Zodia Racului partea a II-a

Atat Racul barbat cat si Racul femeie iubesc fara nici o rezerva, ofera foarte mult si nu cer decat loialitate si ca cineva sa fie mereu prin preajma lor. Cu greu isi stapanesc emotiile si din acest motiv pot cadea usor prada suspiciunilor si geloziei. Asa cum am mai spus, Racii au o memorie de invidiat iar aceasta memorie se manifesta si la nivelul relatiilor parteneriale, iar asta nu este cel mai bun lucru pentru ca Racul poate sa-si aminteasca cele mai mici detalii si la un moment dat sa-si piarda controlul si sa-si atace partenerul amintindu-i ca a facut ochi dulci in parcare cuiva sau ca s-a uitat prea fix la un anume om. Si saracul partener nici sa nu realizeze ca ar fi facut asa ceva.

Tot in relatiile personale, Racii au o alta problema – toanele. Dat fiind ca sunt guvernati de Luna, iar Luna se misca foarte repede pe panoplica cereasca stand cate doua trei zile in cate un semn zodiacal, evident ca si Racii sunt influentati de aceasta si de multe ori, intr-o zi ii putem intalni dimineata foarte bine dispusi, veseli si exuberanti, iar seara sa cada prada celei mai adanci depresii. Au tendinta de autocompatimire exagarata si din punct de vedere emotional sufera cu totii de un complex de inferioritate manifestat intr-o forma sau alta. Unii fie nu se considera suficient de dotati intelectual, altii nu considera ca au un fizic atractiv, altora li se pare ca nu au suficient bun-gust si tot asa lista poate continua. In realitate, acest complex de inferioritate apare datorita dorintei lor de evolutie, dorintei lor de a urca pe scara sociala, de a fi cu un pas inaintea celorlati. Si sunt mult prea exigenti cu propria persoana. Succesul in cariera sau in viata personala este asigurat doar in clipa in care nu isi vor mai pune standarde atat de inalte si greu de atins. Tot in viata personala pot da dovada de o lipsa de tact incredibila din cauza ca doresc sa ii protejeze pe cei dragi si, din punctul lor de vedere, sa-i trezeasca la realitate. Si ei considera ca a trezi pe cineva la realitate se face numai aruncandu-i adevarul in fata, uitand ca adevarul uneori doare si trebuie prezentat intr-o maniera mai blanda, mai suava, mai usor de digerat de catre ceilalti. Si toate intentiile lor bune sunt deturnate imediat de o replica a persoanelor vizate, pentru ca nu toata lumea este dispusa sa accepte o critica constructiva care nu are nici o acoperire.

In viata privata sunt buni organizatori ai casei. Le place sa achizitioneze obiecte pentru camin si fereasca Dumnezeu sa incerci sa intri si sa faci ordine in lucrurile lor. Racii considera o adevarata violare a intimitatii faptul ca cineva sa le umble prin lucruri.

Cam acestea sunt informatiile privind aspectele generale ale zodiei si in continuare vom prezenta punctele importante ale personalitatii copilului Rac, ale doamnei Rac si ale domnului Rac.

0 comments: