Horoscopul saptamanii 7-13 Septembrie

Dragii nostrii cititori. Ne extindem. Crestem. Din acest motiv, incepand de Luni am inaugurat rubricile speciale ale zilelor de Luni, Miercuri si Vineri. Dorim sa intram in dialog cu voi, sa comunicam si sa incercam sa gasim o solutie la problemele voastre.In ce vor consta aceste rubrici? Dumneavoastra aveti dreptul sa puneti O SINGURA intrebare , pe o singura tema care va framanta. Ne-o trimiteti (intrebarea,desigur) la adresa noastra: roastrolog@yahoo.com insotita neaparat de urmatoarele date: DATA NASTERII - ziua, luna,anul- ORA Nasterii in format 0-24 si LOCUL nasterii. Veti primi un raspuns scurt, in limita timpului disponibil. Pentru raspunsuri complexe va invitam sa studiati rubrica de consultanta astrologica cu tarifele noastre.


Berbec

Tendinte generale : Berbecii nostrii se vor imparti in doua categorii saptamana viitoare. Primii vor deborda de energie, vor alerga in toate partile si vor incerca sa rezolve un milion de lucruri. Ceilalti vor fi molcomi, cu picioarele ancorate in realitate si vor uimi pri ncalmul pe care il vor afisa. Oricum ar fi, amblele categorii vizeaza un singur punct: acela al planificarii. Este un moment propice pentru planuri si munca, pentru pus ordine in viata particulara si cea profesionala. In weekend va trebui sa mai faceti ordine prin casa, pentru ca ati tot evitat acest lucru in ultimul timp.

Dragoste: Saptamana se afla sub imperiul marelor scene de dragoste. Spre jumatataea saptamanii, partenerul va avea o adevarata criza de nervi, cand va pune pe masa tot ce l-a nemultumit in ultimul timp.Ar fi bine sa-l ascultati cu atentie pentru ca la nervi oamenii spun multe din ce gandesc, iar aceste cuvinte va pot ajuta sa puneti ordine in relatie, sa ajustati ce e de ajustat si sa o redinamizati, pentru ca intrase intr-o rutina nesanatoasa. Weekend-ul este momentul marilor impacari si promisiuni.Depinde de dumneavoastra insa daca le veti si duce la indeplinire.

Serviciu si finante: Saptamana debuteaza trist la capitolul finante. Vantul va bate prin buzunare si nici nu sunt perspective sa ve umpleti portofelul. Aparent, va fi o saptamana plicticoasa. Uneori este nevoie de rabdare pana cand totul incepe sa mearga. In plus, tineti cont de faptul ca am spus : aparent. De Joi lucrurile vor iesi din conul de blazare in care se aflau, veti redeveni aceeasi berbeci dinamici cu care eram obisnuiti toti cei din jurul dumneavostra.Veti purta discutii, veti parafa intelegeri, chiar si cu persoane care va erau mai putin favorabile.

Taur




Tendinte generale
Saptamana 7-13 septembrie se anunta una speciala pentru nativii Taur! Veti fi stralucitori si toata lumea va va admira. Daca va aflati intr-o relatie va veti bucura de atentia partenerului. Daca sunteti singur aveti mari sanse sa cunoasteti persoane noi care sa va imbogateasca anturajul. Miercuri, joi si vineri nativii Taur se vor confrunta cu niste vesti sosite pe neasteptate, ca picate din cer pe care vor trebui sa le rezolve. Incepand cu ziua de vineri si pe intreg parcursul week-endului, veti fi plini de energie si nu ne-ar mira daca va veti apuca sa faceti putina ordine in casa pentru ca se simte nevoia.



Dragoste
Ziua de luni este o zi minunata. Va simtiti grozav si plin de energie pozitiva. Priviti increzator spre viitor, iar acest lucru se vede reflectat si in gesturile si vorbele dvs. Inspe jumatatea saptamanii, adica miercuri, joi si vineri veti avea o astare mai ciudata: nu va veti gasi locul si vi se va parea ca altcineva va controleaza. Zilele de joi si vineri, insa, sunt zile perfecte pentru comunicare, pentru a transmite idei si pentru a va convinge partenerul de viata sa va urmeze sfaturile. In week-end s-ar putea sa trebuiasca sa va impuneti punctul de vedere in cuplu, insa va recomandam sa o faceti cu blandete pentru ca altfel s-ar putea sa suportati consecintele.



Serviciu si finante
Stim ca nativii Taur dau dovada de multa incapatanare, insa saptamana care urmeaza le recomandam sa fie flexibili si intelepti pentru ca flexibilitatea este uneori cea mai buna strategie in a va croi drumul in viata. Politica pumnului in masa si a incapatanarii duse pana la fanatism nu se aplica in societatea nostrea care a trecut demult de Evul Mediu. Prin urmare, incercati sa-i ascultati pe cei din jurul dvs. chiar daca nu sunteti de acord cu ideile lor. Important este sa creati acea stare de comunicare si cand veti prinde momentul potrivit sa aruncati in joc si ideile dvs. Joi si vineri s-ar putea sa va axati pe rezolvarea proiectelor individuale: sa luati legatura cu persoane pe care nu le-ai mai cautat de multa vreme insa care acum se dovedesc necesare pentru indeplinirea proiectelor dvs. In week-end va asteapta o multime de surprize si niste propuneri de afaceri. Priviti-le cu atentie! S-ar putea sa va aduca in viitor multe beneficii!



Gemeni



Tendinte generale
Saptamana aceasta veti scoate la lumina una din armele dvs. secrete: un talent ascuns. Fie ca este vorba despre talentul comunicarii, talentul organizarii, talentul muncii asidue, Gemenii vor suprinde pe cei din jurul lor printr-un comportament neasteptat, neobisnuit care il va ajuta sa-si duca la indeplinire proiectele. De miercuri pana vineri veti fi atractivi, sexy, veti da raspunsul potrivit la momentul potrivit si toata lumea va va adora pentru deschiderea de care dati dovada si energia pe care o transmiteti tuturor. In week-end starea de sanatate s-ar putea sa va dea ceva dureri de cap. Deci ar fi bine sa incercati sa va odihniti, sa iesiti la aer curat, sa mancati sanatos si una peste alta sa aveti grija sa nu raciti.



Dragoste
Cu siguranta ziua de luni nu este ziua cea mai buna pentru declaratii de dragoste, dragii nostri Gemeni. Veti descoperi cu surprindere si dezamagire ca partenerul dvs. de viata sau iubitul/iubita nu raspunde pe aceeasi lungime de unda pe care sunteti dvs. setat. Veti fi frustrat, posomorat si iritat pentru ca nu intelegeti de unde apare acest comportament. Jumatatea saptamanii insa se anunta mai relaxata in cazul dvs. si s-ar putea sa treceti gratios peste starea de lehamite care va cuprins in prima parte a saptamanii. Va recomandam in zilele de joi si vineri sa nu faceti cheltuieli exagerate cuprinsi de febra dragostei: sa incercati sa va imbogatiti garderoba, sa va schimbati look-ul sau sa cumparati de dragul terapiei prin cumparaturi. S-ar putea sa va afecteze serios bugetul. In week-end veti fi plin iubire si veti transmite semnalele necesare si in cazul in care suneti singuri aveti posibilitatea de a cunoaste pe cineva.



Servici si finante
Dragi Gemeni, saptamana va solicita foarte mult din punctul de vedere al atentiei indreptate catre finante. Aveti lucruri serioase de rezolvat si este momentul perfect pentru a cere sfatul persoanelor mai exprimentate decat dvs. Marti si miercuri veti da curs unor invitatii sociale, unor discutii de natura financiara sau in interes de serviciu care vor fi benefice pentru a realiza noi contacte. Sfarsitul saptamanii este recomandat sa aveti grija la cheltuieli, sa nu va apucati sa faceti cumparaturi exagerate pentru ca se anunta timpuri mai grele. Cel mai bine ar fi sa vi-l petreceti alaturi de familie acasa si astfel veti evita posibilitatea de a face cheltuieli exagerate.





Rac



Tendinte generale
Saptamana aceasta veti fi foarte bagaciosi si foarte simpatici. Prin urmare, cu greu cineva va poate refuza. De miercuri si pana vineri veti fi foarte ocupati si s-ar putea ca din cauza multelor preocupari pe care le aveti sa pierdeti ceva din vedere. Cel mai bine este sa va faceti o lista de lucruri derezolvat pe care sa le bifati cand le-ati dus la indeplinire. De vineri si pana duminica veti fi plini de dragoste si axati pe probleme familile.



Dragoste
Va recomandam sa incercati sa iesiti cat mai mult pe afara luni seara pentru ca veti fi atat de atractivi incat daca sunteti singuri este o mare posibilitate sa cunoasteti pe cineva, inca de la inceputul saptamanii. Joi veti fi foarte energici si veti avea posibilitatea de a socializa cat mai mult. Probabil si la serviciu vi se va cere acest lucru. Sa participati la intalniri, intruniri, discutii. In week-end este momentul propice pentru putina terapie prin cumparaturi. Deci incercati sa va rasfatati achizitionand ceva pe care vroiati demult sa cumparati: un lucru ca o forma de cadou pentru starea de bine pe care ati avut-o intreaga saptamana.



Serviciu si finante
Va recomandam ca incepand de luni sa lucrati in grup si sa refuzati, daca este posibil, sarcinile care va solicita implicarea raspunderii de unul singur. In perioada aceasta sunteti foarte simpatic si in egala masura s-ar putea sa va treaca prin cap o multime de idei noi, inovatoare mai ales in zilele de marti, miercuri si joi. Aceste idei s-ar putea sa atraga atentia superiorilor vostri si sa va aduca fie o lauda, fie o neasteptata promovare. Joi si vineri veti fi foarte energici si va veti putea implica intr-o multime de activitati. Profitati de acest moment pentru a va pune in ordine lucrurile. In week-end, momente propice pentru cumparaturi.





Leu



Tendinte generale
Saptamana aceasta nativii Leu vor fi de-a dreptul furiosi. Vor vrea sa schimbe societatea din temelii si sa-si impuna punctul de vedere. Din partea noastra, a celorlalti, aveti toata libertatea sa va comportati exact cum doriti si cum simtiti. Insa, noi ne facem datoria si va atragem atentia ca va trebui sa suportati si consecintele care deriva dintr-un astfel de comportament. Aceasta stare de frustrare va fi atenuata incepand cu ziua de miercuri cand veti fi dispus sa ascultati si punctul de vedere al celorlati, sa lucrati intr-un grup si sa comunicati cat mau mult. Spre week-end veti avea chef de iesit in oras, de discutat cu prietenii la un pahar de vorba. In week-end, de asemenea, veti dori sa fiti cu cineva drag, fie cu familia, fie cu prietenii, fie cu persoana iubita.



Dragoste
La inceputul saptamanii dragostea va fi pusa putin in primejdie in cazul in care avti o relatie pentru ca veti fi foarte hotariti in demersurile dvs. si nu veti asculta nici un punct de vedere. Miercuri, insa, veti intelege ca atitudinea adoptata nu este cea mai buna pentru bunul mers al relatiei dvs. si veti incerca sa fiti mai flexibil si sa incercati sa atenuati raul pe care l-ati facut la inceputul saptamanii. Insa, sa stiti ca de multe ori vorbele grele raman deschise ca niste rani adanci in sufletul partenerilor dvs. si va trece mult timp pana veti reusi sa stergeti rana facuta. In week-end aveti ocazia sa va spalati pacatele pe care le-ati facut la inceputul saptamanii si sa va recompensati fata de partener.



Finante si serviciu
In munca va trebui sa invatati lectia flexibilitatii daca vreti sa va mai pastrati jobul pentru ca luni si marti veti fi atat nervosi, iritati si nemultumiti incat s-ar putea sa atrageti chiar atentia sefilor in sens negativ. Nu este momentul rebeliunii si al protestelor pentru ca toata lumea este axata pe ideea pastrarii locului de munca si nu pe cea a pierderii. Deci daca vreti sa restructurati din temeii locul de munca sa stiti ca nu veti avea foarte multi adepti care sa sprijine cauza dvs. Miercuri veti realiza ca demersurile dvs. s-au ciocnit de un zid de indiferenta si veti redeveni mai flexibil si mai cooperant. Va veti axa pe munca in echipa si ideile voastre, mult mai relaxate de aceasta data, vor fi luate in seama si apreciate. In week-end veti fi plini de inspiratie si este momentul propice sa va ganditi la niste planuri de viitor.





Fecioara



Tendinte generale
Saptamana aceasta, Fecioarele vor face lucrurile altfel! Vor avea noi idei si vor suprinde anturajul lor prin excentricitatea de care pot da dovada. Miercuri joi si vineri va exista o stare ciudata in randul Fecioarelor: un sentiment de neliniste, de nesiguranta de energii. O stare combinata de neexplicat si nici noi nu putem prevedea directia in care se vor indrepta Fecioarele. Solutia acestei senzati ciudate este sa fiti clar, concis si dispus sa faceti compromisuri. In week-end va veti axa pe prieteni si pe familie.



Dragoste
In cazul in care aveti o relatie, ziua de luni este foarte buna pentru cuplu. S-ar putea sa faceti o serie de activitati impreuna si in timpul acestor activitati sa discutati cu partenerul pe care l-ati cam lasat de izbeliste in utimul timp. In cazul in care sunteti singur este o perioada buna pentru a cunoaste pe cineva, dar asta se intampla cu conditia de a iesi din casa! Nu sa va transformati intr-un pusnic! La jumatatea saptamanii, adica miercuri si joi, vor aparea o serie de probleme la serviciu si veti lasa pe planul doi viata personala. In week-end veti fi flexibil si veti avea nevoie sa fiti rasfatati, lucru neobisnuit pentru Fecioare care de data aceasta vor solicita atentia celor din jur.



Servici si finante
Saptamana debuteaza in forta. Aveti cateva idei noi, inovatoare pe care abia asteptati sa le prezentati sefilor sau colegilor de echipa. Comunicarea este punctul forte al saptamanii, insa atentie ca miercuri si joi s-ar putea sa fiti prost intelesi in cazul in care nu explicati cat se poate de clar ceea ce aveti in cap. Este o perioada mai ciudata la jumatatea saptamanii si daca nu aveti grija la ceea ce spuneti s-ar putea sa atrageti opozitia celor din jur. De asemenea, saptamana aceasta s-ar putea sa primiti vesti din strainatate: telefoane, e-mail-uri, faxuri. Va veti largi sfera sociala si de asemenea s-ar putea sa primiti o informatie foarte buna privind afacerea dvs. profiati de aceasta pentru a o pune in practica. In week-end va veti axa pe familie si serviciul va trece pe locul al doilea.





Balanta



Tendinte generale
Saptamana aceasta veti fi contrar asteptarilor tuturor. Balantele de regula sunt echilibrate, stapane pe sine, cantarind cu atentie ceea ceu au de spus. Sunt placute si stiu sa atraga asupra lor numai cuvinte de lauda. Ei bine, saptamana aceasta Balantele vor actiona sub impulsul instinctului! Se vor enerva usor, se vor calma repede, vor face declaratii siropoase de dragoste pe care apoi le vor regreta. Incepand cu ziua de miercuri va veti simti mai linistiti si mai stapani pe sine si pe situatie, dar si pe sentimentele dvs. si veti incerca sa dregeti ceea ce ati stricat la inceputul saptamanii cu temperamentul dvs. neobisnuit. In aceasta saptamana s-ar putea sa cunoasteti o persoana care va avea un impact covarsitor asupra vietii dvs.



Dragoste
Saptamana aceasta Balantele vor fi exotice, interesante, pasionale, lucru care nu va face decat sa imbunatateasca viata lor intima. Partenrii vor fi surprinsi si incantati de aceasta transformare si marti si miercuri, mai ales, veti avea de oferit numai lucruri bune. Saptamana aceasta va va fi greu sa urmati regulile si sa ascultati de conduita impusa de societate si veti face mai mult cum veti dori dvs. Din acest motiv este indicat sa ii lasati in pace pe nativii Balanta pentru ca oricum si-au propus sa incalce toate regulile si daca le veti atrage atentia asupra acestu lucru nu le veti face nimic altceva decat sa le confirmati ca planurile functioneaza exact cum si-au propus. Deci partenerilor nativilor Balanta le spunem ca acestia vor fi fascinanti, exotici, plini de sexualitate si romantism.



Serviciu si finante
Va recomandam sa nu faceti cumparaturi nesabuite saptamana aceasta incepand cu ziua de luni, oricare ar fi provocarea la care sunteti supusi. Mijlocul saptamanii este o perioada pentru organizarea si punerea in ordine a multor planuri de afaceri. Sunteti foarte energici, plini de temperament si s-ar putea sa va vina niste idei mai neobisnuite care in timp vor da roade neasteptat de bune. Joi si vineri va recomandam sa nu va implicati in nici un proiect pentru ca s-ar putea sa nu se sfarseasca asa cum va doriti dvs. In week-end va veti asuma rolul de sef si veti reorganiza activitatea celor din jur ori cea a companiei sau va veti asuma o serie de responsabilitati pentru viitor.





Scorpion
Tendinte generale
Saptamana aceasta va veti afla imperiul nervilor, mai ales in primele zile ale acesteia. Va reamintim ca va puteti controla foarte bine daca va propuneti sa o faceti. Lucrurile se vor mai linisti inspre a doua jumatate a zilei de miercuri, insa nu va imaginati ca ati depasit intru totul faza tensionata in care va aflati. Daca vreti sa va incercati soarta, norocul sau sansa in diverse activitati, va recomandam sa asteptati pana sambata pentru ca abia atunci se va mai linisti viata dvs.



Dragoste
Luni va veti refugia in bratele persoanei iubite. Pentru ca ziua va fi foarte tensionata va veti ciocni cu o multime de persone si atunci singura sansa de relaxare este alaturi de cineva familiar. Daca sunteti singur si apar diverse provocari de a cunoaste pe cineva, va recomandam sa nu va implicati emotional foarte mult pentru ca este doar o perioada pasagera. Relatiile care se stabilesc acum nu sunt sortite sa dureze mult timp decat daca aveti de rezolvat ceva treburi karmice cu persoana respectiva. Inspre jumatatea saptamanii va veti confrunta cu o stare de tensiune care se va extinde pana vineri. Insa in week-end veti fi pasionali, foarte interesati de viata de cuplu si de a petrece departe de lume dezlantuita cu persoana iubita.



Servici si finante
Va recomandam sa nu faceti speculatii financiare incapand de luni pentru ca s-ar putea sa nu va surada norocul foarte mult. La jumatatea saptamanii s-ar putea sa apara mai multi investitori sau parteneri de afaceri care va vor propune noi proiecte. Luati-le in considerare dar nu le puneti inca in practica. In week-end va veti ocupa de analiza proiectelor propuse la jumatatea saptamanii si va recomandam sa va ascultati instinctele privind acceptatarea lor sau respingerea acestora.




Sagetator

Tendinte generale: A sosit si timpul sa va asumati responsabilitati. Sa dati dovada de maturitate, sa va suflecati manecile si sa treceti la curatenia generala de toamna.Am spus generala! Nu va mai complaceti in situatii neclare sau care nu va aduc satisfatie. Daca tot evitati sa faceti primul pas in a clarifica pozitia dumneavoastra fata de cei din jur – fie ei colaboratori, persoanei iubite, familie- nu faceti decat sa prelungiti o agonie care tot in acelasi punct va duce. Miercuri, Joi si Vineri vor fi zile foarte pline, ocupate, pline de alergatura. Vineri si intreg weekend-ul puteti aborda si latura filozofica a vietii, privind retrospectiv la experientele de viata acumulate in ultimul timp, cand ati invatat ca cel mai bine este cand iti rezolvi problemele singur.

Dragoste: Saptamana aceasta va trebui sa faceti o alegere sau, daca nu, sa veti o discutie cu persoana iubita. Sa intelegeti exact unde va aflati,pentru a sti mai apoi ce drum sa urmati.

Servici, Finante: O saptamana agitata. in care veti alerga in toate partile cu un teanc de acte in mana. Mai ales catre jumatatea saptamanii, s-ar putea sa vi se propuna o serie de noi colaborari si sa si treceti la concretizarea si punerea in practica a propunerilor care vi s-au facut.


Capricorn

Tendinte generale: Saptamana se anunta una plina de activitati.Aveti multe lucruri de rezolvat, atat acasa cat si la servici. Veti alerga harnici ca niste albinute, plini de energie. Insa aveti grija ca toata aceasta energie pe care o simtiti sa fie canalizata corect, pentru ca pot aparea diverse provocari din partea mediului dumneavostra: intepaturi, ironii, vorbe rautacioase.Daca veti cadea in cursa si veti da replica, veti avea surpriza sa constatati ca singurul in dezavantaj sunteti dumneavoastra, pentru ca veti pierde niste prieteni si va veti alege cu mai multi dusmani.Prin urmare uneori este mai bine sa parasesti campul de batalie inainte ca razboiul sa inceapa. Pentru ca asa va veti alege cu aliati. Deci incercati, dragi nativi Capricorn , pe cat se poate sa nu raspundeti provocarilor .


Dragoste: Luni s-ar putea sa aveti ceva probleme de comunicare cu partenerul. Putina tensiune, mult stress.Insa acest lucru nu trebuie sa va demoralizeze. Totul va reintra in normal incepand cu yiua de Miercuri. Zilele de Miercuri si Joi sunt yile potrivite pentru comunicare, exprimarea sentimentelor, Joi si Vineri pot aparea din nou niste piedici pe care trebuie sa le depasiti. Starea conflictuala se poate prelungi si in weekend, de aceea ar fi bine sa fiti cat mai detasati si sa nu raspundeti provocarilor.


Servici si Finante: Va recomandam saptamana viitoare sa ascultati putin si de sfaturile celr cu care colaborati. Spre surprinderea dumneavoastra, multi dintre acestia vor avea idei foarte bune. Daca sunteti posesorul unei afaceri, atunci este un moment propice sa interactionati cu beneficiantii ofertelor dumneaovastra. Dati telefoane, intrebati-i daca sunt multumiti, daca ar diri sa se schimbe ceva. Joi si vineri sunt zile foarte bune pentru schimbari si restructurari. Iar weekend-ul....ei bine, ar fi momentul cel mai fericit sa il petreceti alaturi de familie si sa va odihniti.



Varsator


Tendinte generale: Saptamana aceasta astrele va surad. Puteti fi de un real folos celor din jurul dumneavoastra, pentru ca aveti o putere de analiza foarte bna, dublata de un instict special, care va face sa simtiti punctele vulnerabile fie in comportamentul celor din jur, fie in situatiile create.

Dragoste : Veti fi adorabili! Veti fi irezistibili! Veti fi....dar de fapt cine se compara cu dumneavoastra? Marti si Miercuri veti reusi sa va convingeti partenerul sau partenera sa va acorde mai multa atentie, sa va alinte si sa va rasfete. I ncayul i ncare sunteti singuri, Marti si Miercuri sunt zile potrivite pentru noi cuceriri. Restul saptamanii veti fi euforici, bine dispusi si veti avea o atitudine care ii va incanta pe toti cei din jurul dumneavoastra.

Servici si finante: Saptamana aceasta va recomandam sa reviziuiti cu atentie toate documentele, hartiile, actele pe care le aveti. Dupa aceea, fara a mai sta pe ganduri, va invitam sa treceti la actiune. Mai ales zilele de Marti si Miercuri sunt zile perfecte pentru a va evidentia la servici, pentru a fi remarcati de sefi sau pur si simplu de a demara noi afaceri,noi actiuni. In a doua jum[tate a saptamanii responsabilitatile va vor asalta din toate partile, insa va veti indeplini cu brio toate sarcinile. In plus saptamana aceasta veti reusi sa va aliati cu cineva din anturajul dumneavoastra care, in viitor, va va fi de un real folos.


Pesti

Tendinte generale: Saptamana aceasta veti fi mai mult decat empatici.Veti avea un al 10-lea simt care va va face sa anticiapti primejdia de la mare distanta. In acelasi timp este un moment cand in viata dumneavoastra particulara vor surveni o serie de schimbari. Aceste schimbari se vor simti mai ales cu ziua de Miercuri.Din acest motiv va recomandam precautie si detasare. Asteptati sa vedeti ce va aduce destinul, apoi alegeti daca vreti sau nu sa acceptati darul. Pentru ca nu doriti sa bagati n curtea dumneavoastra un posibil cal troian, nu-i asa?

Dragoste: Incercati sa va exprimati.Pesti dau dovada mereu de prea multa timiditate sau, uneori de auto masochism.Se plang ca relatia lor nu functioneaza asa cum si-ar dori, insa in acelasi timp nici nu verbalizeaza nemultumirile lor. Marti, Miercuri si Joi veti avea o multime de treburi de rezolvat la servici, insa nu este o scuza pentru a sta imbufnati acasa. Cel mai bine este sa luati taurul de coarne si sa spuneti clar si raspicat partenerului ce va nemultumeste. Spre sfarsitul saptamanii veti deveni brusc romantici si visatori si veti promite marea cu sarea celor din jurul dumneavoastra. Oricum, un Peste euforic este o imagine mult mai simpatica decat un Rechin suparat in cautare de victime .

Servici si Finante : Ziua e Luni demareaza in forta, cu niste vesti bune. Insa va recomandam sa le priviti cu mare scepticism si detasare, deoarece chair daca la o prima vedere propunerile par minunate, la o privire mai atenta s-ar putea sa descoperiti un vierme in mijlocul marului din care va pregatiti sa muscati. Incepand cu ziua de Miercuri veti fi plini de energie, cu mult chef de munca. A doua jumatate a saptamanii este benefica pentru demararea de noi planuri sau actiuni.




Raspunsuri la Intrebari






Din dorinta de a pastra cat de cat intimitatea celor care pun intrebari, nu voi prezenta unele aspecte ale datelor personale.


Ana-Maria,nascuta pe 12.03.,ora 15.15,
George, nascut pe 28.02.1974
Ar putea exista o relatie intre noi daca eu voi lua decizia de a-l vizita la Viena, acolo unde momentan locuieste?


Draga Ana Maria, astrologic este o intalnire karmica si ar fi bine sa il vizitezi.Mersul relatiei depinde de amandoi, de abilitatea voastra de a face compromisuri si de a discuta deschis atunci cand apar probleme in cuplu.

Din punct de vedere uman iti recomand sa mergi sa il vizitezi, indiferent de deznodamantul situatiei. Mai bine sa capeti un raspuns, indiferent cum este el, decat sa ramai toata viata cu intrebarea.


Paula Corina, nascuta pe 18.01.1982, orele 8:00,. As dori sa stiu daca Teodor, nascut pe 6.03.1981, Brasov este jumatatea mea

Draga Corina, relatia este interesanta. Problema care apare este caracterul mai putin permisiv al unuia dintre voi si dorinta de libertate a celuilalt. O relatie nu functioneaza daca intervine gelozia, posesivitatea si critica excesiva. O relatie functioneaza daca ambii parteneri isi exprima liber punctul de vedere, au incredere unul in celalalt. Daca invatati aceste mici secrete, nu va mai fi nevoie sa intrebi daca este sau nu jumatatea ta.


0 comments: