Horoscopul saptamanii 1-7 iunie 2009



Berbec

In ultimul timp ati avut de rezolvat o multime de probleme. A sosit si vremea scadentei, clipa in care trageti linia si faceti totalul. Si chiar sunteti multumiti. Obositi,dar multumiti ca ati reusit sa indepliniti ceea ce v-ati propus.
Saptamana care vine va va aduce o serie de contacte cu strainatatea. Veti comunica fie telefonic, fie pe calea internetului cu persoane din alte tari, cu rude, prieteni sau poate veti avea niste obligatii de servici care va pun in contact cu strainatatea.
Miercuri veti avea o serie de mici controverse familiale, insa nu va fi nimic serios. Joi va veti face putin mai greu intelesi, insa Vineri si Sambata veti fi plini de vitalitate si energie.
In privinta dragostei veti fi foarte activi saptamana aceasta. Veti sti cand si cat si cum sa vorbiti si de asemenea veti avea energia necesara sa incercati sa creati noi legaturi. Sau de ce nu, sa reincepeti o relatie? Deci continuati tot asa, se anunta zile bune la orizont.
Citatul saptamanii pentru Berbec: "Judeca-ti succesul dupa lucrurile la care a trebuit sa renunti pentru ca sa-l obtii." Anonim

Taur.

Saptamana viitoare veti fi sub semnul romantismului, al dragostei.Veti fi gata sa faceti ochi dulci oricui va trece prin fata, doar doar veti reusi sa " pescuiti" ceva. Asta va da o stare placuta, comfortabila, pentru ca sunteti un maestru al seducerii. Dureaza ceva mai mult pana demarati, insa dupa ce ati intrat pe cursul lucrurilor, este foarte greu sa va opriti din mers.
Joi va fi o zi importanta, in care va recomandam sa va ascultati cu foarte mare atentie instinctele. Daca le veti asculta, veti fi in stare sa vedeti alte ipostaze ale partenerului, pe care nici nu le banuiati.Acest lucru va va ajuta mult sa luati o decizie referitoare la pasii pe care ii veti face mai departe.

Citatul saptamanii pentru Taur: “Inima are taine pe care nici o ratiune nu le patrunde.”Guy de Maupassant


Gemeni


In cap ai croit un plan bine definit, in care stii foarte bine ce doresti sa spui familiei tale. Pentru ca a sosit momentul chiar sa le si spui ce simti ,ce directie urmeaza sa iei. Te stradui asiduu inca de saptamana aceasta, iti faci curaj, iar Lunea viitoare treci la atac. Din partea ta exista bunavointa si deschidere spre comunicare.
Lucrurile nu stau la fel, insa, din partea lor. In prima etapa nu vor intelege exact ce doresti sa le comunici. In doua etapa se vor enerva, iar in a treia etapa, in cazul in care va mai fi o a treia etapa, vor trece la represalii. Aceasta furtuna va dura fix de Luni pana Miercuri. Miercuri veti avea o intalnire cu un bun prieten sau o posibila noua cucerire. Vineri si Sambata veti fi activi, energici, veseli si veti constata ca in curand posibilele diferende s-au aplanat.
In privinta dragostei, saptamana debuteaza confuz: vor fi mesaje contradictorii, gesturi intelese gresit, graba nejustificata si incercari de a transmite semnale care nu vor fi intelese si care vor da nastere la diverse controverse. Ce aveti de facut? Sa trageti aer in piept, sa incercati sa va concentrati si sa ramaneti focalizat pe ceea ce aveti de facut. Joi veti fi invitat sa luati parte la un eveniment, lucru care va va mai destinde si detensiona. In weekend veti fi putin dezamagit fie de o situatie in care este implicat si partenerul dumneavoastra, fie chiar de partener. Incercati sa nu cadeti prada melancoliei, este doar un eveniment pasager.
Citatul saptamanii pentru Gemeni: “Nu cunosc solutia pentru a atinge succesul, dar stiu ca pentru a esua e suficient sa incerci sa multumesti pe toata lumea.” Bill Cosby

Rac

Orice ati face, incercati sa fiti deschis oricarei comunicari incepand cu ziua de Luni. Lucrurile se anunta destul de confuze saptamana viitoare, insa atata vreme cat exista posibilitatea de comunicare, totul ar trebui sa fie in regula. Pe la jumatatea saptamanii se prefigureaza o criza casnica, lucru care va va scoate din ritmul dumneavoastra si din rutina cu care sunteti obisnuit.
Partea mai dificila va consta in faptul ca nu puteti interveni in nici un fel in buna desfasurare a lucrurilor si nu va ramane decat sa va lasati " dusi de val". Partea si mai dificila vine insa abia acum, cand in weekend va trebui sa luati o decizie importanta. Intr-o astfel de situatie confuza, noua nu ne ramane decat sa va sugeram sa nu va grabiti in a da un raspuns, sa nu va aruncati cu capul innainte in a lua o decizie doar de dragul de a scapa cat mai repede de responsabilitati, ci sa cumpaniti bine tot ce doriti sa faceti si abia apoi sa va alegeti drumul pe care doriti sa mergeti .
In ceea ce priveste dragostea, ar trebui sa stiti ca exista intotdeauna cel putin doua puncte de vedere. Iar al dumneavoastra nu este necesar sa corespunda cu al partenerului. Intr-o saptamana confuza , ca cea care se anunta, incercati sa va pastrati spiritul de analiza, logica si calmul. Daca veti reusi performanta sa nu va enervati saptamana viitoare, veti reusi sa observati noi detalii ale relatiei dumneavoastra, care pana acuma v-au scapat din atentie. Incepand cu ziua de Joi, veti fi mai destins la acest capitol si va veti simti liber sa faceti tot ce doriti pentru ca in sfarsit ati reusit sa va raspundeti la itnrebarile care va framantau de atata timp.
Citatul saptamanii pentru Rac: “Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.” Anonim


Leu

Uneori este recomandabil sa va abtineti. Saptama aceasta va veti uita la cei din jur si veti fi de-a dreptul surprinsi sa ii vedeti cum arunca banii in stanga si in dreapta. Insa sa stiti ca acest lucru poate fi uneori considerat ca un semn de frustrare si nemultumire interioara si nu este obligatoriu sa imitati chiar ce fac toti cei din jurul dumneavoastra. Se apropie zile de penurie, in care veti regreta ca in aceste momente ati aruncat banii pe fereastra.
Pe de alta parte se anunta o saptamana in care veti iesi din gaoacea dumneavoastra, veti cunoaste persoane noi, veti vorbi mult, veti fi carismatic. Vineri, o discutie cu o veche cunostinta va va prezenta lucrurile intr-o cu totul alta perspectiva.
Nu va lasati pacaliti de ziua de Luni! Starea aceasta placuta, de delasare, de liniste nu este decat o masca frumos colorata, iar lucrurile vor intra brusc pe o panta in care starea de tensiune va creste direct proportional cu fiecare ora.
Focalizati-va pe munca, pe ce aveti de facut Acum si Aici. Incercati sa nu cadeti in diverse efuziuni sentimentale si scene teatrale, pentru ca in acest moment chiar nu isi au rostul. Lucrurile vor continua in ritmul acesta pana Joi.
Incepand cu seara zilei de Joi si pe intreg parcursul zilelor de Vineri si Sambata veti fi prins in iuresul diverselor evenimente sociale la care va trebui sa participati.
Va recomandam sa nu incercati sa gasiti diverse motive de scuza si sa refuzati aceste invitatii de a iesi in lume, pentru ca aveti mari sanse sa va faceti remarcati.
Citatul saptamanii pentru Leu : “Fa lucrul pe care crezi ca nu poti sa-l faci. Esueaza. Incearca din nou. Fa-l mai bine a doua oara. Singurii oameni care nu cad sunt cei care nu urca pe cablul de la inaltime. Acesta este momentul tau “Oprah Winfrey

Fecioara

Veti fi de-a dreptul surprinsi cate lucruri reusiti sa finalizati zilele acestea. Cu cateva saptamani in urma, aveati o lista lunga cu lucruri pe care trebuie sa le bifati. Acuma, in clipa in care trebuie sa trageti linie, veti privi plini de mandrie la toate lucrurile pe care
le-ati indeplinit.
Marti si Miercuri veti fi tentati sa iesiti la cumparaturi, sa va destindeti aruncand cu banii in stanga si in dreapta, dar va asiguram ca nu este chiar cea mai inteleapta miscare pe care o puteti face in acest moment. In aceste zile ar trebui mai degraba sa va focalizati pe directia largirii grupului de prieteni, pe iesit in lume, pe discutii cu vechii prieteni pe care i-ati neglijat in ultima perioada.
In privinta dragostei, v-ati nascut rational. Va bazati de multe ori pe logica si cantariti cu atentie daca o situatie sau o persoana merita cu adevarat atentia dumneavoastra sau nu. Insa sa stiti ca uneori analiza prea adanca a tuturor detalilor va poate face sa pierdeti din vedere armonia ansamblului, frumusetea intregului. De multe ori numararea patratelelor de pe o foaie de matematica nu duce la nici un rezultat, pentru ca sa stiti, dimensiunile foii nu vor creste sau scadea daca dumneavoastra va complicati intr-o numaratoare fara sens. La fel si cu persoana iubita, daca veti sta si veti analiza fiecare detaliu, fiecare gest si fiecare vorba, nu veti reusi decat sa pierdeti toata distractia. Incercati sa va destindeti, mai ales ca ati fost atat de harnic in ultima perioada si ati reusit sa duceti la bun sfarsit o serie de indatoriri si oferiti-va cateva clipe placute, de relaxare.Si de ce nu? Incercati sa faceti cateva lucruri nebunesti, s-ar putea sa va placa noile senzatii.
Citatul saptamanii pentru Fecioara: “Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici. “David Lloyd George


Balanta

Sa stiti ca nu foarte des destinul va creaza ocazia sa vedeti lucrurile in adevarata lor valoare si dimensiune. Profitati de acest lucru si faceti-va in sfarsit o idee clara despre ce se intampla in jurul dumneavoastra, la servici, cu colegii de servici, in familie si asa mai departe. Pe langa faptul ca veti putea treiera graul de neghina, veti fi si un foarte bun ascultator saptamana care urmeaza. Fundamental v-ati nascut un lider adevarat, prin capacitatea dumneavoastra de a fi echilibrat, de a fi placut celorlalti si de a reusi sa obtina informatii pretioase de la cei din jur, sub masca unui chip angelic.
Pentru Balante saptamana va mai fi buna la inca un capitol: cel al dragostei, in care veti atrage ca un magnet pe cei din jur. Mai ales Marti si Miercuri veti fi in forma maxima si veti face ochi dulci tuturor celor din jur. In weekend veti fi de-a dreptul in paradis si veti explora noi taramuri ale dragostei.
Citatul saptamani ipentru Balanta: “Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine.” G. J. G. Marquez

Scorpion


Luni va fi o zi creativa, iar pe intreaga durata a saptamanii urmatoare se vor intampla o multime de lucruri bune. Sa incepem cu cel mai bun lucru? Veti afla un secret despre un prieten sau o cunostinta cam pe Marti. Nu e grozav? Veti putea sa adoptati o figura misterioasa cateva zile, bucurosi nevoie mare ca cei din jur va vor privi curiosi.
Joi nu veti mai rezista insa si veti ridica embargoul tacerii. Va veti reintegra in grupul de prieteni, veti iesi la o terasa, la un club sau pur si simplu la cumapraturi. Veti prelua insa initiativa de fiecare data si veti fi liderul tuturor activitatile pe care le veti demara.
In dragoste, ziua de Luni este o zi perfecta pentru romantism, declaratii pasionale, imbratisari.Marti Miercuri si Joi vor fi zile cu adevarat pasionale, iar capacitatea dumneavoastra de a capta atentia celor din jur va fi realmente la cote maxime. Incepand cu ziua de Vineri si pe intreaga durata o weekendului viitor ar fi bine sa va ascultati si vocea interioara. Semnalele transmise de ea sunt foarte importante.
Citatul saptamanii pentru Scorpion: “Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat.” William Jennings Bryan


Sagetator

Sagetatorii vor avea parte de o saptamana grozava! Veti face planuri mari incepand chiar cu ziua de Luni, veti da o strigare in cele patru zari si va veti chema gasca de prieteni sa va tina companie. De asemenea planurile pe care le elaborati in aceasta perioada se vor dovedi, in timp, profitabile. In urmatoarele zile veti fi activi si Joi, Vineri si Sambata va veti angrena intr-o serie de istorii de dragoste, sau daca nu veti demara o noua relatie, macar veti testa terenul. Sunteti elocventi, cu o mare putere de convingere si o buna empatie cu cei din jurul dumneavoastra. Acestea au fost predictiile la capitolul dragoste.
La servici, insa, lucrurile stau putin altfel. Toti va vor calca pe nervi, veti fi irascibil si veti incerca sa rezolvati mai multe lucruri deodata. Trebuie sa incercati sa intelegeti ca nu toti isi pot regla ceasul biologic dupa ceasul si starile dumneavoasta. Oricum ar fi, aceste stari de tensiune sunt pasagere, pentru ca spiritul dumneavoastra justitiar nu va permite sa iesiti din matca pentru o lunga bucata de vreme. Spre sfarsitul saptamanii veti realiza ca ati sarit putin calul ,ca ati avut pretentii nejustificate si va veti face autocritica.
Citatul saptamanii pentru Sagetatori: “ Asteptarea unei bucurii valoreaza uneori mai mult decat insasi bucuria.” Edouard Estaunie

Capricorn


Inainte de a hotari ceva pentru ziua de Lui - si in general pentru viitor- ar fi indicat sa mai cereti inca o parere. Auziti o multime de lucruri in cap, aveti o groaza de planuri trasate, prefigurate, insa pana acum le-ati tinut numai pentru dumneavoastra si nu ati cerut parerea nimanui in legatura cu cu ele. Cel mai bine cautati o persoana care a trecut prin acelasi tip de situatie prin care treceti dumneavoastra acuma si cereti-i sfatul. Marti si Miercuri veti fi foarte harnici, in timp ce Joi si Vineri veti discuta cu vechi si noi prieteni diverse chestiuni legate de planurile dumneavoastra de viitor. Nu uitati ca in situatia in care va aflati puteti iesi la lumina doar cu ajutorul prietenilor: ei cunosc si persoanele potrivite, si cam ce iesire din impas vi se potriveste cel mai bine.
Din perspectiva dragostei, stim prea bine ca saptamana viitoare veti avea mai multe treburi de rezolvat la servici sau veti avea mai multe activitati zilnice. Va sugeram sa incercati totusi sa va faceti si putin timp pentru persoana iubita si sa ii dati atentia necesara, sau sa va faceti timp si pentru prietenii pe care in ultimul timp i-ati cam neglijat. Feritiva in weekendul viitor de falsii prieteni si propunerile lor. Veti fi asaltati de acestia, insa incercati sa nu cadeti in plasa diverselor lor promisiuni.
Citatul saptamanii pentru Capricorn: “O ora de conversatie valoreaza mai mult decat 50 de scrisori.” Madame de Sevigne


Varsator

Va recomandam multa atentie in afaceri saptaman viitoare, incepand chiar de Luni. Cititi cu atentie toate paragrafele contractelor inainte de a le semna. Cititi toate instructiunile de folosire inainte de a lucra sau de a pune in functiune un nou aparat. Miercuri veti intra in contact cu cineva cu care credeati ca nu aveti multe puncte in comun, de care chiar va temeati uneori, iar abordarea pozitiva si deschisa din partea acestei persoane va va spori gradul de incredere in propriile forte. In cazul in care doriti sa intreprindeti ceva pe cont propriu, bagati-va bine in cap ca intrati in acest proiect singur si rezultatul demersului dumneavoastra va reflecta exact gradul de implicare pe care l-ati pus in acest lucru.
In dragoste, uitati de calmul dumneavoastr aproape nepamantean si de capacitatea de a va reprima sentimentele. A sosit clipa sa aratati cam ce simtiti si cum ganditi si sa aduceti cateva focuri de artificii in intreg contextul dat. Saptamana care urmeaza va va aduce o anumita cantitate de emotii pe care nu le banuiati ca le puteti avea. Acea senzatie de "fluturi in stomac" se va face simtita si la dumneavoastra. S-ar putea sa cunoasteti pe cineva saptamana care urmeaza, lucru care va va da noi sperante. Incercati totusi sa ramaneti cu picioarele pe pamant, ancorati in realitate si sa va bucurati de cat va ofera clipa.
Citatul saptamanii pentru Varsator: “In afaceri nu avem prieteni, ci doar parteneri.” Al. Dumas tatal

Pesti

Cineva va va solicita ajutorul incepand cu ziua de Luni si probabil veti renunta la orice alte activitati pentru a i-l acorda. Nativii Pesti intotdeauna sunt gata sa sara in ajutorul unei persoane aflate intr-o problema si din acest motiv, de multe ori prietenii apeleaza la dumneavoastra in momentele lor de criza. Miercuri s-ar putea sa primiti un telefon sau sa intalniti o veche cunostinta care va va cere o parere. E un sentiment placut, ce va cuprinde atunci cand jucati rolul bunului samaritean, insa aveti grija sa nu se faca abuz de bunavointa dumneavoastra si sa nu fiti folosit. A fi generos si saritor este un lucru, dar sa fiti luati drept baiatul bun la toate e altceva.
In dragoste, in sfarsit incepeti sa constientizati ca trecutul este otara pe care nu aveti nici un motiv sa o mai vizitati. Ce a fost a fost, e timpul sa trageti linie, sa va scuturati de praf si sa iesiti iarasi in lume. In curand sunt mari sanse sa faceti o noua cucerire, prin urmare nu va ascundeti in casa si nu va mai plangeti de mila. Treceti la actiune, la fapte, incercati sa iesiti cat mai mult in cluburi, terase, sa participati la diverse evenimente sociale. Incet incet astrele va vor lumina si sectorul dragostei dumneavoastra, prin urmare nu disperati.
Citatul saptamanii pentru Pesti: “Nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut.” G. J. G. Marquez

0 comments: