Horoscopul saptamanii 15-21 iunie


Berbec

Berbecii au un defect, pe care il pot transforma intr-o calitate daca il directioneaza cum trebuie: sunt impulsivi. In sens negativ, se arunca cu capul inainte fara a gandi prea mult. In sens constructiv; au curajul de a incepe o noua actiune.
Insa sfatul nostru pentru saptamana aceasta este: aveti rabdare, nu va grabiti, luati-va timpul necesar pentru a analiza cu atentie orice situatie noua, ivita in cale. In perioada aceasta, mai exact intre 15- 30 iunie Jupiter, marele benefic, planeta norocului este in retrogradare. Adica nu isi pune in valoare toate calitatile, nu se afla in forma sa cea de zile mari si daca incepeti diverse lucruri fara sa judecati atenti avantajele si dezavantajele, s-ar putea sa aveti surprize mai putin placute. Deci faceti un pas innapoi si priviti planul in ansamblul sau, pentru a-i gasi eventuale defecte si pentru a-l ajusta.
In aceasta perioada se afla Venus pe casa banilor si a acumularii de bunuri materiale in cazul dumneavoastra, dragi Berbeci.Prin urmare poate sa va vina cheful de niste achizitii, sau de vizita pe la coafor, frizer, sala de sport. Si cand isi baga si Marte coada, tot pe Taur, s-ar putea sa luati salariul saptamana aceasta sau sa apara niste surse suplimentare de castig financiar. Grozav, nu-i asa?
In dragoste, Luna, guvernatoarea emotiilor va va face sa va creasca ritmul batailor inimii. Si cu venus – planeta dragostei- in domiciliu, veti avea parte de clipe interesante. Se anunta intalniri amoroase fierbinti, iar spre finalul saptamanii va pot trece prin cap idei privind o potentiala legalizare a relatiei de cuplu.Poate suna tentant, dar nu va grabiti sa luati decizii care vizeaza viitorul, ci bucurati-va de situatia actuala. Nu este inca momentul luarii deciziilor serioase.
Citatul saptamanii pentru zodia Berbecului: Ce este răbdarea? Să uiţi că vrei, asta-i răbdarea.J.Wassermann

Taur

Cu guvernatorul dumneavoastra (Venus) in domiciliu,adica in zodia Taurului si cu Marte- planeta energiei – tot in Taur, incercati sa va folositi energia de care dispuneti. Puteti da din dumneavoastra mult mai mult decat credeti. Va fi nevoie sa va folositi energia atat la locul de munca, cat si in discutiile cu prietenii.
Puteti duce discutii privind eventuale achizitii de bunuri materiale, de tranzactii.
Puteti avea diverse viziuni privind ascensiunea sociala, viziuni indraznete, planuri interesante. Abia Joi si Vineri veti putea sa va odihniti si sa va folositi talentele artistice. Cuvantul de ordine in aceasta perioada este; simt artistic si senzualitate, prin urmare, lasati-va invaluiti de acestea.
In dragoste, Luni atat dumneavoastra, cat si partenerul dumnavoastra ( sau partenera) va veti transmite semnale nevazute, care va vor incalzi sufletul. Veti avea limbajul dumneavoastra secret, si va veti intelege din priviri.
Insa incepand cu ziua de marti, va recomandam sa respirati adanc si sa nu va lasati dusi de val. In cazul in care simtiti ca deraiati de la subiect, solicitati ajutorul unui prieten,care va poate oferi o parere obiectiva, clara, concisa. Mai exact, nu va lasati dusi de emotii, nu reactionati impulsiv in prima parte a saptamanii ( Marti si Miercuri).Insa de Joi....WOW!!! Emotii, amor, promisiuni eterne, luati-va agenda si incepeti sa fixati intalniri pentru ca este cu siguranta momentul cand puteti avea un succes teribil. Bafta in dragoste!
Citatul saptamanii pentru Taur: Nu condamnaţi senzualitatea! Ea a fost condamnată în întreaga lume şi, din cauza acestei condamnări, energia care poate înflori în senzualitate se transformă în perversiune, gelozie, furie, ură; ea generează o existenţă aridă, lipsită de orice savoare. Senzualitatea este una din binecuvântările omenirii. Este sensibilitatea voastră, este conştiinţa voastră. Este conştiinţa voastră filtrată prin corp. Osho-Viata este aici si acum


Gemeni

La inceputul saptamanii va veti simti ca si cum va trebui sa traduceti o scrisoare scrisa in limbajul Morse. Vedeti puncticele si liniute, insa nu pricepeti nimic! Primit semnale si mesaje si nu le puteti descifra. Confuzie pe toata linia. Solutia la aceasta confuzie? Aveti rabdare, nu va implicati in nimic, stati rezervat si urmariti ce se intampla. Miercuri, Joi si Vineri va trebui insa sa vorbiti si sa impartasiti celor din jurul dumneavoastra ce simtiti si ce ganditi. Emotional, prietenii au nevoie de parerile dumneavoastra mercuriene, obiective, rationale, asa incat va trebui sa faceti un efort pentru a va aduna si pentru a-i directiona. Weekendul va fi marcat de surprize, fie de vizite surpriza ale prietenilor, fie de stiri, fie de propuneri din partea unor grupuri, asociatii, organizatii sau de obligatii neasteptate pe care trebuie sa le onorati.
In dragoste pot aparea saptamana aceasta provocari. Asteptati pana Marti pentru a trece la actiune. Saptamana aceasta, cel putin in prima parte a sa, veti umbla asemeni unui bondar vesel, din floare in floare. Insa de Joi va veti concentra atentia asupra unei singure persoane si daca vreti sa obtineti rezultatele scontate, va recomandam sa va pastrati focalizarea si sa nu va disipati. Sambata si Duminica veti fi stralucitor, veti vorbi mult si va veti impresiona audienta care va va urmari fascinata.
Citatul saptamanii pentru zodia Gemenilor: Toti cred că pot controla totul, dar nu controlează nimic.Paulo Coelho

Rac

Saptamana aceasta incercati sa ramaneti focalizati. Cu Luna in Pesti pe casa a 10, a pozitiei sociale si cu Uranus (planeta idealismului si a schimbarilor bruste de situatii), va recomandam sa nu va pierdeti in detalii nesemnificative, ci sa va pastrati rezervati si sa va mentineti imaginea de ansamblu asupra unui singur subiect care va intereseaza. Metaforic vorbind, nu cautati greselile de ortografie inainte de a scrie textul. In cazul in care apar sarcini noi, care insa va depasesc puterea de intelegere, mai degraba amanati-le sau daca nu pot fi amanate solicitati si o alta opinie, din partea colaboratorilor sau a celor apropiati.
In dragoste, la inceputul saptamanii puteti avea o stare de reverie, de tristete inexplicabila. Insa Marti si Miercuri pot aparea niste schimbari sentimentale, niste transformari, iar surpriza si energia isi fac loc in viata dumneavoastra. Lucrurile se mai calmeaza incepand de Joi, iar veselia isi va face si ea simtita prezenta in weekend.
Citatul saptamanii pentru zodia Racului: Înainte de a muri vreau să lupt pentru viaţă. Paulo Coelho

Leu

Inca va mai ganditi daca sa faceti o serie de investitii.Si bine faceti ca inca va ganditi, pentru ca astfel veti avea posibilitatea sa descoperiti evntualele erori de calcul in planurile dumneavoastra. Luati in considerare toate semnalele care vi le trimite astralul sau lumea inconjuratoare vis- a- vis de toate investitiile pe care doriti sa le faceti intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, pentru ca acuma este momentul in care ridicati pilonii de sustinere a planului pe care il veti pune in viitor in aplicare. Incepand de Miercuri si pana la sfarsitul weekendului, veti trece printr-o perioada mai activa, in care veti vorbi mult, iesi mult, si veti face mai multe lucruri deodata.
In dragoste Luna in Pesti, de la inceputul saptamanii viitoare isi va spune cuvantul si va va conferi o aura de romantism plin de imaginatie. Incepand de Marti, viata va va oferi o serie de lectii privind abordarea pe care o aveti fata de conceptul de dragoste si daca in ultimul timp ati calcat si stramb, va va pune pe drumul cel drept. Sambata si Duminica veti avea parte de o serie de discutii constructive cu partenerul sau partenera dumneavoastra, care vor clarifica lucrurile.
Citatul saptamanii pentru Leu: Precauţia este fiul cel mai mare al înţelepciunii. Victor Hugo

Fecioara

La serviciu e o saptamana total "altfel". In care dumneavoastra veti spune una, iar colegii vor face alta. Si seful mai vine cu ideile sale si uite asa reteta sigura pentru un haos total, condimentat cu niscaiva stres, tensiune, discutii. Nu aveti ce face, uneori au loc si astfel de declicuri, in care ies la suprafata frustrarile acumulate de ceva timp. Lucrurile vor fi total anapoda cam pana pe vineri, cand in sfarsit se simte o oarecare acalmie in viata profesionala.
In viata personala, va fi am greu pentru cei apropiati sa se conecteze la frecventele pe care emiteti. Mai bine, pentru a evita diverse confruntari, nu le stati in drum pana Joi. Acelasi lucru si cu persoana iubita sau cu partenerul/partenera de viata. Incercati sa va focalizati pe servici(unde slava domnului veti avea suficiente batai de cap) si sa-i lasati pe cei dragi sa respire cat de cat in liniste. Incepand cu ziua de Joi, insa, veti emite in frecventele normale, cu care i-ati obisnuit pe toti.Veti deveni iar persoana aceea draguta, timida uneori si simpatica, care este gata sa puna umarul in a-i ajuta pe ceilalti cu o vorba, cu un sfat sau cu o critica constructiva. Si aceasta schimbare de atitudine se va reflecta si in viata dumneavoastra intima, cand veti primi exact raspunsul pe care il asteptati.
Citatul saptamanii pentru Fecioara: Poartă-te în aşa fel, încât, dacă universul ar fi să se ia după tine 24 de ore, să nu se ajungă la haos! Immanuel Kant




Balanta

Cu Luna in Pesti la inceputul saptamanii viitoare, va recomandam sa va retrageti asemenea pestisorilor in primejdie in spatele unei pietre mari de tot. Din cand in cand sa mai scoateti capul, sa va uitati in jur si sa reintrati la adapost. Aceasta atitudine va va scuti de o serie de conflicte neplacute, neasteptate care pot surveni la locul de munca. Mai bine nu sariti in fata, pentru a evita diverse provocari la care nu veti putea ramane insensibili, oricat de Balante calme si echilibrate sunteti dumneavoastra. Succesul saptamanii depinde de abilitatea de care dispuneti in a va schimba optica si punctul de vedere. Daca dispuneti de mai multa flexibilitate, lucrurile vor merge in directia dorita. Altfel va veti ciocni de mai multe atitudini rezervate din partea celorlalti.
Guvernatoarea zodiei dumneavoastra este zilele aceastea in Taur, prin urmare macar in dragoste lucrurile sunt pe fagasul bun. Stiti cum se zice: una calda, una rece, nu-i asa? Daca la servici aveti parte de ceva zgaltaieli, in dragoste macar lucrurile sunt romantice, calme, asezate. Atentie insa cand va tranzita luna zodia Berbecului, adica pe la jumatatea saptamanii, sa nu lasati emotiile sa va scape de sub control. Luna in Berbec da nastere la reactii bruste, raspunsuri repezite, ne imflamam repede si la fel de repede ne trece, insa, cand ne enervam putem spune lucruri care sa-i doara pe cei din jur. Iar Balantele pot fi de-a dreptul rautacioase atunci cand isi doresc.Prin urmare incercati sa nu aruncati sageti saptamana asta catre cei dragi, pentru ca la fel de bine puteti primi un raspuns pe masura.
Citatul saptamanii pentru zodia Balantei: Calmul este leagănul puterii. Gilbert Holland

Scorpionul

Saptamana viitoare veti sta cam prost la capitolul comunicare. Veti incerca sa impuneti numai si numai punctul dumneavoastra de vedere, trecand peste parerile celorlalti.
E momentul sa scoateti la iveala acel instinct special de care dispuneti si sa va mai temperati putin, pentru ca a trecut vremea dictatorilor, sa stiti! Cu Luna in Berbec, pe la jumatatea saptamanii si pe casa a VI-a (adica casa serviciului, a muncii in folosul celorlalti si pentru ceilalti) veti fi sociali, va trebui fie sa participati la diverse evenimente si intalniri de servici, fie veti intalni multi oameni cu care veti discuta.
In dragoste va simtiti grozav, inca de Luni. Profitati de ocazie pentru a va declara pasiunea pentru acel cineva atat de special pe care l-ati intalnit in viata dumneavoastra. Marti si Miercuri veti pune la cale diverse planuri romantice pe care le veti si aplica in weekend. Deci pentru sfarsitul saptamanii va asteapta clipe placute, pasionale.
Citatul saptamanii pentru Scorpion: Buna comunicare este la fel de stimulantă ca o cafea neagră şi tot atât ţi-e de greu să dormi după ea. Anne Morrow Lindbergh

Sagetatorul

Saptamana aceasta aveti grija la cheltuieli. Cu Pluton retrograd si cu Lilith pe casa banilor si a investitiilor, va fi o adevarata provocare a destinului pentru a verifica daca puteti da dovada de chibzuiala si cumpatare. De multe ori destinul ne da ceva mai mult- in cazul dumneavoastra saptamana aceasta probabil bani sau oportunitati de afaceri-, apoi se retrage in umbra si va urmareste atent cum va comportati. Iar in cazul in care va pierdeti capul si veti cheltui mai mult decat va propuneti, veti suferi in viitor. Oricum ar fi, saptamana viitoare este marcata de multa munca, insa nu prea aveti si tragerea de inima ca sa faceti acest lucru. Incercati sa faceti un efort de vointa si sa va rezolvati obligatiile de serviciu atunci cand trebuie, pentru ca altfel in weekend va veti trezi cu o lista lunga, lunga de lucruri nerezolvate si nu veti sti de care sa va apucati in primul rand.
In dragoste este o saptamana cu urcusuri si coborasuri. Debutati cu o stare de reverie, va ganditi la o serie de planuri mai mult sau mai putin reale, apoi Marti si Miercuri veti fi prinsi de verva si probabil va veti invita partenerul sau partenera sa va insoteasca intr-o serie de activitati. Joi, din pacate, va vor bate la usa o serie de lucruri neterminate, si va trebui sa va intoarceti bodoganind la treaba. Insa in weekend veti recupera timpul pierdut departe de partener si veti petrece clipe frumoase in compania acestuia/acesteia.
Citatul saptamanii pentru Sagetatori: Este bogat acela care câştigă mai mult decât consumă; este sărac acela ale cărui cheltuieli îi depăşesc venitul. La Bruyere

Capricornul

Cu Pluton retrograd si cu Lilith pe casa I, haosul probabil va fi cuvantul saptamanii viitoare. Si aceasta perioada haotica, de incertitudini si intrebari fara raspuns sa stiti ca va mai dura ceva vreme, pentru ca atat Pluton cat si Lilith se misca destul de incet prin case. Cert este ca veti avea energie, insa nu o veti focaliza pe un singur element, pentru a fi productivi. Va veti arunca in mai multe proiecte, veti incepe lucruri si le veti abandona, umplandu-i de mirare pe cei din jurul dumneavoastra. Incercati sa va adunati si din multitudinea de lucruri pe care vreti sa le faceti, alegeti-l pe cel care necesita o solutionare cat mai rapida si a carui scadenta se apropie. Si tot asa, puneti ordine in viata dumneavoastra profesionala.Insa aveti nevoie de putina logica si detasare pentru a reusi.
In dragoste, sa stiti ca lucrurile nu se intampla daca nu aveti rabdare.Mai exact aveti nevoie atat de rabdare, cat si de perseverenta, pentru ca va amintiti probabil vorba aceea; cu rabdarea treci marea. Deci nu abandonati la primul refuz pe care s-ar putea sa il primiti saptamana aceasta, pentru ca sunteti un semn de Pamant si aveti incapatanarea necesara oferita din plin de zodia sub care v-ati nascut pentru a va duce la indeplinire planurile amoroase. Deci nu renuntati, ci aveti ambitie, perseverenta si condimentati toate acestea cu putin romantism si imaginatie. Si veti avea astfel cocktailul perfect pt a va ameti partenerul.
Citatul saptamanii pentru Capricorn: Haos este denumirea oricărei ordini care produce confuzie în minţile noastre. George Santayana

Varsatorul

Cu Luna tranzitand casa banilor si cu Uranus ( planeta surprizelor) venind din urma, cu Jupiter, Neptun si Kiron retrograde pe casa I, a sinelui, va dam un sfat: treceti pe la banca si faceti o verificare a situatiei contului dumneavoastra, pentru a nu avea surprize neplacute. Sau nu cheltuiti pana la ultimul banut pe lucruri lipsite de importanta, pentru ca se apropie vremuri de penurie in privinta banilor. Cam pe Miercuri va veti intalni cu diverse persoane si veti afla lucruri interesante. In weekend e un moment propice in care sa va regasiti, sa petreceti cateva clipe cu dumneavoastra, sa meditati la ce ati facut pana acum si ce veti face de acum inainte.
In dragoste, cu Soarele pe casa V, a amorului liber, a aventurii, veti avea o saptamana interesanta, in care veti da liber sentimentelor si veti fi cuprinsi de un chef de joaca. Sau daca nu de joaca, veti incerca macar sa abordati o alta perspectiva, un alt punct de vedere, sa experimentati ceva nou. Poate intrati in aceasta aventura emotionala cu inima indoita, insa noi va reamintim ca nu finalizarea conteaza, ci emotiile declansate de aceste explorari.Incepand de Vinerea viitoare, veti fi mai dinamici si cu chef de viata, prin urmare weekendul s-ar putea sa il petreceti cu prietenii sau cu persoana iubita, prin cluburi sau prin drumetii.
Citatul saptamanii pentru Varsator: Fii atent! Nu toate proverbele îţi dăruiesc înţelepciunea, unele îţi ispitesc înţelepciunea.Gavriil Stiharul

Pesti

Cu Luna in semnul vostru, veti incepe saptamana viitoare cu o energie de zile mari. Va veti rasfata, eventual veti merge la cumparaturi, ce mai, veti fi in forma. Si uneori se zice: cum incepi saptamana, la fel va va merge si restul ei. Iar aceasta zicala se va aplica si in cazul dumneavoastra, pentru ca veti fi cuprinsi de energie si vitalitate. Miercuri insa s-ar putea sa fiti dezamagiti de ceva in care v-ati pus mari sperante si care fie ca nu a iesit cum ati vrut, fie a disimulat adevarata sa fata.
In dragoste, veti avea parte de o saptamana interesanta, in care veti pasi plin de optimism si sperante. Insa spre jumatatea saptamanii veti fi mai mult decat dezamagit, pentru ca lucrurile nu vor iesi cam cum v-ati dorit dumneavoastra. Si stiti de ce s-a intamplat acest lucru? Pentru ca ati lasat fantezia sa preia controlul si ati pus lacat ratiunii si logicii.Persoana in care v-ati pus sperante nu s-a schimbat deloc, insa daca v-a dezamagit e pentru ca ati refuzat sa vedeti realitatea in adevarata sa forma. Este o experienta mai putin placuta, insa aveti de invatat multe din aceasta si in primul rand sa priviti realist orice situatie, fie ea si una de dragoste.
Va veti reintoarce in ring incepand de Vineri cand lucrurile capata o noua energie, prind o noua forma si vor mai condimenta atmosfera. Insa aplicati lectia pe care ati invatat-o la inceputul saptamanii si nu va grabiti sa construiti castele de nisip. Luati lucrurile pas cu pas.
Citatul saptamanii pentru Pesti: Experienţa este cel mai dur profesor, pentru că întâi îţi dă testul şi apoi îţi spune care era lecţia.Vernon Law

0 comments: