Femeia Leu


Dragii nostrii cititori. Ne extindem. Crestem. Din acest motiv, incepand de Luni am inaugurat rubricile speciale ale zilelor de Luni, Miercuri si Vineri. Dorim sa intram in dialog cu voi, sa comunicam si sa incercam sa gasim o solutie la problemele voastre.In ce vor consta aceste rubrici? Dumneavoastra aveti dreptul sa puneti O SINGURA intrebare , pe o singura tema care va framanta. Ne-o trimiteti (intrebarea,desigur) la adresa noastra: roastrolog@yahoo.com insotita neaparat de urmatoarele date: DATA NASTERII - ziua, luna,anul- ORA Nasterii in format 0-24 si LOCUL nasterii. Veti primi un raspuns scurt, in limita timpului disponibil. Pentru raspunsuri complexe va invitam sa studiati rubrica de consultanta astrologica cu tarifele noastre.

Femeia Leu


Va propun un exercitiu de imaginatie! Sa ne inchipuim ca suntem cu totii intr-o sala de petreceri. Toti ne simtim bine, toti vorbim, s-au format deja bisericutele clasice, unde fiecare isi impartaseste opinia vecinului de pahar si deodata usa se da de perete si toata lumea in sala amuteste. Ei bine, tacerea s-a asternut pentru ca tocmai a intrat doamna Leu, iar cand o Leoaica isi face intrarea este un moment in care vorbele nu-si mai au rostul. Este ca si cum regina Cleopatra ar intra in Roma in carul sau triumfal. Sau ca si cum regina din Sabah ar primi vizitatori. Femeia Leu intotdeana lasa o impresie: prin tinuta, prin mersul drept si mandru, prin parul frumos aranjat. Pentru ca doamna Leu are o adevarata obsesie pentru parul sau pe care de multe ori il poarta ca pe o coama.
Ce trebuie sa stim despre doamna Leu in cazul in care dorim sa-i atragem atentia?
In primul rand, nativele Leu nu accepta jumatatile de masura. Sunt ele sau restul lumii, iar infidelitatile nu vor fi niciodata iertate. Primul pas in a-i atrage atentia este sa-i urmariti cu atentie fiecare gest, sa o priviti ca si cum lumea s-a invarti numai in jurul ei si ea sa fie obiectul adoratiei dvs. eterne. Nu va imaginati ca relatia va merge daca o veti aborda intr-un stil brutal, dominator. Nu uitati! Ea este regina zodiacului. Prin urmare trebuie sa faceti eforturi considerabile pentru a va ridica la inaltimea asteptarilor sale. De asemenea, nu indrazniti sa intoarceti capul sa priviti alte femei atunci cand sunteti impreuna cu dansa pentru ca in aceeeasi secunda s-ar putea sa aveti surpriza sa fiti parasiti. Insa, puteti sa-i starniti spiritul de competitie. Adica, la un moment dat sa mentionati cat de bine a realizat doamna X sau Y un anumit lucru si veti vedea ca va incepe sa faca eforturi considerabile pentru a-si depasi posibila rivala.
Atentie insa, caci intrati pe un teren minat pentru ca ei ii place competitia! Si prin modul sau dezinvolt si stapan pe sine, reuseste sa atraga in preajma sa si alti barbati. Insa, aceasta competitie va fi constructiva pentru ca si dvs. veti face eforturi sa scoateti tot ce este mai bun pentru a-i atrage atentia.
Este o femeie care isi alege cu atentie barbatul. Deci trebuie sa indepliniti o serie de calitati pentru a intra in gratiile ei. In primul trebuie sa fiti un barbat care poate sa-si asume responsabilitatea intretinerii unei familii, trebuie sa fiti impunator pentru ca si ea este o femeie atractiva, frumoasa, plina de personalitate. Trebuie sa stapaniti foarte bine arta converatiei si in nici un caz nu incercati sa adoptati o atitudine violenta in fata ei pentru ca veti pierde din start. Femeia Leu este perfecta pentru un barbat care vrea sa faca cariera pentru ca si ea la randul sau iubeste puterea si pozitiile de conducere.
Prin urmare, femeia Leu are nevoie de cineva care este pasionat de viata, care incearca sa ajunga in primele pozitii si care nu se da in laturi in fata unui refuz si este in stare sa munceasca foarte mult pentru atingerea telului propus, deci un barbat perseverent.

(imaginea este preluata din deviantart.com)

0 comments: