compatibilitatea Taur- Balanta


Atat Balanta cat si Taurul sunt guvernati de planeta Venus. E ca si cum doua suflete se intalnesc. Insa niciodata nu pot fi la fel. Ele formeaza un tot unitar prin completarea partilor lipsa ale celuilalt,nu? La fel ca atunci cand privim cele doua maini, una este mai mare decat cealalta.
Taurul este o zodie axata pe acumularea de bunuri si posesiuni materiale, concrete, reale. Balanta este atrasa de cumparaturi, insa nu gandeste la fel de profund precum o face Taurul. Nici nu ar putea sa faca acest lucru, pentru ca este o zodie de aer, iar Taurul, zodie de pamant este uneori greu de inteles in incrancenarile si incapatanarile de care poate da dovada. Insa ii poate apropia foarte mult dragostea lor comuna pentru frumos si bunul gust de care amandoi dau dovada.
Ii mai poate apropia senzualitatea extraordinara de care amandoi dau dovada. Guvernati de aceeasi planeta, regina dragostei trupesti, noptile si zilele petrecute in intimitatea dormitorului devin o adevarata reprezentatie de maiestrie in ceea ce priveste arta amorului. Acesta e punctul care ii apropie. Ce ii poate desparti aici? Placerea Balantei de a socializa. Semn de aer, ii place sa cunoasca oameni, situatii si orice e nou o atrage. O Balanta va fi intotdeauna mai mult decat fericita sa fie incojurata de prieteni cu care poate iesi la un pahar de vorba.
Taurul, pe de alta parte este mult mai rigid. El vrea ca toata atentia partenerului sa fie directionata spre el, iar acesta- partenerul- sa vina iar si iar cu dovezi de dragoste. Taurul are nevoie sa fie SIGUR de partenerul sau. Iar Balanta, prin faptul ca este o persoana sociabila, nu prea este capabila sa il convinga pe domnul sau doamna Taur de fidelitatea sa 100%. Sa nu uitam insa ca nativul Taur se scufunda in tacerile sale, atunci cand nu ii convine ceva, si apoi brusc izbucneste in strigate, uimindu-si anturajul prin izbucnirile sale de manie. Balanta nu este facuta sa asiste la astfel de scene. Balanta vrea liniste, iubire, dragoste in stilul miscarii “ flower power”, in care toti ii iubesc pe toti si armonia pluteste in jur. Notiunea de distractie si de seara perfecta a Balantei este reprezentata de iesiri in grup la discoteca. Notiunea de distractie a Taurului este reprezentata de o bere cu prietenii la barul care se afla la doua strazi mai departe de casa, iar persoana iubita sa ii fie alaturi, uitandu-se linistita pe pereti pentru a nu-l eclipsa.
In concluzie un milion de puncte care ii despart si un milion de lucruri care ii apropie. Depinde de harta personala, de capacitatea de a face comprimisuri a celor doi daca relatia va functiona. Nu este o relatie dificila totusi, pentru ca, sa nu uitam amandoi sunt sub acelasi guvernator.

2 comments:

Oriana said...

ma bucur mult ca ti-a placut blogul meu ... scuze ca am raspuns asa de tarziu ... te mai astept pe la mine:D

Adrian Campean said...

Foarte fain,cu cit mai mult,cu atit mai bine.Ma bucur ca mai sunt astrologi adevarati,care puncteaza adevaratele acte de identitate.In rest,am si eu habar de astrologie si poate imi vizitezi blogul si tinem aproape.Cu prietenie si deschidere,Ady