Copilul Leu




Dragii nostrii cititori. Ne extindem. Crestem. Din acest motiv, incepand de Luni am inaugurat rubricile speciale ale zilelor de Luni, Miercuri si Vineri. Dorim sa intram in dialog cu voi, sa comunicam si sa incercam sa gasim o solutie la problemele voastre.In ce vor consta aceste rubrici? Dumneavoastra aveti dreptul sa puneti O SINGURA intrebare , pe o singura tema care va framanta. Ne-o trimiteti (intrebarea,desigur) la adresa noastra: roastrolog@yahoo.com insotita neaparat de urmatoarele date: DATA NASTERII - ziua, luna,anul- ORA Nasterii in format 0-24 si LOCUL nasterii. Veti primi un raspuns scurt, in limita timpului disponibil. Pentru raspunsuri complexe va invitam sa studiati rubrica de consultanta astrologica cu tarifele noastre.


Intr-un grup de copii il veti repera foarte usor pe nativul Leu. El este seful lor. Daca veti vedea pe cineva care joaca rolul imparatului, al conducatorului, al sefului, al razboinicului-sef ori al celei mai frumoase printese, regine sau model atunci sa stiti ca aveti de a face cu un micut Leu. Mandria, aroganta sunt parte inseparabila din personalitatea acestor copii si chiar daca la exteriori par foarte siguri de sine, puternici si increzatori sa stiti ca in interior sunt in continuare niste copii care au nevoie de dragostea parintilor si de confortul familial.
Parintilor le racomandam sa nu incerce sa-i obisnuiasca pe copiii Leu cu bani de la varste fragede pentru ca atunci cand vor creste vor crede ca li se cuvine orice si ca toata lumea va trebui sa le stea la dispozitie. De asemenea, in cazul in care va trebui sa iesiti la cumparaturi cu copilul dvs. Leu si acesta doreste cu tot dinadinsul o ciocolata sau o jucarie si dvs. refuzat sa i-o dati, nu cadeti prada sentimentelor de mila atunci cand el va face o adevarata scena in magazin. Mai bine adoptati tehnica de a-l scoate frunos din multime si de a-l face sa se linisteasca afara. Pentru ca, daca nu reusiti sa-i temperati si sa-i controlati aceste impulsuri dictatoriale inca din copilarie nu veti face decat sa creati un viitor insingurat.
Nu uitati ca oamenii din jur nu au timp si nici rabdarea sa accepte pe cineva care stie sa solutioneze lucrurile numai dand cu pumnul in masa. Le mai recomandam parintilor care au copii Leu sa incerce sa ii implice in cat mai multe activitati competitionale sportive pentru ca vor da ce este mai bun din ei. Incercati sa le dezvolatati simtul raspunderii, al onoarei si sa accepte ca nu numai ei sunt centrul universului si pentru a avea castig de cauza uneori trebuie sa mai faci si compromisuri. Deci, parintii care au copii nativi Leu trebuie sa lupte de mici cu o personalitate puterinica, cu incapatanarea lor si sa incerce sa ii armonizeze in asa masura incat sa-i accepte pe cei din jur, sa aiba rabdare sa-i asculte si sa accepte lucrul in echipa.

0 comments: