Compatibilitatea Taur-Taur



Un vechi proverb spune ca „cine seamana, se aduna”. Nici aici nu suntem prea departe de aceasta afirmatie! Nativii Taur au punctul lor comun in care rezoneaza unul cu celalalt la cote maxime. Insa stiti bine, rutina da nastere la plictiseala si depinde de hartile natale ale acestor nativi daca viata lor in cuplu va fi marcata de certuri interminabile (amandoi sunt foarte posesivi, gelosi si incapatanati) sau daca va fi de o monotonie ingrozitoare.
Doamna Taur este o gospodina desavarsita, ii place sa se ocupe de casa ei, sa o decoreze, sa o infrumuseteze, sa o transforme intr-un loc placut , relaxant, primitor. Este atenta cu banii (Taurul guverneaza casa a doua a zodiacului, cea a banilor),iar acest lucru nu face decat sa il incante pe partenerul sau. Un alt punct comun pe care il impartasesc amandoi este gustul rafinat, incantarea de a se delecta cu niste mancaruri fine, bine pregatite, care sa imbine savoarea gustului cu complexitatea prepararii lor.
Pe de alta parte sentimentul de confort al doamnei Taur este intarit datorita responsabilitatii pe care partenerul ei il arata pentru grija in ceea ce priveste asigurarea celor necesare privind traiul de zi cu zi. Domnul Taur isi pastreaza serviciul foarte bine, in cele mai multe cazuri este un om responsabil, serios. Le place sa imparta impreuna placerile vietii, sa aiba activitati comune. Singurul lucru care poate umbri intr-o mai mare sau mai mica masura acest peisaj idilic este umbra gelozei care va aparea la un moment dat intre cei doi.
Asemeni unui ceasornic care bate la ore fixe, gelozia va reveni constant in viata de cuplu a domnului si doamnei Taur. Fiind recunoscuti pentru incapatanarea lor deosebita, trebuie sa invete amandoi sa se retraga gratios atunci cand nervii ating cote maxime (oare vor fi in stare sa faca acest lucru?).
Prin urmare in cazul in care cei doi nativi cauta doar securitatea emotionala, comfortul casnic, iar rutina nu ii deranjeaza deloc, au toate sansele ca relatia lor sa functioneze fara nici o problema. Insa daca unul dintre cei doi are mai mult spirit de aventura, sau harta natala prezinta o incarcatura de foc (un ascendent pe semn de foc, Berbec, Leu sau Sagetator) relationarea va fi mai dificila.

Aici ma voi opri si voi preciza un lucru: in horoscopul compatibilitatii vorbesc la modul general si ofer o gama larga de caracteristici ale compatibilitatii dintre zodii.Sa nu uitam ca fiecare padure isi are uscaturile ei, si in functie de harta personala, nativii Taur se pot regasi in toate caracteristicile prezentate aici, sau dimpotriva, sa se recunoasca mai putin. Scopul meu este sa ofer o imagine de ansamblu, generala, a acestor caracteristici.

1 comments:

Mihaela Petrescu said...

Soacra mea e taur! Eu sint scorpion!Iar tu esti talentata!Bravo!Restul ti-l imaginezi singura!