Horoscopul saptamanii 8-14 iunie


Berbec

Dragi Berbeci, sfatul nostru este sa incercati saptamana viitoare sa va puneti ceasul cu jumatate de ora inainte. Asta pentru a evita intarzierile la diverse intalniri. Eventual sa stiti ca puteti sa va anuntati si colegii de servici sau prietenii ca s-ar putea sa intarziati.
Spre jumatatea saptamanii veti intalni o persoana care va va dai o serie de idei inovatoare, constructive.Acordati-va putin timp insa pentru a analiza cu atentie orice plan, inainte de a trece la fapte. Weekendul s-ar putea sa fie putin frustrant pentru dumneavoastra, deoarece rudele vor crea o anumita stare de tensiune prin vorbele si faptele lor.
In ceea ce priveste dragostea, la inceputul saptamanii viitoare va trebui sa luati o decizie. Daca veti simti ca trebuie sa incheiati o relatie, sa stiti ca acuma este momentul potrivit sa va adunati tot curajul pentru a pune punct. Si e foarte bine daca reusiti sa faceti acest act de curaj, pentru ca in ritmul in care mergeau lucrurile, cu siguranta nu va asteptau zile prea frumoase in cadrul relatiei.Si stiti ce? Ca rasplata pentru curajul dumneavoastra Duminica viitoare s-ar putea sa intalniti o persoana cu care sa incepeti o poveste romantica. Daca insa, dupa o atenta analiza realizati ca persoana iubita chiar inseamna ceva pentru dumneavoastra, atunci GATA! Continuati in respectiva relatie. Problema cu care va confruntati este NU DECIZIA de a continua sau nu o relatie ci INDECIZIA dumneavoastra, si incapacitatea de a sti pe ce drum sa o apucati: la stanga sau la dreapta. Prin urmare in cazul in care nu stiti pe ce lume va aflati, mai bine puneti pe o hartie elemente pro si elemente contra, minusuri si plusuri si faceti totalul.Daca sunt mai mult minusuri decat plusuri, atunci veti sti ce sa faceti...

Citatul saptamanii pentru Berbeci : Oamenii nehotărâţi sunt trupele uşoare ale armatelor adverse; ei molipsesc şi pustiesc.Chamfort

Taur

Ziua de luni pare o zi banala, obisnuita, linistita. Nimic special sa anunta la orizont. Veti fi chiar energici, plini de voie buna, carismatici. Insa urmatoarele zile vor fi destul de tensionate mai ales la servici, cand veti remarca insistentele subalternilor de a va intra cu orice pret pe sub piele.La sfarsitul saptamani va veni si mult meritata destindere, cand veti iesi cu prietenii afara, insa acuma este abia luni, prin urmare mai aveti de asteptat.
In privinta dragostei, saptamana aceasta va fi una deosebit de interesanta. Guvernatoarea zodiei dumneavoastra, planeta Venus, se afla pana pe 5 iunie in Berbec. Insa de pe 6 iunie va intra in Taur, in domiciliu. Asta inseamna ca nativii tauri vor fi norocosi in ceea ce priveste dragostea. Puteti trece la "atac" cu incredere in timpul weekendului, cand veti avea sanse sa iesiti cu prietenii si cu aceasta ocazie sa si cunoasteti persoane noi.
Citatul saptamanii pentru Taur: Dragostea este adevărata slujbă pentru Dumnezeu.Sfantul Ciprian
Gemeni
Saptamana aceasta se anunta una interesanta pentru Gemeni.Stimulanta, interesanta. Tocmai ati pus punct unei istorii din trecut, care va zgandarea.Desi s-ar putea sa aveti o serie de regrete, noi va asiguram ca ati procedat corect. Oricum pana ati luat aceasta decizie a durat ceva timp, insa in clipa in care ati hotarat sa treceti la fapte, nimeni si nimic nu v-a putut opri din drumul dumneavoastra.
Saptamana aceasta, guvernatorul zodiei dumneavoastra, Mercur, este atacat de o cuadratura cu Jupiter si de alta cu Neptun. Lucrurile se mai contrabalanseaza
printr-un aspect benefic, de sextil, cu Uranus, dar nu foarte mult. Ce inseamna asta, in traducere,petru cei care nu sunt atat de familiarizati cu astrologia: In cazul in care doriti sa faceti unele tranzactii comerciale, planeta norocului,Jupiter nu va este chiar favorabila. Puteti fi pacaliti, afectati, actele pe care urmeaza sa le semnati sa nu fie chiar corect incheiate. Puteti fi victima unor iluzii. Nici la capitolul vorbit, discurs liber, nu veti fi straluciti saptamana aceasta si cu siguranta nu va recomandam sa faceti calatorii scurte in aceasta perioada.
In privinta dragostei, Gemenii nu vor fi cei mai fericiti saptamana aceasta. In cazul unor reimpacari, acestea nu vor fi decat temporare, pentru ca nativii zodiei Gemenilor pot cadea prada multor iluzii in aceasta saptamana. De aceea, noi va recomandam in incheiere sa incercati sa va focalizati pe activitati de rutina, de zi cu zi, sa cititi o carte, sa incercati sa evitati sa demarati noi activitati in aceasta perioada.
Citatul saptamanii pentru Gemeni: Unde există calculul aritmetic nu există Iubire. Din nefericire, în viaţa modernă, Iubirea are miros de cont bancar, de comerţuri şi de celuloid. În acele cămine unde există doar totaluri şi resturi, nu există Iubirea. Când Iubirea pleacă din inimă, cu greu se mai întoarce. Iubirea este un copil foarte morocănos.Samael Aun Weor
Rac
O saptamana marcata de evenimente bizare. Chiar asa, cuvantul "bizar" este cel care defineste cel mai bine starea de spirit care va anima. Veti fi cu toane, veti trece de la o stare de bucurie intensa la una de deprimare, de la frica la incredere. Si atunci sa nu va mire cand Marti si Miercuri veti observa ca anturajul dumneavoastra gaseste scuze cusute cu ata alba pentru a evita sa discute sau sa intre in contact cu dumneavoastra. Va veti mai redresa catre jumatatea saptamanii, insa nu in totalitate. O oarecare stabilitate emotionala o veti atinge pe 8 iunie, cand luna in Capricorn va face sa va preocupati de acte, hartii, sa puneti ordine in lucruri si sa trasati anumite planuri.
In dragoste va sfatuim sa incercati sa fiti decisi, hotarati si sa spuneti clar si raspicat ce va convine si ce va deranjeaza. Altfel aveti mari sanse sa ajungeti la o serie de discutii contradictorii cu partenerul sau partenera dumneavoastra. Joi veti vedea ca sunteti pe o cu totul alta lungime de unda decat persoana iubita. Nu incercati insa sa va impuneti punctul de vedere, pentru ca riscati sa trageti concluzii gresite. Nu uitati ca saptamana aceasta este o saptamana confuza pentru dumneavoastra si prin urmare mai bine nu va implicati emotional in nici un demers, pentru ca riscati sa aveti surprize.
Citatul saptamanii pentru zodia Racului:Străine, dacă în drumul tău mă întâlneşti şi îţi doreşti să-mi vorbeşti, de ce să nu vorbeşti cu mine? Si de ce să nu vorbesc şi eu cu tine? Walt Whitman
Leu
Debutati saptamana aceasta cu resurse proaspete. Vi se pare ca puteti atinge luna, ca nimeni si nimic nu va poate sta in cale in tot ceea ce intreprindeti. Veti remarca insa ca nu toata lumea poate sa mearga in ritmul dumneavoasta si multi vor fi lasati in urma. Marti si Miercuri niste evenimente neasteptate va vor face sa puneti familia si prietenii pe primul loc. Veti fi alaturi de ei, cu un sfat, cu un ajutor material sau chiar sa puneti umarul la rezolvarea unei probleme ardente. Nu uitati insa, cuvantul magic pentru rezolvarea multor probleme: comunicarea. Inainte de a trece la rezolvarea unei probleme, incercati sa intelegeti ce a condus la acea problema, ce a declansat-o.
In privinta dragostei veti fi plini de pasiune, emotii,fantezii.Insa dupa ce trece aceasta perioada, veti fi surprinsi sa descoperiti ca totul a fost un foc de paie, care ascundea sub o masca frumoasa un chip mai putin armonos. Insa aceste lucruri vor urma sa vina, momentan va recomandam sa luati pas cu pas tot ceea ce se intampla si sa va bucurati de iluziile dumneavoastra amoroase.
Citatul saptamanii pentru zodia Leului: Lumea ni s-a dat pentru comunicare între noi, pentru a ne ajuta, prin ea, pe noi înşine.Dumitru Staniloae

Fecioara
Luni veti fi rasplatiti, laudati, adulati. Si chiar meritati toate aceste onoruri,pentru ca ati muncit enorm in ultima perioada, si de multe ori ati luat pe umerii dumneavoastra grijile si problemele celorlalti. Este un moment propice sa faceti planuri de viitor insa nu va grabiti sa le si puneti inca in practica.
Guvernatorul dumneavoastra, Mercur, este destul de stresat aceasta saptamana, prin urmare puteti planifica dar nu si realiza.
Joi cei din jurul dumneavostra vor fi stresati, lipsiti de focalizare. Acest lucru va va irita putin, insa daca veti alege sa va terminati proiectele zilnice, de la servici, lucrand singur sau singura, cu siguranta ca toata aceasta stare de reverie a celor din jur nu va va afecta deloc.
In dragoste nu va faceti planuri mari si proiecte deosebite, pentru ca saptamana aceasta va interveni elementul surpriza. Daca veti fi afectati sau nu, dragi Fecioare, depinde numai si numai de dumneavoastra.Trebuie sa intelegeti ca oamenii sunt niste fiinte care nu se pot incadra tiparelor construite de noi. Sunt persoane mobile, active, cu ganduri si initiative proprii. Noi cel mult putem sa ne spunem parerea,dar nu putem sa ii facem sa gandeasca ca noi sau sa ne urmeze la primul semn. In cazul in care v-ati planificat o intalnire, s-ar putea ca persoana cu care va veti intalni sa nu fie chiar ceea ce ati visat sau ati dorit. Insa nu este nimic, weekendul viitor s-ar putea sa aveti mari sanse sa iesiti pe afara cu prietenii si sa compensati dezamagirile de saptamana aceasta. Prin urmare, concluzinand, in dragoste nu va faceti mari sperante. Luati oamenii asa cum sunt, fara sa puneti standarde inalte. Cu cat vor fi mai mici pretentiile, cu atat mai bine va veti simti.
Citatul saptamanii pentru Fecioare: Speranţa este o dietă frugală, dar foarte stimulatoare.Balzac
Balanta

De regula, in interpretarile noastre ale horoscopului saptamanal, incepem cu tendintele generale ale saptamanii si apoi continuam cu evolutia pe plan sentimental. De data aceasta vom incepe insa cu capitolul dragoste. De ce? Pentru ca in prima parte a saptamanii trecutul va da usa de perete si va navali, fara nici un fel de ceremonii in viata dumneavoastra. Fie veti intalni o fosta iubire fie veti fi napaditi de amintiri mai mult sau mai putin placute. Acest lucru va va crea o stare de melancolie, de lipsa de dorinta de viata. Ar fi bine sa intelegeti ca trecutul e bine sa ramana acolo unde este. Si veti vedea si reversul medaliei incepand de Miercuri, cand fie prietenii nu vor mai suporta atitudinea dumneavoastra de om distrus si va vor lua pe sus pentru a va scoate la o terasa sau in oras, fie veti intalni, absolut intamplator pe cineva.... special, care va va face sa va bata inima mai repede decat de obicei.
La servici sau la scoala, sau in orice alt fel de activitate sociala intreprindeti veti fi usor melancolici si neatenti. De fapt in prima parte a saptamanii nici nu prea veti avea chef de munca, lucru care se va reflecta si in rezultatele de mai tarziu, cand se face bilantul activitatilor prestate.
In a doua parte a saptamanii va veti simti cuprinsi de un val de energie, insa nehotararea si ezitarile de care veti da dovada vor crea o stare de confuzie pentru cei care lucreaza cu dumneavoastra. Incercati sa va pastrati capul pe pamant si spiritul logic activ, pentru a evita eventuale greseli pentru care s-ar putea sa fiti trasi la raspundere mai tarziu.
Citatul saptamanii pentru Balanta: Logica este anatomia gândirii. John Locke
Scorpion

Saptamana va debuta sub semnul unei iritari,care se va accentua spre mijlocul perioadei acesteia. Incercati sa nu va lasati prada sentimentelor negative, pentru ca Scorpionii sunt o zodie foarte sensibila , chiar daca vor sa pozeze in oameni foarte rationali si siguri de ei. O vorba rautacioasa va va strica tot cheful de viata, insa incercati sa intelegeti ca Pluto, guvernatorul dumneavoastra, in aceasta perioada aceasta se afla in retrogradare in Capricorn, care poate duce la o serie de conflicte, tensiuni, stari neclare, nelamurite. Pot aparea chiar tensiuni cu autoritatile, prin urmare Scorpionii sunt sfatuiti sa isi domoleasca putin reactiile, sa numere pana la zece inainte de a raspunde, pentru ca altfel pot fi fie prost intelesi, fie pot avea accese bruste de manie care sa ii surprinda pe cei din jur.
In dragoste puteti fi victimele unor scene de gelozie ale partenerului.Va trebui sa luati o serie de decizii, printre care sa va delimitati spatiul foarte clar si de asemenea sa explicati foarte hotarati ca nu suportati nici o atitudine agresiva, de gelozie. Altfel, riscati ca aceste manifestari ale partenerului sa devina o obisnuinta si sa va faca viata amara in viitor.
Citatul saptamanii pentru zodia Scorpionului: Nemultumirea este rezultatul dureroasei poveri de a cere de la viata doar ce vrei tu. Debby Jones
Sagetator

La inceputul saptamnii va veti simti putin dezorientati, agitati, cu o stare ciudata. Insa aceasta energie ciudata paote fi redirectionata, reciclata si folosita in scopuri constructive, cum ar fi, de exemplu, sa incepeti sa va puneti putina ordine in viata.
Ar fi bine sa va focalizati pe finante in aceasta perioada, pentru ca astrele sunt de partea dumneavoastra in sectorul acesta. Marti si Miercuri va veti intalni cu o serie de buni prieteni, care va vor admira pentru modul in care vorbiti si va impuneti. Ce sa mai spuneti, veti fi de-a dreptul stralucitori, insa toate aceste lucruri sunt posibile doar cu o conditie: sa lasati deoparte starile de agitatie, nervozitate si dezorientare.
In dragoste incercati sa nu mai transmiteti semnale incalcite, contradictorii. Oamenii nu pot sa va citeasca gandurile daca nu le verbalizati si nu pot sa inteleaga de ce adoptati o figura de caine batut. Incercati sa fiti coerenti, sa va adunati tot curajul si sa le explicati punctele care va plac in ei si punctele care nu va plac. Astfel puteti sa va ajutati partenerul sa se corecteze, iar relatia se poate imbunatati considerabil. Marti si Miercuri veti fi supusi unor jocuri de idei, unor strategii mentale in care va veti complace cu foarte mare placere, pentru ca aceste jocuri intelectuale va stimuleaza foarte mult. Vineri si Sambata veti fi mai distanti, insa Duminica veti fi din nou pe baricade, plini de viata si energie.
Citatul saptamanii pentru Sagetator: Curajul este ceea ce îţi trebuie pentru a sta în picioare şi a vorbi; curajul este şi ceea ce îţi trebuie pentru a sta jos şi a asculta.Winston Churchill
Capricorn

Luni se hotaraste ceva important pentru dumneavoastra, Capricornii. Si din acest motiv este o zi propice sa solicitati de la sef sau de la superior o favoare. Daca vreti sa aplicati dictonul " divide et impera", adica " dezbina si stapaneste" , puteti sa o faceti cu succes pe la jumatatea saptamanii.Puteti sa va aratati sceptic in privinta oportunitatii unor decizii, sau sa va aratati neincrederea privind o serie de proiecte. Si veti vedea cum cei din jurul dumneavoastra devin brusc atenti si nelinistiti. Au si de ce, pentru ca un Capricorn are intotdeauna o mare putere de analiza si canalizare si poate de multe ori, pe planul afacerilor, sa gandeasca cu doi pasi inaitnea celorlalti. Daca colaboratorii sau sefii dumneavoastra vor avea urechi de auzit ce aveti de spus, vor putea sa evite o serie de situatii neplacute care pandesc de dupa colt. Joi si Vineri sunteti productivi si plini de initiativa si acest lucru se va reflecta pe intreaga durata a weekendului, lasandu-si amprenta si pe cei din jurul dumneavoastra.
De asemenea, e o perioada propice pentru cumparaturi si imbogatit garderoba, asta in cazul in care va permite bugetul sa va faceti mici mofturi si sa va rasfatati. Iar cand va simtiti comfortabili in pielea dumneavoastra, acest lucru se reflecta si in exterior, fiind un adevarat magnet pentru cei din jur. Si s-ar putea sa fiti surprinsi sa observati ca cineva ca face ochi dulci pe la jumatatea saptamanii viitoare.
Citatul saptamanii pentru zodia Capricornului: Încrederea este balamaua uşii spre succes.Mary O`Hare Dumas

Varsator

Saptamana debuteaza cu o stare de razvratire interioara fata de orice tine de regula sociala, termene care trebuiesc respectate, obligatii sociale si de servici. Nu veti fi foarte productivi la inceputul saptamanii pentru ca nu veti avea nici o tragere spre lucru. Abia spre mijlocul saptamanii veti incepe sa lucrati cu motoarele turate la maxim, cand pe langa faptul ca veti fi energici si plini de vitalitate, veti incerca sa faceti si o serie de schimbari la mocul de munca sau in casa.
La capitolul dragoste, va fi o saptamana interesanta. Si voi scrie cuvantul INTERESANT cu majuscule. In primul rand, saptamana va debuta cu o serie de incertitudini,frici inexplicabile, iar secretomania va fi la mare, mare cinste pentru domnii si doamnele Varsatori. Din acest meniu nu va lipsi nici aerul misterios pe care multi dintre acesti nativi il vor adopta. Va sugeram totusi sa nu treceti la punerea in actiune a planurilor dumneavoastra pana Miercuri, pentru ca daca veti mai arunca inca o privire pe ele, s-ar putea sa descoperiti niste hibe. Saptamana aceasta relatiile personale vor tinde spre un alt nivel si vor avea loc o serie de schimbari de atitudine, de pozitie. Va sugeram sa pasiti cu atentie sa sa puneti in functie capacitatile dumneavoastra de strateg, in care excelati!
Citatul saptamanii pentru Varsatori: Dragostea e ca un soare; inima fără de ea seamănă c-o piatră neagră.Yunus Emre
Pesti
O saptamana extrem de ocupata, in care trebuie sa puneti ordine intr-o serie de proiecte pe care le-ati neglijat in ultimul timp. Este momentul oportun sa demarati noi proiecte, sa incepeti noi activitati, sa o porniti pe noi drumuri. In ultima perioada ati trecut printr-o serie de mai multe transformari, care v-au schimbat perspectiva asupra lumii, asupra muncii pe care o efectuati, asupra oamenilor de care sunteti inconjurati. Joi veti fi dispus sa va ajutati colegii sa isi duca la indeplinire sarcinile de servici.
In privinta dragostei saptamana aceasta in prima parte veti fi preocupat mai mult cu obligatiile de servici, deci nu prea veti avea timpul necesar sa ii dati atentie persoanei iubite. Insa incepand cu ziua de Miercuri veti fi brusc cuprinsi de pasiune si s-ar putea ca atentia sa va fie atrasa de o persoana pe care nu ati mai intalnit-o pana acum. Nu ne ramane decat sa va uram succes, merita sa incercati sa intrati in vorba cu aceasta.
Citatul saptamanii pentru Pesti: Curajul este începutul biruinţei. Plutarh



0 comments: