotic. EXOTIC cu majuscule. Iar aici depinde de harta astrala a fiecarui nativ Fecioara: ori va fugi in directie opusa cu viteza luminii, ori va fi fascinata de Taurul sau si va ramane prinsa in vraja sa sexuala.
In orice caz, combinatia Taur- Fecioara este o combinatie linistita, centrata pe acumulare de capital, amandoi usor incapatanati si uneori carcotasi. Sa le spunem ca sunt OK in lumea lor, iar noi nu le putem ura decat cati mai multi ani impreuna, in care sa nu intervina blazarea,placiditatea si rutina.

0 comments: