Dupa cateva zile de pauza, in care am prezentat horoscopul saptamanii si horoscopul lunar, iata ca a sosit timpul sa revenim la vechea noastra preocupare:aceea de a prezenta succint, cele 12 zodii, caracteristicile lor si compatibilitatile sau incompatibilitatile pe care acestea le au cu alte semne zodiacale.
Trebuie sa va fac o marturisire. Cand am inceput sa studiez astrologia, am fost putin surprinsa de modul in are sunt portretizate semnele de pamant ( mai ales zodia Taurului).
Semnele de foc sunt jucause, curioase, gata sa inceapa ceva nou; semnele de aer sunt privite ca fiind analitice,cerebrale si stapani in arta conversatiei, semnele de apa sunt foarte sensibile, insa semnele de pamant sunt descrise mereu ca fiind tipul muncitorului care nu se ridica de la masa de lucru,sau nu pune lopata deoparta pana nu finalizeaza treaba, evident asteptandu-si recompensa.
Ei bine, dupa multe astrograme interpretate si dupa ce am intrat in contact cu semne de pamant din toate mediile sociale, mi-am schimbat foarte mult punctul de vedere. Taurii sunt sensibili, buni, frumosi. Sunt mult mai apropiati de natura decat celelalte semne zodiacale si ii inteleg mult mai bine transformarile. De o senzualitate coplesitoare, prieteni loiali si buni colegi, cetateni seriosi- foarte rar regasim printe cei care perturba linistea nativi ai acestei zodii-, foarte buni bucatari, patroni ai artelor.... intr-un cuvant taurii sunt niste personaje complete de la care nu putem avea decat de invatat.
Taurul in astronomie
Constelatia Taurului este una dintre cele mai mari si proeminente constelatii ale emisferei nordice, care poate fi admirata pe cer in timpul iernii. Este situata intre Berbec la vest si Gemeni la est. In partea nordica a constelatiei Taurului se afla Perseu si Auriga, la sudest Orion si la sud Eridanus, iar la sudvest se afla Cetus. Probabil cel mai notabil element este prezenta Pleiadelor , pozitionata in partea vestica a constelatiei Taurului. Pleiadele sunt cunoscute in popor si sub numele de "Closca cu pui" sau "Gainusa" .
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment