Compatibilitate Gemeni-Balanta


Conform Dictionarului Explicativ al Limbii Romane,” ECLECTÍSM inseamna= s.n. Îmbinare mecanică a unor idei, concepţii, puncte de vedere eterogene şi opuse. ♦ (Arhit., arte) Îmbinare necritică a unor elemente luate din stiluri diferite sau din diferitele mijloace personale de exprimare ale unor artişti consacraţi.”.
In interpretarea compatibilitatii dintre un Geaman si o Balanta, pe noi ne intereseaza numai partea: „Îmbinare necritică a unor elemente luate din stiluri diferite sau din diferitele mijloace personale de exprimare”, care defineste foarte clar si la obiect esenta relatiei dintre cei doi nativi.
Ambele semne, atat Geamanul cat si Balanta sunt semne de aer. Geamanul este guvernat de Mercur, mesagerul zeilor, cel care se ocupa de negocieri, de incheieri de contracte, cel care se ocupa de analiza mentala logica si profunda. Balanta, guvernata de misterioasa si senzuala Venus, planeta iubirii.Balanta, cu simtul sau artistic si cu talentul in afaceri (Venus este planeta frumosului,dar sa nu uitam ca este si o planeta a materialismului) planifica si are „miros” special pentru oportunitatile de afaceri.Insa se plictiseste repede si uneori deviaza de la calea pe care a pornit. Geamanul, perfect adaptabil si deloc suparat de schimbarile de atitudine ale Balantei sale, prin entuziasmul sau, cu logica ascutita si abilitatea pentru negocieri isi poate readuce partenera sau partenerul Balanta din nou pe calea cea buna. Sunt atat de diferiti si totusi atat de asemanatori....
Geamanul adora sa comunice, de dragul exercitiului mental. Balanta adora sa urmareasca coerenta si frumusetea discursului si a jocului verbal. In egala masura ambii nativi, dominati de elementul aer, sunt spirite libere, care nu se muleaza foarte usor pe regulile bine trasate ale unei relatii de cuplu stricte si clasice. Nu poti opri bataile inimii cuprinse de pasiune (Balanta) si nu poti opri curiozitatea si dorinta de a savura viata din toate punctele de vedere (Geaman). Tocmai din acest motiv acest cuplu este unul dintre cele mai frumoase cupluri ale zodiacului: pentru ca ambii parteneri vorbesc aceeasi limba: a respectului fata de libertatea partenerului.
Balanta admira rationamentele logice ale Geamanului si mai ales se simte foarte bine in grupurile largi de prieteni ale partenerului sau. Geamanul este mandru ca poate sta la brat cu o persoana aratoasa, cu simt artistic si placuta cum este o Balanta.
Ambele semne sunt pacifiste, nu le plac certurile. Pentru amandoi, o polemica de idei se rezolva cordial si amiabil, nu cu tipete, urlete si usi trantite (desigur asta in cazul ideal in care cei doi nativi nu au ceva aspecte mai stresante pe hartile natale. Insa sa nu uitam ca in aceste prezentari noi vorbim la modul general si prezentam liniile de ansamblu ale compatibilitatii).
Asadar, viata sociala activa nu este un impediment pentru nici unul dintre cei doi. Dimpotriva, a socializa cat mai mult, a avea un grup larg de prieteni, este una dintre placerile ambilor nativi. Balanta, prin echilibrul sau, pastreaza o linie moderata in toate relatiile sale. Cand trebuie sa rada, rade, cand trebuie sa taca, tace (acest spirit cameleonic,de a se preta la starea si atmosfera generala este unul din avantajele Balantelor, iar acest avantaj ii transforma in foarte buni negociatori si moderatori). Geamanul, vesel, neobosit si usor teatral se adapteaza foarte bine oricaror pretentii sociale. Amandoi formeaza un cuplu placut de toata lumea, iar aprobarea verbalizata sau neverbalizata a celor din jur le confera increderea necesara de a merge mai departe.
In dormitor lucrurile stau de asemenea foarte bine. Geamanul este curios si dornic sa experimenteze orice lucru exotic si nou. Balanta stapaneste instinctiv arta amorului, dat fiind ca este guvernata chiar de planeta care se ocupa de dragoste si labirinturile acesteia. Prin urmare, nu este nevoie sa va dam mai multe explicatii legate de domeniul viata intima a cuplului Geaman-Balanta,pentru ca puteti trage si singuri concluziile de rigoare: este o relatie mai mult decat buna!

0 comments: