Horoscopul saptamanii 6-12

Berbec

Demarati saptamana plini de energie. Mai, mai ca v-am compara cu eroii benzilor desenate gen Zorro, Superman si asa mai departe. Luni si marti faceti eforturi foarte mari pentru a va finaliza diverse proiecte pe care le-ati inceput. Incercati, insa, sa nu ii deranajati pe cei din jurul vostru cu toata treaba pe care o aveti de facut. Pentru ca se stie ca un Berbec atunci cand face o treaba de multe ori se enerveaza, mai tipa, mai izbeste, mai tranteste pentru ca i se pare ca lumea nu se misca in ritmul sau. Prin urmare, aveti grija la colegi sa nu ii deranjati sau jigniti cu impulsivitatea dvs. Veti continua, in acelasi ritm alert cu care ne-ati obisnuit de la inceputul saptamanii numai ca, spre mirarea dvs. cineva isi va oferi dezinteresat ajutorul. Joi si vineri se va resimti oboseala acumulata datorita energiei de care dati dovada si a stresului la care ati fost supus saptamana aceasta si, prin urmare, va veti mai linisti si aduna pe acasa.

Este o perioada buna pentru a va dedica familiei si prietenilor. Sambata si duminica veti fi surprinsi de niste activitati ale celor apropiati.

In dragoste, cu Venus in Gemeni in perioada aceasta, Berbecii vor avea chef de distractii si de socializat cat mai mult. Insa in prima parte a saptamnii vor tinde sa isi armonizeze gandurile interioare, sa-si puna ordine in sentimente si sa inteleaga cam pe unde se afla ei in cadrul unei relatii. Joi veti fi cuprinsi de energie neasteptata si din fericire acest lucru va va putea conduce spre o intalnire pe care ati planificat-o demult dar pentru care nu ati avut inca curajul sa abordati persoana respectiva. In week-end se anunta distractie, iesiti la gratar cu prietenii, socilizati sau pur si simplu veti invita persoana de care sunteti atrasi la un suc sau la o inghetata.

Taur

Plini de energie si plini de ganduri marete. Cam asa s-ar descrie starea de spirit a nativilor Taur saptamana viitoare. Se vor simti plini de siguranta, vor fi bine ancorati in realitate mai ales marti si miercuri cand aceasta stare de siguranta interioara va fi transmisa si celorlati care o va vor primi cu o doza mare de resepect. Miercuri si joi va recomandam cu toata caldura sa incercati sa stai pe acasa sau daca iesiti in societate sa va stapaniti si sa nu va certati cu cei din jur. Veti fi plini de toane, plini de impulsuri nervoase, plini de energie care nu va fi directionata in directia favorabila, cea pozitiva, ci dimpotriva pentru a intra in contraargumente cu ceilalti. Prin urmare, incercati sa dati dovada de rabdarea dumneavoastra pentru care sunteti recunoscut in intreg cadranul zodiacal.

Deci, dragi tauri, incercati miercuri si joi sa va pastrati cumpatul! Vineri si sambata veti iesi in grup cu prietenii, iar acest lucru va mai detensiona starea prin care treceti saptamana viitoare. Duminica veti fi din nou plini de energie si dornici de a demara noi proiecte. Prin urmate in contextul general, o usoara tendinta de tensiune si cearta pe la jumatatea saptamanii viitoare.

Pentru domnii si doamnele Taur in dragoste saptamana viitoare cineva va va arata o cu totul alta perspectiva a dragostei. Va va pune intrebarile necesare si va va introduce in starea de spirit necesara ca sa si dati raspunsurile pe care voiati de multa vreme sa le scoateti la iveala. Aveati de fapt aceste raspunsuri in interiorul dumneavoastra insa nu aveati curajul sa le priviti in fata. Veti fi nevoiti sa va intalniti cu mai multa lume, sa vorbiti, sa socializati sa incercati sa-i convingeti sa vina de partea dumneavoastra. Insa, din nou, asa cum am spus si la tendintele generale, miercuri si joi aveti grija ce si cum si cat vorbiti pentru ca s-ar putea sa spuneti lucruri pe care mai tarziu sa le regretati.

In week-end se asteapta o mare revenire pe taramul dragostei cand veti fi mai senzuali, mai placuti, mai dornici de aventura si acest lucru se va vedea si pe chipul dumneavoastra starnindu-i si pe cei din jur intr-o directie pozitiva. Asadar, in week-end incercati sa iesiti cat mai mult afara, s-ar putea sa va ajute sa va mai relaxati dupa o saptamana atat de tensionata cum se anunta a fi saptamana viitoare pentru domnii si doamnele Taur.

Gemeni

Spatamana care urmeaza veti fi tentati sa va impuneti punctul de vedere. Depinde de dvs. daca o veti face in stilul dictatorial sau la modul prietenesc. Aceste lucruri vor fi observate de cei din jur luni si marti si noi va sfatuim sa nu va aruncati prea mult cu capul inainte si sa dati dovada de iresponsabilitate grabindu-va sa faceti anumite afirmatii care, mai tarziu, s-ar putea sa va coste mult. Important este sa stiti ce vreti si sa va ganditi la o modalitate suficient de inteleapta de a exprima ceea ce doriti sa obtineti si de a cere intr-un mod placut si amiabil. Miercuri si joi asteptati-va la o polemica constructiva cu o persoana deosebit de interesanta care va va produce chiar placere datorita faptului ca va va stimula din punct de vedere intelectual. Vorbele sale va vor trezi interesul si va vor da de gandit pentru ceva timp de acum incolo. Vineri si sambata veti fi usor ametiti. Nu veti putea gandi foarte clar si din aceasta cauza nici nu va recomandam sa va angajati intr-o serie de panuri care pot aparea pe neasteptate, cum ar fi sa spuneti da prea repede la niste invitatii de socializare. Luati-va timpul necesar si cantariti bine deciziile pe care le aveti de luat. Duminica, iesind cu prietenii, exista o mare posibilitate sa le si expuneti punctele in care vi s-au facut diverse propuneri si sa le cereti sfatul. Cam acesta este contextul general al saptamnii viitoare pentru Gemeni, iar din punctul de vedere al dragostei, saptamana se anunta una de proaste intelegeri si confuzii. Veti da credit unor persoane care nu merita sau veti vrea sa vedeti o alta fata a unor persoane care de fapt arata ca Baba-Cloanta. Asadar, nu va lasati invaluiti de cuvintele frumoase pe care cineva ar putea sa vi le susure in ureche, ci priviti dincolo de aparente, adica dincolo de un corp si un chip frumos si ganditi-va daca acea persoana chiar merita sau chiar se ridica la nivelul dvs.

Rac

Saptamana aceasta , Racii vor avea tendinta sa se inchida in casa, sa se claustreze, sa traga jaluzelele, sa scoata telefonul din priza, sa-si opreasca celularele, sa deconecteze modemul de la Internet pentru a nu mai fi deranjati de nimeni si nimic. Cu toate acestea luni si marti trebuie sa luati taurul de coarne pentru ca a sososit momentul sa decideti intr-o anumita relatie personala – daca veti continua, sau daca nu veti continua. Miercuri si joi va veti delecta cu niste barfe sau veti privi detasati niste discutii la locul de munca care, oricum, nu va vor afecta pentru ca aveti suficiente pe cap si nu mai are rostul sa va implicati intr-o cearta. Saptamana este plina de melancolie sau dorinta de empatiza cu ceilalti, adica de a lua parte la emotiile lor, emotii pozitive si emotii negative. Oricum ati fi veti raspunde foarte prompt la stimulii exteiori. Daca veti vedea pe cineva plangand va veti intrista si dvs, dragi nativi Raci. Daca veti vedea pe cineva vesel, la fel, va veti inveseli brusc si pe neasteptate.

Ce va mai asteapta saptamana viitoare? Spre sfarsitul acesteia, vineri si sambata, veti fi cuprinsi de o stare de visare de reverie in care sa va programati lucruri bune si frumoase si incepeti sa visati cum le veti cladi, cum veti pune in aplicare planurile, cum vor iesi aceste planuri, ce rezultate vor avea si cat de multumiti si satisfacuti veti fi. Important este sa stiti daca va focalizati sa vizualizati acest lucru! Daca veti ramane constanti in dorintele dvs. aveti chiar mari sanse de reusita. Deci, focalizati-va pe planuri, fiti pozitivi si, dupa saptaman aceasta in care veti fi foarte sensibili si lacrimogeni, puteti sa dati drumul la actiune pentru ca se anunta zile interesante.

Leu

Saptamana care urmeaza Leii vor sti foarte bine ce doresc si nu le va fi frica sub nici o forma sa isi puna in aplicare planurile pe care le-au gandit de ceva timp. Marti si miercuri sunt zile dinamice. Sa nu uitam ca Marte se mai afla inca in Taur – este stabil, molcom, ceea ce le confera Leilor (care sunt zodii de foc) o oarecare pasivitate, incetineala in a-si duce la implinire programele pe care le au de facut si care le da si capacitatea de a gandi, de a-si doza bine ce urmeaza.

Luni si marti sunt zile bune pentru punerea in aplicare a planurilor gandite in prealabil. Problema este ca Leii sunt usor egocentrici din nastere ai asteapta sa primeasca si aplauze pe masura faptelor lor iar cand acest lucru nu se intampla se supara ca niste copii, se bosumfla si pleaca in camerele lor. Asadar, pe de o parte vor fi plini de energie, iar pe de alta parte vor astepta ca ceilalti din audienta sa cada in jurul lor intr-o admiratie profunda. Cum acest lucru nu se va intampla, domnii si doamnele Lei vor bufni miercuri si joi si vor spune clar si raspicat, chiar vociferand si tipand, ce ii deranjeaza. Le recomandam, ca si in cazul confratilor lor Berbeci sa gandeasca bine inainte de a verbaliza pentru ca ceea ce spun acum s-ar putea sa-i afecteze in viitor. Asadar, atentie inspre ce directie va veti coordona energia miercuri si joi ca sa nu cadeti prada provocarilor celor din jur. Vineri si sambata vor fi foarte empatici, la diverse energii subtile, daca le putem spune asa, vor vea instincte, senzatii, premonitii si ar fi bine sa le asculte pentru ca nu degeaba in aceasta perioada vor fi deschisi catre aceasta latura a vietii, a misterelor si ocultismului. Este o perioada buna pentru a-si clarifica pozitia fata de alte persoane din anturajul lor de la serviciu.

Pentru duminica sunt mari sanse de a aparea la orizont un nou proiect. In privinta dragostei, Leii nu stau degeaba. Daca la serviciu demareaza saptamana in forta, la fel si in dragoste luni si marti se vor arunca cu capul inainte si ii vor vorbi de o mie si una de lucruri persoanei iubite. Insa fiti atenti la semnalele pe care le receptionati pentru ca fiind cuprinsi de aceasta verva si dinamism s-ar putea sa intelegeti gresit anumite lucruri. In partea a doua a saptamanii, miercuri si joi, datorita unor schimbari bruste de atitudine s-ar putea sa fiti nevoiti sa puneti punct relatiilor. Fie veti afla ceva, fie dvs. veti reactiona intr-un mod in care partenerul nu este foarte incantat si va spune „Ok, pana aici a fost. De acum ne despartim si o luam pe drumuri diferite”. Insa, nu veti plange tristi in casa pentru ca vineri veti iesi din nou in oras si impreuna cu prietenii veti incerca sa gasiti un inlocuitor in directia relatiei voastre. E drept ca multi Lei se cearta in aceasta perioada, dar asta nu inseamna ca aceste certuri sunt pentru totdeauna. Prin urmare, luati-va ragazul necesar de a medita la ceea ce faceti, la ceea ce spuneti si la modul in care va comportati. Fiti rabdatori, ascultati-i pe cei din jurul dvs. si dupa ceea trageti concluziile.

Fecioara

In sfarsit va putem felicita pentru ca a sosit momentul culegerii roadelor muncii dvs. In ultima perioada, de fiecare data cand abordam horoscopul Fecioarei, spuneam multa munca, multa munca, multa munca. Era de acum un stereotip si riscam sa plictisim cu aceasta expresie. Fecioarele saptamana aceasta vor incepe sa se bucure de eforturile si stradaniile muncii lor depuse.

Luni si marti, mai ales, veti fi in centrul atentiei, veti fi laudati, batuti pe umar, stransi in brate, pupati pe frunte si tot arsenalul de manifestari pozitive pentru ca intr-adevar meritati. Ati dus la bun-sfarsit multe din proiectele pe care vi le-ati propus.

Miercuri si joi se arata la orizont noi proiecte si ar fi bine sa va ganditi un pic asupra lor pentru ca sunt niste proiecte de viitor care au sanse mari de izbanda. Spre sfarsitul saptamanii, vineri, sambata si duminica va veti relaxa in voie. Nici nu va propuneati altceva dupa atata perioada de eforturi epuizante. A sosit timpul sa va odihniti. De asemenea, in privinta dragostei stelele va surad si panoplia vietii dvs. intime va fi revitalizata. Miercuri, joi si vineri veti straluci de-a dreptul si veti atrage privirile celor din jur. Veti fi spirituali, cu prezenta de spirit, vivaci, veseli, lucru de regula neobisnuit pentru Fecioare, care prefera sa fie inchise in ele, introvertite, mai tacute, cu tendinta de a-i studia pe cei din jur si de a nu sari in ochii celorlati. Dar, saptamana aceasta va veti primi bonusurile de la soarta si veti fi dinamic si stralucitor si cararile dragostei pot fi luminate de noi sperante. Noi va uram multa bafta pentru realizarea acestui lucru.

Balanta

Se anunta o saptamana cam gri, daca ar fi sa ne raportam la paleta de culori din mediul inconjurator. Deci o saptamana care debuteaza cu aspect mohorat de burnita de toamna. Luni si marti veti fi plini de toate si destul de ancorati in trecut, insa ar fi bine sa profitati de aceasta perioada pentru a va pune in ordine gandurile si a vedea ce proiecte de viitor vreti sa imbratisati. Va veti scutura insa de aceasta stare miercuri si joi cand prietenii vor da usa de perete si vor navali in casa dvs. tragandu-va cu forta afara din vizuina. Veti redeveni din nou, persoana aceea echilibrata, optimista care incanta pe cei din jur si care stie sa dea replica buna atunci cand este momentul potrivit. Din aceasta cauza veti reusi sa interactionati foarte bine la jumatatea saptamanii cu persoane noi din anturaj, veti cunoaste oameni noi si veti spune lucruri interesante, iar ochii celor din jur vor cadea pe dvs.

Vineri si sambata incercati sa nu va ancorati in rutina cu ambele maini, sa nu faceti programul obisnuit, ci dimpotriva ar fi de dorit sa faceti de data aceasta ceva care nu este atat de des realizat – ori sa plecati intr-o excursie mai indepartata, ori sa mergeti intr-un club in care nu ati mai fost niciodata pentru ca vi s-a spus ca ar fi nu-stiu-cum acolo. Deci, cuvantul de ordine este incercati si altceva deosebit, ceva ce nu ati facut pana acum.

In dragoste nu veti incepe saptamana cuprinsi de pasiuni mistuitoare neasteptate. Dimpotriva chiar s-ar putea sa aveti tendinta sa cautati nod in papura persoanei iubite si sa incheiati relatia. Noi va recomandam sa luati un calmant si sa beti un ceai relaxant si sa va bagati bine mintile in cap pentru ca nu este decat o perioada stresanta in care reactionati si dvs. ca urmare a impulsului planetar. Bine insa ca lucrurile se vor redresa miercuri, joi si vineri, cand veti fi romantici, cand lumea vi se va parea mai luminoasa si cand va veti simti din ce in ce mai bine. Toti vor raspune pozitiv acestui comportament pentru ca stiti foarte bine ca ceea ce gandim, ceea ce simtim, se si intampla. Oamenii sunt ca niste magneti. Daca suntem tristi si ei devin tristi. Suntem nervosi, ni se raspunde pe masura. Si daca vom fi romantici si vom straluci acelasi lucru se va intampla si cu persoanele carora ne adresam. Prin urmare fiti optimisti, pastrati-va aura de persoane zambitoare cu care i-ati obisnuit pe cei din jur si veti vedea ca lucrurile vor fi mult mai buna, iar saptamana care a debutat atat de dezarmant, deprimant si gri se va incheia intr-un rosu efervescent.

Scorpion

Este o saptamana importanta pentru dvs. deoarece a sosit clipa marilor decizii, momentul alfa in care trebuie sa incuiati trecutul in dulap, sa puneti zece lacate, sa aruncati cheia si sa nu mai priviti niciodata in urma. Va asteapta un viitor frumos inainte pentru ca a sosit clipa in care sa si puneti in practica ceea ce simteati de multa vreme si prin urmare, luni si marti veti fi de o hotarare incredibila, hotarare care ii va uimi pe toti din anturajul dvs. Veti fi hotarati, decisi, veti sti unde vreti sa mergeti si cat vreti sa mergeti. Prin urmare, celalti nu au decat sa va urmeze, iar cei care nu vor sa va urmeze nu au decat sa faca cale-intoarsa pentru ca dvs. sunteti mult prea decis ca sa nu mai lasati lucrurile neterminate si cu semnul intrebarii.

Miercuri si joi aveti grija la atmosfera familiala. S-ar putea sa apara mici conflicte si mici incapatanari din partea dvs. sau din partea rudelor. Iar de la aceste mici incapatanari pana la o scanteie care va imflama intreaga atmosfera nu este decat un pas. Incercati sa va stapaniti. Vineri si sambata veti fi cuprinsi de o adevarata creativitate, veti fi inovatori si veti avea o imaginatie deosebita. Sa nu uitam ca Luna trece prin semnul Pestilor, semn de apa, iar dvs. sunteti tot un semn de apa. Prin urmare emotiile vor fi pe masura semnelor pe care le reprezentati. Asadar, veti fi plini de emotie, fantezie si veti avea vise interesante. Veti trece chiar si prin situatii intersante – toate in sensul pozitiv, pentru ca vor fi momente deosebit de placute.

Duminica veti incepe sa treceti si la fapte si sa demarati noi planuri. Nu mai aveti motive sa mai taraganati lucrurile. In privinta dragostei lucrurile merg foarte bine, dar ar fi si mai bine daca nu v-ati grabi si nu v-ati arunca cu capul inainte si nici sa nu aveti pretentia sa vi se puna totul de-odata pe tava. In acesta perioada chiar veti fi un pic refractari la atitudinea celor din jur, veti prefera sa va retrageti in interior pentru a analiza bine situatia. Din nou va atragem atentia ca la jumatatea saptamanii pot aparea diverse mici tensiuni iritante, insa daca veti reusi sa va tineti gua inchisa si sa nu raspundeti provocarilor, acestea vor fi depasite cu mult succes. Incepand de vineri lucrurile devin mai palpitante, iar viata dvs. intima va capata noi dimesiuni. Veti fi pasionali, romantici profunzi. Deci, una peste alta este o saptamana intersanta si ar fi bine sa proftati de ea din plin.

Sagetator

Ne pare rau sa incepem interpretarea zodiei dvs. si a tendintelor saptamnii viitoare spunand un lucru mai putin optimist si anume ca se anunta probleme finaciare serioase la orizont. Probabil in ultima perioada ati fost nevoit sa faceti o serie de cheltuieli neasteptate sau poate ati fost obligati sa platiti niste datorii pe care le-ati facut la banci, la rude, la prieteni. Si iata ca a venit si momentul in care vantul va bate prin buzunare si priviti cu jind la bunurile pe care le au altii. Nu incercati sa cadeti in pesimism, nici in sora lui mai mare – invidia. Incercati sa ramaneti moderati. Exista perioade si perioade in viata tuturor dintre noi care nu se anunta foarte bune la nivel financiar. Insa acesta nu este un motiv de depresie, ci dimpotriva nu este decat un lucru din care avem doar de invatat.

Luni si marti veti cauta diverse metode de a aface bani. S-ar putea sa cautati o a doua slujba, iar cei care nu au serviciu s-ar putea sa aplice pentru un nou job. Miercuri si joi veti reusi sa dati lovitura pentru ca ii veti impresiona pe cei din jurul dvs. cu hotararea de care dati dovada. A sosit momentul sa va puneti tot arsenalul in functiune, sa fiti carismatici, zambitori, increzatori si sa ganditi pozitiv. Este foarte important in aceasta perioada pentru dvs. pentru ca de foarte mute ori ceea ce gaditi se si intampla. Iar daca vrem sa fim remarcati si sa ni se ofere o mana de ajutor si apara oprtunitatile de a face bani, nu trebuie sa fim pesimisti pentru ca in nici un caz norocul nu va trece pe la usa noastra.

Vineri si sambata cu siguranta nu aveti chef sa iesiti in lume cu prietenii. Aveti foarte multe lucruri care v-au stresat in ultima perioada si veti prefera sa stati acasa, fie cu persoan iubita, fie veti medita la pasii pe care ii aveti de urmat pentru a va redresa din situatia financiara prin care trebuie sa treceti. In privinta dragostei, stiti cum este vorba: „Daca nu ai bani ai dragoste! Daca nu ai dragoste ai bani!”. Deci daca nu aveti multa bafta luna aceasta in domeniul financiar lucrurile stau cu totul altele ca capitolul dragoste. Veti fi carismatic, veti fi vorbaret, veti reusi sa impresionati pe cei din jur, veti fi pus pe harjoneala amoroasa si asta chiar ince de luni. Miercuri, joi si vineri vor fi oprtunitati de a cunoaste pe cineva nou sau de a da un nou impuls relatiei dvs. Important este sa fiti deschisi si pozitivi si sa puneti in practica ceea ce simtiti pentru ca oricum ar fi daca nu ne straduim si noi sa ajutam destinul, el nu ne poate ajuta singur. In week-end posibile intalniri de dragsote si aveti grija sa va prezentati la timp pentru ca spre sfarsitul saptamanii Mercur isi va baga si el coada in toata istoria asta si s-ar putea sa provoace anumite confuzii legate de locatie sau de ora intalnirii. Asadar, daca vati propus in week-end sa mergeti undeva sa si respectati programul. Nu sunt bani, dar este dragoste! Asta suna bine pentru cei care sunt nu singuri, iar pentru ceilalti suna incurajator pentru ca macar jumatate din pahar este plina.

Capricorn

In sfarsit a venit timpul culegerii roadelor actiunilor dvs. si asta suna destul de asemanator cu ce am spus la confratele dvs. Fecioara. Asadar zodiil de pamant vor beneficia din plin saptamana viitoare de culegerea recoltei si bucuria pe care o au pentru ca si-au pus in functiune planurile pe care le stabilisera cu ceva timp inainte si care chiar au ajuns sa dea si roade in acesta perioada. Luni si marti, domnilor si doamnelor Capricorni puteti fi mandri in domeniul profesional de ceea ce ati intreprins in ultima perioada. Insa lucrurile vor incepe sa se impiedice miercuri si joi, pentru ca stiti dvs. una e calda, alta - rece, si noile proiecte in care veti incerca sa va bagati nu mai par atat de usoare pe cat vi s-au parut la prima vedere. Pur si simplu poate vi s-a schimbat perspectiva pentru ca v-ati mobilizat si ati invatat sa nu va mai aruncati cu capul inainte fara sa ganditi de doua ori.

Vineri si sambata se pare ca lumea comploteaza impotriva dvs. Dar stiti ceva? Nu impotriva dvs. in sens negativ, ci comploteaza pentru dvs., spre a va fi alaturi in tot ceea ce doriti sa intreprindeti. Pot aparea binefacatori si persoane care sa va ajute dezinvolt fara nici o pretentie. Se stie deja ca atunci cand vrei ceva din toata inima intreg universul conspira ca sa poate pune in practica acel lucru. In dragoste lucrurile stau la fel de bine. Sunteti favoritazi de tranzitele acestea si mai ales ca Venus se afla in Gemeni, veti fi mai comunicativi.

Capricornii chiar au o problema la capitolul comunicare cu partenerul si cu familia pentru ca atunci cand apare o dilema prefera sa taca, sa puna capul in pamant si sa spun ca nu exista nimic de genul acesta si atunci se adanceste serios conflictul respectiv si nu se ajunge la nici un rezultat. Insa, de data aceasta veti avea capacitatea de a va exprima clar, concis nemultumirile si multumirile, sa spuneti ce vreti si ce cereti de la partener si, de asemenea aveti ocati sa va exprimati liber. Acest lucru il veti demara luni si marti cand Luna (guvernatoarea emotiilor) se va afla prin semnul dvs. Miercuri si joi veti fi deosebit de romantic cu Luna trecand in Varsator si veti face lucruri neobisnuite care ii vor incanta pe cei din jurul dvs. Prin urmare, in week-end lucrurile se anuta foarte bune si par a intra pe un nou fagas.

Varsator

Cu Luna intrand in Capricorn, emotiile vor fi mai coordonate si veti fi dornici sa puneti ordine la serviciu in lucruri. Marti si miercuri veti avea aceasta tendinta de a aseza lucrurile in ordine, de a concretiza planurile pe care le-ati avut pana cum, de a demara noi actiuni. Va fi mai greu un pic luni si marti, insa miercuri si joi veti reveni la starea dvs. obisnuita de luciditate. Sa nu uitam ca Varsatorii sunt oameni foarte atenti si care au o mare perceptie a detaliului. Deci luni si marti veti fi un pic cu capul in nori si veti face eforturi considerabile de a pune ordine in toate, iar miercuri si joi veti intra in ritmul dvs. si chiar veti reusi ceea ce v-ati propus.

Vineri si sambata va fi momentul unor plati. Probabil e timpul sa achitati la banci diverse rate. Va trebui sa platiti niste imprumuturi pe care le-ati facut sau pur si simplu va veti ocupa de diverse probleme legate de bani sau posesii. Nu este momentul sa demarati noi actiuni ci este clipa in care trebuie sa va reanalizati bugetul, sa va faceti ordine in hartii si mai ales sa stiti clar ce pasi aveti de urmat in privinta unor investitii sau a muncii la serviciu. Duminica lucrurile vor fi din nou pe fagasul lor si s-ar putea sa iesiti undeva in natura pentru a va relaxa. In privinta dragsotei, saptamana debuteaza cu un sentiment romantic dar in egala masura veti fi si rezervat pentr ca Luna trece prin Capricorn si da o senzatie de detasare, de raceala si de lipsa de dorinta in demararea lucrurilor. Ii asteptam mai degraba pe ceilalti sa faca un pas in drectia noastra. Insa, miercuri, joi si vineri, cu Luna trecand prin semnul dvs, veti fi plini de verva, fascinanti, veti vorbi mult, veti soacializa, veti reusi sa-i convingeti pe ceilalti de oportunitatea planurilor dvs. amoroase. Important este sa comunicati si sa exprimati liber ceea ce simtiti penttu persoanele iubite si veti vedea ca si ei la randul lor va vor raspunde pe masura.

Pesti

Nativii Pesti se vor bucura la inceputul saptamanii de tranzitul Lunii prin Capricorn. Atunci cand facem harta Pestilor, Luna va trece luni si marti prin casa protectorilor, a prietenilor, asociatilor, casa a XI-a. Deci s-ar putea ca la inceputul saptamanii sa primiti un ajutor neasteptat din partea unor persoane sus-puse sau din partea superiorilor care vor avea generozitatea si blandetea de a va explica clar detaliile unei actiuni pe care nu ati facut-o chiar cum trebuie. Asta este un clucru destul de rar intalnit sa vezi un sef care sa-ti explice unde ai gresit. Bucurati-va de acest lucru si profitati din plin de el incercand sa va pastrati atentia treaza si sa inmagazinati orice informatie va este data gratis in acesta perioada.

Miercuri si joi veti fi victima unor suprize neasteptate. Lucrurile par sa se intoarca impotriva dvs., insa nu disperati pentru ca vor intra in normal vineri si sambata si, spre urmirea dvs., vor fi mult mai bune decat va asteptati sa fie. In week-end veti socializa, veti iesi cu prietenii, va veti bucura de atmosfera care va inconjoara si chiar foarte bine faceti pentru aceasta stare si dorinta de a iesi in lume. In privinta dragostei, ar trebui sa faceti un pic de ordine in lista cu intalniri pe care v-ati programat-o, mai ales ca luni si marti, Luna va tranzita zodia Capricornului. Nu este o perioada buna de iesit in lume, pentru ca asta se ve intampla abia la sfarsitul saptamanii, ci este o perioada propice pentru punerea in ordine a gandurilor, realizarea unor planuri. Mai bine va ganditi daca relatiile in care ati intrat de curand chiar merita toata atentia dvs.

Miercuri si joi veti fi putin posomorati, veti avea toane, nu veti fi chiar in apele dvs. si veti fi mai mult sau mai putin dezamagiti de partener. Vineri, insa, lucrurile reintra in normal si week-endul va va prinde prin cluburi cu prietenii. Toata lumea se va simti bine, se va distra si va va incarca cu energia necesara ca si dvs. sa gasiti forta de a iesi din melancolia in care v-ati cufundat la jumatatea saptamanii. Iar daca veti iesi din starea de melancolie va spunem si care va fi urmatorul pas! Veti avea mari sanse sa cunoasteti pe cineva. Prin urmare va veti distra la sfarsitul saptamnii, veti avea o atitudine optimista si lucrurile se vor pune in miscare.

0 comments: