Barbatul LEU si Raspunsuri la intrebari



Dragii nostrii cititori. Ne extindem. Crestem. Din acest motiv, incepand de Luni am inaugurat rubricile speciale ale zilelor de Luni, Miercuri si Vineri. Dorim sa intram in dialog cu voi, sa comunicam si sa incercam sa gasim o solutie la problemele voastre.In ce vor consta aceste rubrici? Dumneavoastra aveti dreptul sa puneti O SINGURA intrebare , pe o singura tema care va framanta. Ne-o trimiteti (intrebarea,desigur) la adresa noastra: roastrolog@yahoo.com insotita neaparat de urmatoarele date: DATA NASTERII - ziua, luna,anul- ORA Nasterii in format 0-24 si LOCUL nasterii. Veti primi un raspuns scurt, in limita timpului disponibil. Pentru raspunsuri complexe va invitam sa studiati rubrica de consultanta astrologica cu tarifele noastre.



Barbatul LEU



Intotdeauna cand vedem un nativ Leu il recunoastem dupa aerul regal, impunator, maiestuos cu care merge. Sunt persoane interesante si pentru care simtul raspunderii primeaza. Sunt plini de ganduri nobile si visul lor este sa incerce sa ajute cat mai multi oameni, dar in egala masura sa se stie ca ei sunt motorul care a demarat actiunea de ajutorare al celorlalti. In primul rand, domnii Lei sunt muncitori. Desigur le place o viata frumoasa, luxoasa, sa fie inconjurati de lucruri placute si de un ambient confortabil. Ne permitem sa dam un sfat doamnelor interesate de atragerea atentiei unui Leu. In primul rand nu uitati ca nativii Leu, barbatii, sunt totusi reprezentatii unui semn fix. Prin urmare, chiar daca sunt atrasi de obiecte stralucitoare sau femei colorate si exotice, in intimitatea caminului lor cauta o femeie traditionala care sa intruchipeze idealul de mama, sotie si amanta. Le place o femeie inteligenta care sa stapaneasca arta conversatiei. Urasc, de asemenea vulgaritatea!
Atentie caci barbatul Leu este reprezantatul in egala masura al zodiilor de foc, compuse din Berbec, Leu si Sagetator. Prin urmare una dintre caracteristicile zodiilor de foc este capacitatea de a se indragosti usor si de a se plictisi repede.
Pentru a atrage atentia unui barbat Leu trebuie sa fiti o femeie plina de energie care sa-i ofere seriozitate si, in egala masura, sa se straduiasca sa nu intre in rutina pentru ca Leul detesta rutina. Leul are nevoie de o femeie axata in realitate si care poate sa-l traga de maneca atunci cand greseste. Si daca se poate intr-un mod subtil si feminin pentru ca unui Leu, politica pumnului in masa nu-i va cadea foarte bine si va puteti trezi cu niste scene pasionale in care dvs. sa iesit pe locul al doilea. Chiar daca la prima vedere Leul nostru pare a fi un barbat impenetrabil cu o figura serioasa si lispita de emotii, sa stiti ca in interior este foarte sensibil si cauta la femei acea senzatie pe care o regasea la pieptul mamei. Deci Leul are nevoie de o femeie care sa-i ofere acel sentiment de caldura sufleteasca.
Cum puteti atrage un barbat Leu?
In primul rand, incercati sa adoptati o figura admirativa. Leii nostri sunt foarte sensibili la flatari si in cazul in care reusiti sa-i creati impresia ca el se afla in centrul universului si fara el viata dvs. ar fi searbada, atunci l-ati castigat pentru o perioada de timp. Incercati sa-l complimentati si, in acelasi timp incercati sa aratati cat mai bine pentru ca Leul este mandru atunci cand are o partenera pe masura. Niciodata nu acceptati pozitia a doua si aratati-va spiritul de competitie pentru ca veti avea nevoie. A fi alaturi de un Leu este ca si cum v-ati imbarca intr-o cursa de lunga durata pe un ocean in furtuna: nu veti sti unde veti ajunge, insa calatoria va merita din plin pentru ca va resi sa scoata ce este mai bun din dvs.


Magda, 23 februarie 1986, Slobozia: vreau sa stiu viitorul



Draga Magda, te invit sa reformulezi intrebarea. Viitorul este un concept foarte larg, care poate cuprinde intrebari de genul: ce imi aduce viitorul in privinta banilor? sau al sanatatii? sau al casatoriei? Aici poti formula o singura intrebare, pe un subiect concret( poti sa te uiti la intrebarile celor ce au primit un raspuns ca sa iti faci o idee. Astept sa revii cu intrebarea reformulata.


Renata: 03.01.1985Ora nasterii : 4:00 AM As dori sa stiu cu cine si cand ma voi marita. Multumesc


Daca datele introduse de tine sunt corecte, esti Capricorn cu ascendent in Scorpion. Harta indica o predispozitie in a te casatori cu o persoana nascuta sub semnul Pestilor, al Balantei sau al Taurului ( sau sa aiba ca ascendent una dintre aceste zodii).Posibilitati frumoase de casatorie pot aparea cam in 4-5 ani.


Smaranda


13.03.1989 Ora nasterii : 11:55 PM Bucuresti - Prietenul meu este de o alta religie si imi impune sa imi schimb religia. Credeti ca pot sa ma adaptez sau sa accept un mod de viata diferit de al meu?Impotriva vointei mele?


Draga Smaranda, conform hartii tale esti Peste cu ascendent in Scorpion. Asta implica foarte multa sensibilitate, constiinta de sine ( stii ce vrei),ambitie ( stii unde vrei sa ajungi) si capacitatea de a-ti pune in practica planurile. Marte, planeta energiilor si a modului cum ne comportam atunci cand suntem provocati face o serie de aspecte ce imi indica un lucru clar: atunci cand ti-a intrat ceva in cap (Marte e in Taur) si esti convinsa de acel lucru, cu greu poti fi deturnata de la ideea ta! Esti in stare sa lupti pentru drepturile tale si cu greu poti accepta macar ideea unui compromis, atunci cand stii ca ai dreptate. Prin urmare, singurele situatii in care ai fi dispusa sa accepti un alt mod de viata ar fi in numele dragostei, sau in numele sacrificiului pentru o alta persoana.


Amalia


Data nasterii : 24.05.1982, ora nasterii 7 .50 bucuresti


buna ziua as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa-mi intemeiez o familie?in ultimul an nu am mai avut nici o relatie.va multumesc


buna ziua Amalia, cam in decurs de 2 ani jumatate-3 sunt sanse sa realizezi acest lucru.

0 comments: