Horoscopul saptamanii 22-28 iunie




Berbec

Zilele acestea aveti mult, mult de lucru. S-a ajuns la momentul scadentei,in care fie ca trageti linia si faceti socotelile, fie ca veti trece la o alta etapa. Saptamana aceasta, mai exact Miercuri, Luna va fi in Rac, ceea ce va va conferi multa intuitie. Depinde de dumneavoastra daca sunteti deschis sa si ascultati acea voce interioara care va mai trage de maneca atunci cand iesiti de pe drumul corect. Vor fi de asemenea multe noutati, veti primi vesti- surpriza iar spre sfarsitul saptamanii vor fi o serie de intalniri cu prieteni –vechi si noi-.
In dragoste saptamana nu debuteaza spectaculos. Ceva scantei vor fi Miercuri si Joi, insa apoi veti reintra in rutina. Spre sfarsitul saptamanii s-ar putea ivi ceva special la orizont, insa nu va grabiti in stilul caracteristic berbecilor sa si treceti la actiune, pentru ca inca nu aveti nici un motiv sa o faceti. Fiti rezervat si pastrati-va o portita deschisa: in viitoar va poate folosi ca iesire de urgenta.


Taur

Cu planeta guvernatoare ( Venus) in domiciliu, cu Marte ( planeta energiei) tot in zodia dumneavoastra, sunteti vedetele zodiacului. Aveti energie din plin, chef sa faceti o mie si una de lucruri insa oare vor fi create si situatiile necesare pentru a duce la indeplinire planurile ivite peste noapte? Avem rezervele noastre si de aceea va sfatuim, ca atunci cand lucrurile nu merg chiar conform dorintelor dumneavoastra, mai bine luati-va timpul necesar sa reflecati unde gresiti. Incercati sa va detasati putin, sa va faceti o imagine de ansamblu a proiectului sau demersului dumneavoastra si cand veti descoperi veriga slaba, actionati fara rezerva si puneti lucrurile in ordine.
In dragoste, cu luna intrand in Rac, veti fi tentati sa va focalizati asupra cuibusorului dumneavoastra. Sa petreceti ceva timp acasa, dereticand, ocupandu-va de familie. Probabil veti da si cateva telefoane, pentru a va asigura o iesire in weekend. Daca saptamana va debuta la capitolul relationare mai incet decat v-ati propus, veti compensa in weekend cand veti avea suficiente intalniri sau veti iesi cu prietenii prin oras sau la iarba verde.

Gemeni

In prima parte a saptamanii, cu Luna tranzitand Gemenii, veti avea parte de sentimente contradictorii.Vi se va parea ca sunteti oarecum nedreptatiti la locul de munca, ca nu primiti atentia necesara, veti avea chiar si izbucniri de manie din aceasta cauza. Insa cum vin, asa se si duc, pentru ca de Miercuri luna intra in zodia Racului si veti deveni subit mai pasnici, mai linistiti, mai axati pe munca. Iar lucrurile se imbunatatesc gradat, din ce in ce mai mult, Vineri simtindu-va chiar bine in pielea dumneavoastra si cu cei din jur. In weekend voie buna,soare si multi prieteni. Ni se pare noua,sau detectam ceva arome de gratar la iarba verde?
In dragoste veti fi animati de sentimente puternice. Veti fi plini de pasiune, de ganduri si planuri marete. Incercati totusi sa ramaneti cu picioarele pe pamant si sa va amintiti ca nu tot ce zboara se mananca. Miercuri veti fi mai rationali, mai logici si orice decizie ar trebui sa luati, profitati de zilele de Miercuri si Joi, cand veti avea o intuitie deosebita: ascultati-va instinctele si orice va spun acestea, actionati in conformitate cu acele sentimente. Veti vedea ca nu gresiti. Spre sfarsitul saptamanii aveti grija la exprimare si la ce verbalizati. In tranzite, Luna va face ceva aspecte cu Saturn, dand incetineala in exprimare.

Rac

In perioada aceasta va veti focaliza mai mult pe partea financiara. Nu prea sunt bani si nu numai din cauza ca este criza, ci din cauza ca in ultimile luni s-au tot creat o serie de circumstante in care a trebuit sa achitati facturi, datorii, sa achizitionati diverse lucruri sau sa investiti intr-o serie de reparatii neasteptate.Iar acum, cu vara si vacanta batand la usa, priviti la contul bancar si oftati. Incercati sa nu apelati la terapia prin cumparaturi ca forma de ridicare a moralului, ci incercati sa va faceti un plan logic si strict pentru dramuirea banilor in toate aceste luni.
Insa in dragoste, lucrurile sunt bune. Vorba aceea, cand nu avem bani,avem noroc in dragoste. Veti fi iubitori, veti vrea sa daruiti tuturor celor din jur sentimente frumoase. Barometrul dragostei s-a fixat pe Canicula, deci puteti iesi la vanatoare fara nici un fel de frica, pentru ca in aceasta perioada veti straluci de-a dreptul si ii veti impresiona pe toti cei din jurul dumneavoastra cu carisma de care dati dovada.

Leu

In aceasta perioada va recomandam sa meditati bine la investitiile si cheltuielile pe care le aveti de facut. Cu Saturn pe casa banilor, este un moment in care trebuie sa aruncati o privire serioasa asupra finantelor dumneavoastra, sa cantariti oportunitatile unei noi investitii. Si aceasta perioada va mai dura ceva timp, deci nu va imaginati ca vor curge banii din toate partile. Insa este si o lectie buna pentru dumenavoastra, in care aveti de invatat notiunea de responsabilitate si seriozitate.
Oricum ar fi, saptamana asta veti avea si usoare accese de ghidusie,in care s-ar putea sa incercati sa mai destindeti atmosfera de la servici. De asemenea, veti vorbi mult, va vor trece multe hartii prin mana si veti avea mult de negociat sau de convins pe cei din jur.
In dragoste incercati sa luati o mica pauza de meditatie. Nu este momentul marilor promisiuni si efuziuni sentimentale. Nu va deschideti inima in fata oricui, oricat de suparat ati fi. Exista perioade bune si perioade mai putin bune in viata oricarui cuplu, iar saptamana aceasta este una mai putin buna.
De fapt daca ar fi sa privim jumatatea plina a paharului, este un moment de respiro, in care trebuie sa meditati la pasul urmator. Care sunt adevaratele dumneavoastra sentimente fata de acel cineva din viata dumneavoastra? Oricare ar fi raspunsul,il veti afla incepand de Miercuri.
In cercul de prieteni insa veti fi invaluit de o aura de mister, de filozofie, de carisma si ii veti intriga in mod placut pe toti.

Fecioara

Ca de obicei pentru Fecioare, multa munca, in care Saturn, marele procuror, aflat in tranzit pe semnul dumneavoastra, va va testa continuu dedicatia si seriozitatea. De aici si sentimentul care poate sa apara de multe ori de a verifica, de mai multe ori daca v-ati facut treaba cum trebuie. Saptamana aceasta este prima dintr-o serie de saptamani in care veti face bilantul activitatilor dumneavoastra, si veti medita la lectiile pe care le-ati primit in ultima vreme. De asemenea, e momentul sa incepeti sa planificati, sa vedeti care sunt urmatorii pasi de urmat, atat la servici cat si in viata personala. Nu ne-ar surprinde daca in aceste zile veti tinde sa deveniti usor mistici si sa va aplecati spre religie.
In dragoste, saptamana va debuta, la fel ca si la servici, cu punerea in ordine a gandurilor care va bantuie. Veti cantari cu atentie suisurile si coborasurile vietii romantice sau veti croi o serie de planuri, in cazul in care sunteti liber si doriti sa treceti la atac. Miercuri si Joi se mai precipita putin lucrurile si va trebui sa invatati sa mai lasati si de la dumneavoastra putin daca vreti ca totul sa functioneze in parametrii doriti. In weekend veti fi uimitori, dragi nativi Fecioare. Veti straluci si o groaza de priviri se vor atinti asupra dumneavoastra. Daca inca nu v-ati stabilit nimic pentru weekendul viitor, incercati sa va planificati o iesire in grup cu prietenii, in locuri cat mai animate. La cata stralucire emanati acum, ar fi pacat sa stati ascunsi in casa.

Balanta

In aceasta perioada pregatiti-va pentru surprize la servici. De orice fel. Uranus se afla pe casa muncii si prin urmare, “marele transformator”, cel care aduce elementul surpriza in orice lucru, isi va spune din plin cuvantul si asupra vietii dumneavoastra.
Aveti mult de munca, sunteti obosit, dar vacanta se aproprie, prin urmare, mai faceti un mic efort si incercati sa va concentrat asupra indatoririlor de servici. In aceasta perioada de criza, cu atatia disponibilizati pe toate drumurile, cu siguranta nu doriti sa starniti mania sefilor, nu-i asa? Joi abia va veti mai gasi linistea cand ar fi de dorit sa va retrageti in cochilia dumneavoastra si sa va odihniti. Caruselul ametitor in care v-a tarat viata in ultima perioada v-a surmenat de-a dreptul. Profitati de aceasta mica bresa aparuta Joi si incercati sa va odihniti.
In dragoste lucrurile sunt interesante. Stiti ca uneori, cand ne aflam la circ si vedem acrobatii facand salturi ametitoare in aer, muschii nostrii se incordeaza si ei, rezonand si raspunzand la spectacolul oferit? Sau intr-un film de groaza cand se deschide usa si in camera tasneste un monstru sarim speriati de pe scaun, desi stim ca ne aflam dincolo de ecran si nimic nu ni se poate intampla? Acest fel de reactii poarta si un nume: empatie. Adica uitam ca nu ne aflam in pielea celorlalti si raspundem la stimulii exteriori la unison cu cei din jurul nostru. Exact acelasi lucru se intampla si cu dumneavoastra: in aceasta perioada puteti da sfaturi deosebit de bune, pentru ca rezonati cu cei din jur.Acest lucru se vede si in energiile pe care le transmiteti si evident ca saptamana viitoare veti fi sunati de multi amici aflati in diverse probleme sentimentale si carora le veti da, plin de generozitate, diverse sfaturi. Miercuri si Joi viata dumneavoastra personala va deveni mai activa, cand veti fi mai sensibili si dornici de relationare. Tineti-o tot asa, va aflati pe drumul cel bun

Scorpionul

La capitolul comunicare nu stati excelent in aceasta perioada. Si situatia va mai dura putin, sa stiti. Trecutul va bantuie, trezindu-va tot felul de intrebari, mai ales acuma, cand Luna va trece prin Rac, semn de apa, la fel ca si dumneavoastra. Nostalgii si intrebari si multa meditatie. Pentru un Scorpion sensibil ca dumneavostra nu e deloc buna aceasta stare si va recomandam cu caldura un dus rece, o cafea fierbinte, sa va scuturati zdravan si sa va aruncati in munca pentru a nu mai permite acestor ganduri sa va dea tarcoale. Trecutul trebuie sa ramana trecut, si nu e momentul sa il scormoniti,pentru ca acolo nu veti gasi decat praf si intrebari care nu isi mai au rostul. Deci aplicati terapia prin munca, va da sigur roade!
In dragoste veti avea o serie de premonitii sau daca nu credeti in acesti termeni, numiti-i intuitii.Veti simti ca ceva nu e cum ar trebui sa fie si evident, ca orice nativ Scorpion care se respecta, veti incepe sa faceti diverse sapaturi si cercetari.Si veti scoate la iveala lucruri pe care nu le banuiati si nu le suspectati.Dar priviti si jumatatea plina a paharului: mai bine ca aflati acum decat sa fi continuat intr-o directie gresita. Insa cu farmecul dumneavoastra irezistibil, nu va faceti griji, veti gasi un inlocuitor imediat

Sagetatorul

La capitolul bani, cu Lilith pe casa a doua (cea veniturilor si posesiunilor materiale) stati cam rau. Conturile sunt destul de goale, dar nu din cauza ca ati cheltuit peste masura. Pur si simplu este o perioada mai dificila, dar pe care veti reusi sa o depasiti in curand cu brio. Si din acest motiv saptamana va debuta cu o stare de lehamite si lene. Cu greu veti iesi de sub paturica calduta si tot veti avea intentia sa stti acasa, sub diverse pretexte. Incercati totusi sa nu faceti asta, pentru ca la servici va asteapta o gramada de indatoriri si aveti multe lucruri de facut.
In dragoste, Miercuri va fi o zi nebuna, nebuna, nebuna! Va veti trezi plini de dorinta de relationare, va veti imbraca si veti porni la atac. In dragoste va fi o neastepatata explozie de energie, care se va reflecta si pe chipul dumneavoastra. Iar acest lucru va atrage si privirile curioase a celor din jur, lucru care chiar il si doreati si anticipati. Atentie insa la weekend, cand se aduna ceva nori de furtuna pe cer. S-ar putea sa aveti o serie de dispute si sa aruncati niste cuvinte care ii pot rani pe cei din jur. Incercati sa tineti minte ca e doar o furtuna si sa aveti pregatita si o scuza destul de buna cand va veti calma, pentru ca vorbele dumenavoastre vor fi chiar rautacioase in timpul disputei.

Capricornul

Luni e o zi banala, linistita. Marti si Miercuri e momentul pentru planificari si pentru vise. Insa pe intreaga durata a saptamanii, fiti atent la cat si cum vorbiti! Veti fi tentati sa spuneti mai mult decat trebuie, iar pentru asta veti fi serios taxati in viitor. Mare grija la vorbe, va mai repetam inca o data. Spre sfarsitul saptamanii veti deveni brusc si subit mistici, atrasi de stiintele de frontiera. Lucru bun de altfel, pentru ca apropierea de cele sfinte nu a facut niciodata rau nimanui.
In dragoste veti analiza cu atentie toate sentimentele pe care le aveti, inainte de a trece la atac Miercuri si Joi. Va trebui sa dati dovada de intelegere si cumpatare. Mai ales incercati sa nu verbalizati prea mult sentimentele dumneavoastra, pentru ca s-ar putea sa fiti prost intelesi zilele acestea. In weekend va veti retrage in comfortul casnic si va veti bucura de linistea oferita de acesta.

Varsatorul

Ceea ce colegii si apropiatii vor percepe ca fiind indecizie, este de fapt precautie. Si dumneavoastra stiti foarte bine acest lucru si de asemenea stiti ca graba strica treaba. Deci va veti lua ragazul necesar pentru a studia cu atentie problemele ivite si a gasi solutia cea mai potrivita pentru a le rezolva. Joi, Vineri si Sambata veti da dovada de multa, multa intuitie, de creativitate, de idei deosebite. Tineti-le minte, pentru ca le veti si pune in aplicare in curand.
In dragoste va recomandam sa va pastrati calmul. Cei din jurul dumneavoastra va vor surprinde cu impulsurile pe care le au si daca si dumneavoastra veti mai turna gaz peste foc, situatia va deveni de-a dreptul incendiara. Prin urmare aveti putina rabdare, sa se mai limpezeasca lucrurile si pentru a vedea clar situatia. Se anunta zile frumoase la orizont, cu conditia sa nu fiti impulsivi in aceasta perioada.

Pesti

Cuvantul saptamanii pentru dumneavoastra este: comunicare. Incercati sa comunicati cat mai mult, sa spuneti celor din jur ce va multumeste si ce va nemultumeste.Nimeni nu este clarvazator si colegii nu au cum sa va inteleaga din priviri, pentru ca nu sunt telepati. Explicati cu rabdare ce doriti de la ei si veti primi si dumneavoastra, la randul dumneavoastra, lamuririle necesare. Este o perioada propice studiului, deci daca apar oportunitati pentru inscrierea la o serie de cursuri, ar fi bine sa raspundeti pozitiv. Ce acumulati acuma la nivel intelectual va va fi de foarte mare folos in viitorul apropiat.
In dragoste, saptamana acesta nici macar Cupid nu va putea ramane insensibil la avansurile dumenavoastra. Veti straluci, veti fascina, veti supune si veti obtine tot ce va doriti. Presarati putina incredere in sine peste aceste sentimente si veti avea numai de castigat. In sfarsit, perioada de restricti incepe sa se disipe, sa dispara si ar fi pacat sa nu profitati de sprijinul astrelor in demersurile dumneavoastra. Aveti liber la aventura, distractie, amor.

0 comments: