Compatibilitate Gemeni-Gemeni


Cum ar fi sa iesiti la intalnire cu sufletul pereche? Cu cineva care gandeste ca dumneavoastra, se poarta ca dumneavoastra, are de foarte multe ori aceleasi obiceiuri si de si mai multe ori va spune exact ce doriti sa auziti? Poate fi foarte frumos- o vreme- apoi, in cazul in care nu se aduc elemente noi in relatie, poate fi de-a dreptul plictisitor.

Haideti insa sa incepem cu punctele bune ale acestei relatii. Gemenii sunt o zodie cerebrala, interesati de tot ce este nou: de la ultimile barfe pana la cele mai verificabile stiri. Geamanul se simte in control atunci cand stie ce se intampla in jurul lui. Gemenii, pe de alta parte isi iubesc foarte mult libertarea si cu greu isi gaseste un partener care sa ii inteleaga din acest punct de vedere.
Ei, insa cand un Geaman intalneste un alt Geaman, si-a gasit partenerul ideal, cu care poate purta discutii lungi, fara sa se plictiseasca, cu care poate rezona, cu care poate impartasi cheful de aventura sau pur si simplu cu care se simte comfortabil. Niciodata nu va veti putea plictisi de partenerul dumneavoastra, ( sau cel putin asa credeti in prima faza a relatiei), pentru ca sunteti facuti din acelasi aluat.
In dormitor lucrurile merg de asemenea foarte bine, pentru ca aveti de regula acelasi gust pentru punerea in practica a fanteziilor . Pana si aici puteti comunica foarte liber, despre orice tema.
Insa intrebarea noastra pentru dumneavoastra este: oare cum e sa traiesti, zi de zi, cu propria-ti imagine, cu alter-egoul tau in casa ? Pentru inceput e foarte bine, insa apoi?... Asa cum spuneam la punctele bune ale acestei relatii, ganditi la fel. Prin urmare dupa o vreme veti sti exact ce are celalalt de spus si ce raspuns veti primi in cazul in care puneti o intrebare. Succesul relatiei depinde de hartile personale, de ascendentul fiecaruia, care poate aduce o nota de culoare in tot acest context. Altfel, dupa o vreme, din roz bombon, cum se prezenta viata la debutul relatiei cu partenerul Geaman, s-ar putea sa devina in nuante de gri, plicticoase, obositoare. Iar pasul urmator, pentru iesirea din rutina vor fi intepaturile verbale. Insa si aici va fi interesant, pentru ca atunci cand aruncati o intepatura, veti primi un raspuns pe masura. Iar de aici pana la o cearta foarte serioasa, nu mai este decat un singur pas. Prin urmare, succesul acestei relatii consta in evitarea rutinei, prin impartasirea acelorasi activitati, care va pot stimula, captiva, antrena pe amandoi.

0 comments: