Compatibilitatea dintre Taur si Rac


Relatia dintre un Taur si un Rac este asemenea unei brize usoare de vant, din luna iunie: racoritoare si reconfortanta.
Ambii nativi ai celor doua zodii impartasesc doua puncte comune: siguranta si comfortul casnic. Fiecare ofera partenerului siguranta relationala si amandoi se bucura de cuibusorul pe care il au. Gurmanzi deosebiti ( in sensul pozitiv al cuvantului). seara se delecteaza cu o cina gustoasa, gatita intr-un mod mestesugit, asa cum numai un Taur sau un Rac -gastronomi desavarsiti amandoi- stiu sa o prepare.
Cele doua semne zodiacale formeaza adeseori familia ideala, pe care alte zodii doar o viseaza, iar atunci cand o intalnesc nu pot decat sa o invidieze. Intre Taur si Rac sunt legaturi puternice, adanci, au limbajul lor comun, pe care altii nu il pot intelege.
Este tipul de cuplu orientat spre familie, introvertit, care prefera caldura caminului si o noapte romantica in doi, decat petreceri zgomotoase intr-un anturaj obositor.
Singurele probleme incep sa apara atunci cand Taurul se incapataneaza sa faca numai si numai cum doreste dansul, fara sa mai tina cont de sensibilitatea exagerata a Racului. Taurul trebuie sa fie empatic la sensibilitatea Racului, care este un semn de apa, introvertit si pentru cate un cuvant greu echibaleaza cu o lovitura de cutit in inima.
Guvernat de Venus, Taurul este prin definitie o zodie sexuala. Nu ii plac taraganarile la acest capitol, si modul sau de a iubi este unul concret, pamantean. Racul, guvernat de Luna, pune accent pe poezii, pe strategiile de a cuceri partenerul, pe arabescuri verbale si cantece la mandolina intr-o noapte de vara sub cerul instelat. Taurul iubeste concret, chiar grosolan.Racul e un poet. Cum se vor armoniza aceste doua directii pe manifestare a dragostei? Solutia ar fi: faceti cati mai multi copii ca sa nu va mai ganditi la diferentele aceastea. Sau, fiecare, sa incerce sa intre in pielea celuilalt si sa fie dispus la o serie de compromisuri la acest capitol.
Cele doua semne, in esenta, sunt bonome, casnice, placute. Cand vorbesti despre ele te cuprinde o toropeala placuta ( asta in cazul in care ignori incapatanarile Taurului si depresiile + posesivitatea si santajurile emotionale ale Racului). Amandoi comunica bine impreuna. Cand intervine o cearta in paradis, aceasta poate fi rapid anihilata prin dragostea pe care poate sa o reverse Racul asupra maiestuosului Taur, sau prin procesele de constiinta manifestate de Taur ( Racul adora sa ii vada pe ceilalti cum recunosc ca au gresit si cum se caiesc pana la cer si innapoi).
Taurului ii place sa poarte lucruri frumoase, sa aiba o atmosfera comfortabila in casa, mancarea calda si gustoasa pregatita pe masa; Racul, un familist convins, adora toate acele mici detalii care au de-a face cu notiunea de familie, copii, grija si dedicatia pentru membrii clanului.
In concluzie, atunci cand Taurul si Racul se intalnesc, este o combinatie foarte buna- desigur, aceasta depidne si de harta astrala personala-. De regula, dat fiind buna convietuire intre cei doi nativi, aceste intalniri sunt considerate ca fiind intalniri karmice si sunt un fel de “bonus” astral pentru doua entitati care in alte vieti au luptat mult, au suferit mult si acuma merita sa aiba parte si de liniste si fericire.

0 comments: