Compatibilitate Gemeni-Leu


Geaman cu Leu. Mercur- mesagerul zeilor, zeul comertului, al negocierii si Helios, Soarele, astrul care da viata, dinamism, incredere in fortele proprii. In aceasta relatie Soarele este asemeni catalizatorului din benzina de buna calitate. Ii confera dinamism,exuberanta, temperament.
Geamanul este un semn mutabil, de aer. Leul un semn de foc. Ambii au nevoie de stimulare. Geamanul mai ales are nevoie de stimulare intelectuala maxima pentru a putea fi fericit. Iar Leul, plin de verva si de foarte multe ori vorbaret, i-o ofera din plin. Singurul punct in care exista diferente o reprezinta abordarea unei probleme: Geamanul, o intoarce pe toate partile, o priveste din toate unghiurile, o analizeaza mental pana la epuizare si abia apoi ia o decizite. Leul -asemeni oricarei zodii de foc respectabile- nu are timp de pierdut si sare direct in miezul problemei.
Orice nativ Leu, pentru a fi fericit are nevoie de admiratie tacuta si sa i se creeze senzatia ca se afla in control. Orice nativ Geaman are nevoie de stimulare continua si noutate. Geamanul, bun psiholog, va remarca imediat usorul egocentrism al Leului si ii va oferi ce are nevoie. Leul , prin mobilitatea oferita de foc, aduce mereu elemente noi in relatie.
In dormitor lucrurile vor functiona cum nu se poate mai bine: Geamanul vrea sa experimenteze orice, iar rezistenta si sportivitatea Leului le ofera ingredientele unui cocktail magic, care le va da multa satisfactie in viata intima.
Ambii sunt impacati si linistiti, pana la prima confruntare verbala. Geamanul este un personaj foarte exotic, interesant si de foarte multe ori cu un simt al umorului putin bizar. Poate face glume ironice, iar in Leu nu si-a gasit partenerul ideal care sa guste intepaturile sale constructive. Leul este un mare orgolios si de foarte multe ori considera o ironie inocenta ca fiind o mare ofensa. Jignit in amorul propriu, Leul va izbi si tranti, tipand in gura mare. Geamanul poate nu se va manifesta atat de furios precum Leul, insa cu siguranta va sti sa dea exact replica potrivita ca sa il raneasca pe Leu foarte tare. Un alt minus va fi si caracterul extrem de social al Geamanului, care il va scoate din rabdari pe Leu. Atunci abia gelozia Leului va iesi la iveala si ii va pune catuse caracterului si personalitatii libere a Geamanului. Iar de aici pana la o criza in cuplu nu este decat un singur pas.
Prin urmare, succesul acestei relatii consta in capacitatea Geamanului de a nu rani orgoliul Leului si de a-i acorda atentie maxima regelui animalelor. Iar Leul, la randul sau, trebuie sa incerce sa fie mai putin posesiv si gelos. Daca ambii reusesc sa isi controleze astfel aceste impulsuri, relatia se poate anunta ca fiind o mare reusita.

0 comments: