Femeia Rac




De multe ori timida si introvertita nu constientizeaza feminitatea de care da dovada. Este tipul de femeie care iti da insufla incredere si stabilitate reprezentand mai degraba ideea de sotie dedicata caminului si familiei, de mama care se ocupa de cresetrea copiilor, decat conceptul de femeie cocheta interesata numai de bunastarea personala. Acest tip de comportament se reflecta si in deciziile privitoare la viata sa particulara, femeia Rac fiind capabila de a renunta la o legatura pasionala, dar lipsita de stabilitate, in favoarea unei relatii conventionale. Din punctul de vedere al dragostei, femeia Rac este inclinata sa pozeze in imaginea de mama care il protejeaza pe partenerul sau si il considera un copil matur care nu ar fi capabil sa-si poarte singur de grija insusi si pentru care ea trebuie sa devina indispensabila.

Cu toate acestea, asa cum am spus si in prezentarea zodiei Racului, acesti nativi sunt foarte interesanti, de multe ori fiind oamenii extremelor. Acest lucru se reflecta si in cazul femeii Rac. Pe de o parte, dat fiind ca este guvernata de catre Luna si Luna reprezinta imaginea mamei in zodiac, evident ca si doamna Rac se comporta ca o mama intr-o relatie. Insa, in egala masura, ii place sa fie dominata, nu in sensul agresiv masculin, ci dominarea partenerul in care acesta demonstreaza abilitatile sale de a-si intretine familia, in care el, capul familiei, cu o mie de griji si cu inca o suta de lucruri de rezolvat, da ordine clare, precise, iar dumneaei, nativa Rac, le va duce la indeplinire plina de harnici si dedicatie. Atunci cand intemeiaza o familie, doamna Rac are nevoie de toata libertatea de guvernare si administrare a acesteia. Credeti-ne ca nici nu trebuie sa va mai faceti griji pentru bunastarea caminului pentru ca doamna Rac este o gospodina desavarsita care stie sa administreze admirabil veniturile familiei, dat fiind ca ea s-a nascut si a venit pe aceasta lume pentru a ingriji pe cei din jur.

Femeia Rac are capacitatea de a decora casa si de a o transforma intr-un cuib, insa viziunea sa artistica nu este un moderna. Pentru ea primeaza conceptul de confort, de placere, de intimitate si multe din locuintele in care stapana casei este o nativa Rac vor fi decorate cu perdele sau jaluzele ce dau senzatia de obscuritate , insa nu acel tip de obscuritate din filmele gotice, de groaza, cu panze de paianjen si colturi inspaimantatoare, ci acea obscuritate placuta, pufoasa, calduta, dublata de confort si intimitate.

Femeia Rac, casatorita sau nu, celibatara sau implicata in relatii clandestine, are nevoie in primul rand de un partener pe care sa conteze din punct de vedere emotional, ea insasi fiind o persoana extrem de sensibila si emotionala. Are nevoie de un umar pe care poate plange atunci cand se confrunta cu diverse probleme, are nevoie de un partener care sa o incurajeze in perioadele sale de depresie si sa ii redea increderea in sine.

Cu toate acestea, uneori nu este usor de trait cu femeia Rac. Usor astenica, este plina de temperament, variind in starile sale emotionale de la depresie foarte adanca intr-o zi pana la exuberanta dusa la extrem in ziua urmatoare, uneori acest comportament curprinzandu-i si nedumerindu-i pe partenerii sai. Desi sustine ca este o adepta a libertatii relatiilor, nu se si comporta ca atare. De multe ori femeia Rac este foarte posesiva iar relatiile sale sunt condimentate din plin cu scene pasionale de gelozie sau declaratii fierbinti de dragoste. Daca ar fi sa mentionam punctele forte ale femeii Rac putem spune ca aceasta este plina de sensibilitate, este plina de afectiune si foarte protectoare cu persoanele apropiate. Este devotata si se adapteaza foarte usor la diversele probleme care pot aparea in cuplu.

Este o prezenta insolita si serviabila atunci cand stie ca cei care trebuiesc ajutati realmente au nevoie de ajutorul sau.

Deloc pretentioasa in revendicarile sale nu solicita de la partener decat doua elemente: corectitudine, mai precis devotament, si respect. Femeia Rac are, de asemenea, o abilitate speciala – guvernata de Luna da uneori dovada de o intuitie care poate fi comparata cu clar-viziunea, facand-o pe aceasta un foarte bun sfatuitor, atata timp cat nu se si implica emotional. Deci pentru a putea da sfaturi celor din jur, recomandam femeilor Rac sa se detaseze de problema celor din jur, sa ridice un zid emotional intre dansa si persoana pe care trebuie sa o sfatuiasca si dupa aceea sa-si lase intuitiile sa curga pentru ca, de foarte multe ori, ceea ce simte si spune se si intampla. Aceasta intuitie poate fi directionata spre campul afacerilor datorita abilitatilor sale de a intui natura umana si de foarte multe ori regasim in pozitii de succes doamne care fie sunt Raci, fie au ascendent pe Rac, acest lucru fiindu-le de un real folos.

Prin urmare, femeia Rac poate fi comparat cu o perla ascunsa intr-o scoica – la suprafata rece, intovertita, timida, neconstientizand feminitatea sa are nevoie de o persoana care sa o descopere, dar nu agresand-o ci permitandu-i sa se deschida de la sine, creandu-i situatiile necesare si intimitatea care sa-i confere starea de spirit ce o va conduce la manifestarea bunatatii, plinatatii si profunzimii temperamentului sau. Celor care doresc sa cucereasca o doamna Rac, nu le putem recomanda decat un singur lucru: nu fortati lucrurile, nu va grabiti, inarmati-va cu rabdarea necesara, creati o atmosfera de comfort reciproc, de incredere si nu uitati ca doamna Rac iubeste foarte mult obscuritatea. Asadar, momentul propice unei declaratii de dragoste pentru o doamna Rac este seara, int-o atmosfera in care pe fundal se aude muzica, o cina la lumina lumanarilor si numai dvs. in cadru. Doamna Rac, asa cum spuneam, poate fi foarte bine comparata cu o perla ascunsa intr-o scoica si dat fiind timiditatea sa s-ar putea sa nu-i faca foarte mare placere sa fie scoasa in gupuri zgomotoase, intr-o atmosfera de club dezlantuit sau intr-un anturaj in care cei din jur au un comportament nepotrivit.

0 comments: