horoscop saptamanal, saptamana 25-31 Mai 2009



Berbec
Pana acum a fost o perioada foarte agitata pentru dumneavoastra. Ati avut de finalizat o multime de lucruri, de pus ordine in o multime de proiecte, de discutat mult cu oamenii, deconvins eventualii parteneri de eficacitatea actiunilor dumneavoastra. In sfarsit a sosit si vremea scadentei, cand puteti trage linie si puteti privi viitorul cu incredere. Saptamana aceasta comunicarea va fi cel mai important lucru. Chiar daca Miercuri veti avea parte de ceva dificultati in a relationa cu familia sau chiar daca Joi veti fi prost intelesi de catre cei din jurul dumneavoastra, comunicarea va fi atomul in jurul caruia vor gravita toate celelalte elemente. Vineri si Sambata veti fi exrem de plini de energie. Abia Duminica veti intra in normal si in rutina obisnuita.
In privinta dragostei, dragi Berbeci, saptamana care urmeaza veti fi extrem de rapizi. Veti reusi sa spuneti exact ce trebuie, cand trebuie si cat trebuie pentru
a-l vraji pe interlocutor si pentru a obtine exact raspunsul pe care il doreati.Miercuri si Joi pot aparea tensiuni in cadrul familial si veti prefera sa va refugiati in bratele amicilor, cu care veti iesi probabil prin oras.S au poate veti cadea in patima romantismului si veti urmari niste filme lacrimogene, timp in care veti consuma cantitati importante de servetele. Vineri si pe intreaga durata a weekendului veti avea parte de intalniri de dragoste fierbinti!
In privinta afacerilor, o saptamana care se anunta atat de placuta pe taramul comunicarii si a iubirii cu siguranta va fi fructuasa si la acest capitol. Chiar daca Luni veti demara mai greu, pe intreaga durata a saptamanii veti avea o serie de idei grozave de afaceri.Iar acest izvor minunat, generator de idei va fi cu siguranta remarcat s ide cei din jurul dumneavoastra.
Citatul aptamanii pentru zodia Berbecului : “Să creezi ca un zeu, să porunceşti ca un rege, să munceşti ca un rob!” Constantin Brâncuşi

Taurul

Incepand cu ziua de Luni aveti grija la modul in care va administrati bugetul, precum si la discutiile pe care le veti avea cu o serie de persoane din anturajul dumneavoastra. Mai ales o anumita discutie, cu o persoana cu care nici nu va asteptati sa abordati un anumit subiect va fi deosebit de interesanta si fructuasa! In aceasta perioada, cu cat veti fi mai atent si deschis spre cunoastere, cu atat veti primi mai multe informatii si cu atat mai mult le veti si putea pune in practica. Joi si Vineri veti demara chiar niste proiecte noi si va incurajam sa si solicitati ajutorul celor din jur, pentru ca il veti primi cu siguranta!
La capitolul dragoste, saptamana aceasta vi se vor confirma niste dubii pe care le aveati de mult timp. Daca veti avea insa de luat o decizie privind mersul relatiei dumneavoastra, va sugeram sa asteptati totusi pana Miercuri sau Joi, care sunt cu siguranta cele mai bune zile pentru dragoste de pe intreg parcurul saptamanii viitoare. Un alt element extrem de favorizat va fi socializarea. Veti iesi mult, veti vorbi mult, veti cunoaste oameni si locuri noi. Saptamana aceasta nu veti porni in noi cuceriri , ci dimpotriva, va fi o saptamana linistita la acest capitol, in care mai degraba veti iesi pe la o terasa cu amicii si veti discuta despre orice in lumea asta.
Citatul aptamanii pentru zodia Taurului: “Este păcat că singurul lucru pe care un om îl poate face opt ore este să muncească. Nu poate să mănânce opt ore; nu poate să bea opt ore; nu poate să facă dragoste opt ore.”-William Faulkner

Gemeni

Incercati sa nu va auto–sabotati! Va rugam noi mult de tot, inca de Luni incercati sa faceti un efort si sa va focalizati pe ceea ce aveti de facut. Faceti-va un program scris pe hartiuta, in care sa colorati frumos orele la care veti avea diverse intalniri sau contacte. De asemenea faceti pauze regulate, in care incercati sa faceti cateva exercitii de respiratie: stiti, banalul inspira–expira, inspira-expira chiar da roade in astfel de situatii! Aveti nevoie de concentrare cu orice pret in aceasta perioada, altfel veti comite greseli destul de grosolane.
Saptamana aceasta,totusi, are si cateva puncte bune. Unul dintre ele va fi o extraordinara capacitate de adaptabilitate la orice lucru nou, cu care va veti uimi audienta. Si un alt lucru pozitiv va fi capacitatea de a asimila extrem de usor orice noua informatie.
Joi si Vineri va recomandam sa va puneti un fermoar la gura, sa il ridicati si ca sa fiti sigur ca nu veti vorbi in plus puneti chiar si un lacat. In aceste doua zile _ Joi si Vineri – veti spune vrute si nevrute, va fi o adevarata incercare pentru dumneavoastra in privinta comunicarii. Amintitiva zicala ”orice pasare pre gura ei piere” si luati aminte la ea ori de cate ori veti dori sa dati o replica.
Insa ca in orice lucru tensionat, exista si bonusuri. Saptamana aceasta veti primi un bonus consistent in privinta dragostei. Veti incerca sa faceti noi cuceriri. Miercuri si Joi s-ar putea sa fiti oarecum inchistati, morocanosi, insa Vinerea si intreg weekendul viitor nu arata rau deloc, veti fi amuzant,vorbaret, placut anturajului.
Citatul aptamanii pentru zodia Gemenilor: Sunt atat de inteligent ca, uneori, nu înteleg un singur cuvant din ceea ce spun. Oscar Wilde

Rac


Niste evenimente pe care nu le anticipati va vor lua prin surprindere si vor da o nota de surpriza, tensiune, aventura acestei saptamani. Nu va veti confrunta cu autaritatile in aceasta perioada, insa veti fe incarcati pana peste cap cu 1001 de alte probleme.
Sunteti ocupat, aveti lucruri importante de rezolvat. Aveti grija insa cum va manifestati aceasta nerabdare, pentru a nu fi prost interpretati de ceilalti. Uneori a fi sincer in afirmatii ii poate afecta pe cei din jur. Acuma nu va indemnam sa mintiti frumos, ci doar atunci cand spuneti adevarul incercati sa il ambalati
intr-un mod in care nu ii va afecta pe interlocutorii dumneavoastra.
La jumatatea saptamanii viitoare va veti confrunta cu o adevarata furtuna emotionala si de asemenea veti avea parte de o gramada de noi propuneri, noi inceputuri, lucruri la care nici nu v-ati imaginat vreodata ca veti ajunge sa le faceti.
Vineri si Sambata nerabdarea va atinge cote maxime. Incercati sa va canalizati toata aceasta energie intr-o directie constructiva, spre ceva care va putea lasa urme si despre care se va putea vorbi mult timp de acum incolo. Duminica aveti dezlegare sa reveniti in matca dumneavoastra.
In dragoste lucrurile se precipita inca de Luni. E timpul sa iesiti din cochilia dumneavoastra si sa luati dragostea in brate. Daca veti avea putin mai mult curaj sa abordati persoana de care sunteti interesati, vor putea iesi numai lucruri bune din asta.
Zilele in care puteti da lovitura sunt Miercuri si Joi, cand veti putea pune in miscare tot angrenajul complicat al abordarii tactice a unei persoane de care va simtiti atras. Sunteti plin de emotii,dar emotii constructive.In plus astrele va vor face foarte atractiv domnule sau doamna Rac. Prin urmare beneficiati de aceasta perioada si treceti la fapte.
Citatul saptamanii pentru zodia Racului: Fii curajos. Asumati riscuri. Nimic nu poate inlocui experienta.- Paulo Coelho

Leu

Saptamana asta, nu are nici un rost sa cercetati starea vremii uitandu-va pe fereastra. In privitna dumneavoastra, va spunem noi prognoza meteo: va fi CANICULA!!!!.Prietenii si diverse extra activitati va vor asalta literalmente si veti fi extrem de fericiti sa va aflati in centrul atentiei.Asa cum se va intampla si cu celelalte zodii, la jumatatea saptamanii, adica Miercuri si Joi veti fi placut surprinsi sa fiti abordati in niste chestiuni legate de dragoste, aventura, relatii.
Vineri si pe intreaga durata a weekendului veti avea parte de o multime de nopti albe in dormitor, alaturi de persoana iubita.
La servici lucrurile vor fi dinamice si veti putea sa va puneti planurile in practica. Incercati insa sa nu deveniti aroganti cu cei din jur, pastrativa calmul si numarati pana la zece inainte de a da o replica dura unei persoane agasante. Nu se stie niciodata cum se invarte roata lumii si o persoana pe care ati jignit-o la un moment dat, voluntar sau involuntar, sa va devina sef. Deci atentie la modul cum va adresati saptamana aceasta celor din jur, pentru ca va avea repercusiuni pe termen lung.
Citatul saptamanii pentru zodia Leului: “Drumul spre Iad este pavat cu intentii bune.”- Karl Marx

Fecioara

Saptamana aceasta este extrem de interesanta pentru dumneavoastra, domnilor sau doamnelor Fecioare. Va fi ori buna, ori rea, alba sau neagra, insorita sau ploioasa si nu va exista nici o cale de mijloc.
Mai ales Luni si Marti vor fi niste zile albe sau nege, in care nu veti putea face nici un compromis. Nici macar cel mai mic compromis. Daca vor fi bune sau rele aceste zile depinde numai si numai de dumneavoastra. Aveti grija la modul in care comunicati, si dati o mare importanta detaliilor.
Miercuri si Joi in special detaliile vor fi extrem de importante. Saptamna aceasta veti fi pus sub lupa in familie. Veti fi analizat, judecat, intors pe toate partile de matusi, unchi, bunici, parinti, frati si surori, pana cand nu veti mai suporta sa fiti tratati ca un obiect ciudat, veti arunca totul si veti iesi afara cu prietenii ca sa scapati de sresul familial.
ineri si Sambata veti fi mai flexibili, pentru ca lucrurile vor iesi cu adevarat de sub control. Asemeni unui rau iesit din matca, noi evenimente se vor precipita spre dumneavoastra si nu aveti ce sa faceti, decat sa va lasati dus de curent. Daca veti incerca sa opuneti rezistenta nu veti reusi decat performanta de a va inneca. Duminica este o zi deosebita, tot ce aveti de facut este sa va bucurati de linistea si impacarea care va va cuprinde.
Saptamana aceasta serviciul va va da destule batai de cap si veti fi focalizat foarte mult pe notiunea de munca, lucru si noi doar va spunem: tot saptamana aceasta, in timp ce dumenavoastra veti trabalui harnic precum o albinuta, pe langa voi va trece o persoana pe care cu siguranta nu veti dori sa o lasati sa isi continue drumul: deci lucrati, focalziati-va pe servici insa din cand in cand mai aruncati cate o privire prin jur.
Miercuri si Joi sunt niste zile extrem de favorabile pentru a socializa si pentru a va face remarcati de cine trebuie (pe taramul dragostei). In cazul in care aveti vreo noua idee romantica, va sugeram sa luati taurul de coarne acuma si sa treceti la fapte, atata timp cat astrele sunt de partea dumenavoastra. Bafta in demersurile dumneavoastra amoroase, aveti mari sanse sa reusiti ceea ce v-ati propus.
Citatul saptamanii pentru zodia Fecioarei: Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur! Immanuel Kant

Balanta

Saptamana care urmeaza se profileaza la orizont asemenea unui cavaler, calare, care poarta un steag mare pe care este inscriptionat cu litere de-o schioapa: DRAGOSTE! Inca de la inceputul saptamanii veti fi abordat- spre marea dumneavoastra surprindere- de o persoana pe care o placeti. Aceasta va face tot posibilul sa gaseasca un subiect comun de conversatie cu dumneavoastra, despre planuri de viitor, despre sperante si vise. Nu ezitati si dati frau capacitatii dumneavoastra deosebite de a discuta cu ceilalti si de a-i face sa se relaxeze in prezenta dumneavoastra. Miercuri si Joi vor fi niste zile mai ocupate putin, deoarece la servici se vor ivi o serie de activitati care trebuiesc finalizate. Insa in principiu in aceasta saptamana va trebui sa va canalizati mai degraba pe cei din jur. Mai ales Duminica este o zi foarte buna pentru socializare. Cu cat veti fi mai atent si mai receptiv la ce se intampla in jur, cu atat mai bine va fi pentru dumneavoastra.
Asa cum am precizat in debutul prezentareii noastra, e o saptamana propice in a lua legatura cu o persoana de care va simtit atras. Daca lucrurile debuteaza in directia corecta Luni si Marti, punctul culminant va fi atins weekendul viitor, cand veti trece la fapte. Va dorim mult succes in aceasta directie. Si nu uitati: de multe ori conteaza drumul, nu finalitatea lui. Prin urmare nu va faceti planuri marete pentru viitor, ci doar bucurativa de ce va aduce clipa, pentru ca in aceasta perioada astrele va surad si va vor aduce multe lucruri frumoase.
Citatul aptamanii pentru zodia Balantei: “În dragoste, singura victorie este fuga.” Napoleon Bonaparte

Scorpion

Saptamana aceasta va recomandam sa fiti foarte atenti la orice detalii ar putea fi demne de luat in seama, dragi scorpioni. Va paste riscul unor amenzi sau poate scadentele va bat la usa. Marti mai ales mergeti cu ochii in patru. Miercuri va puteti baza foarte mult pe intuitia deosebita, care este una din caracteristicile zodiei dumneavoastra. Ascultativa instinctele, acestea nu gresesc niciodata.
Joi veti avea prilejul sa iesiti intr-un loc select, poate la invitatia unor prieteni. Insa din pacate Vineri si Sambata nu vor fi cele mai fericite zile pentru dumneavoastra. Veti fi luati prin surprindere de o veste, si nu una dintre cele mai placute. Insa din fericire Duminica este ziua dumneavoatra, in care lucrurile vor reintra in normal. De asemenea, saptamana aceasta nu este chiar cea mai recomandata pentru dragoste. Vor fi perioade de tacere pe care nu le veti putea intelege, iar nesiguranta in care va arunca partenerul este cea mai grea tortura pentru dumneavoastra, care iubiti ordinea si linistea. Lucrurile s-ar putea detensiona Miercuri si Joi, insa pentru foarte scurta durata. Aceste zile ar putea fi comparate cu razele de soare care uneori strabat patura de nori pe timp de furtuna. Prin urmare in aceasta saptamana incercati mai degraba sa o petreceti in solitudine si sa va acordati timpul necesar pentru reincarcarea bateriilor.
Citatul saptamanii pentru zodia Scorpionului: “Un pic de sinceritate este un lucru periculos, o doza mai mare de sinceritate este absolut letala.” Oscar Wilde

Sagetator

Saptamana aceasta veti fi atras de problemele filosofice ale vietii. De regula cu totii intram pe aceasta panta atunci cand suntem distrati, neatenti si facem greseli. Si cand gresim mereu incercam sa aruncam vina pe ceilalti, sa spunem: "ei,asta-i viata, ma rog, se mai intampla". Insa nu va ascundeti in spatele filosofiei atunci cand gresiti. Neatentia nu este o sursa de disipare ,ci poate fi rezultatul oboselii accentuate acumulate in ultimul timp, al stresului la care ati fost supus in ultima perioada.
Miercuri si Joi veti fi mai putin distrat si va veti focaliza ,pentru o foarte scurta perioada, pe proiectele dumneavoastra ardente.
Insa bonusul va fi adus Vineri si Sambata, cand probabil veti pleca fie intr-o scurta drumetie, intr-o plimbare, la o terasa cu prietenii.Oricum Dumnica va recomandam mai degraba sa stati in casa, pentru ca paote aparea riscul unor accidente neasteptate.
Saptamana aceasta incercati pe cat puteti sa stati deoparte de raza de actiune a partenerului dumneavoastra sau a persoanei iubite. Veti fi cu capul in nori intr-o atat de mare masura, incat nu veti face decat sa ii enervati, sa ii iritati, iar de aici pana la o cearta serioasa nu este decat un singur pas. Prin urmare in aceasta saptamana va recomandam domnilor si doamnelor Sagetatori sa va focalizati pe muncile de rutina si sa va limitati la un telefon de complezenta cu persoana care va este draga. Cele mai recomandate zile pentru discutii romantice, iubire si diverse intalniri sunt Vineri si in weekendul viitor.
Citatul saptamanii pentru Sagetator: “Toate lucrurile ce ne irita la altii ne ajuta sa ne cunoastem si sa ne intelegem mai bine pe noi insine.” Carl Gustav Jung

Capricorn

Saptamana aceasta veti promite o groaza de lucruri. Si chiar va veti tine de cuvant. Daca veti spune cuiva ca in ziua cutare,la ora cutare va veti prezenta la intalnire, chiar asa va fi: veti aparea zambitor la minutul si secunda promisa si ii veti surprinde pe toti prin acest comportament de-a dreptul nemtesc. Din pacate pentru dumneavoastra, cel putin Luni si Marti numai dumneavoastra veti adopta acest tip de comportament. Ceilalti- veti fi surprins sa constatati, vor fi de-a dreptul cu capul in nori, lucru care va va irita putin.
Miercuri si Joi acest comportament haotic, al celor din jur va va deranja de-a dreptul si veti incepe sa fiti mai artagos si critic. Vineri si Sambata, o parte din anturajul dumneavoastra va va dezamagi prin comportamentul lor sau prin vorbele pecare le vor arunca fara sa gandeasca de doua ori innainte. Incercati sa nu ii judecati, pur si simplu nu este o regula ca dumneavoastra sa rezonati la toate nivelurile cu cei din jur. In weekendul viitor incercati sa meditati mai degraba la suisurile si coborasurile vietii, la metafizica, ezoterica si orice alta stiinta de frontiera doriti, pentru ca realmente veti fi atras de astfel de domenii in aceasta perioada.
Citatul saptamanii pentru zodia Capricornului: Toti se gandesc sa schimbe lumea, dar nimeni se nu gaseste sa se schimbe pe sine. (Lev Tolstoy)

Varsator

Saptamana aceasta, dragi Varsatori veti fi mai mult decat indragostiti. Veti fi asemeni unui curcubeu de sentimente, se va combina dragostea cu pasiunea cu aventura cu bucuria ,cu veselia si energia.
Luni si Marti veti fi axati pe dragoste si nu va veti asuma obligatiile necesare la servici. Insa responsabilitatile va vor bate la usa si ziua de Miercuri va rearunca in rutina obisnuita, cu activitati la scoala, facutlate, servici.
Joi probabil veti avea chef de o mica escapada cu prietenii, insa Vineri si Sambata veti fi foarte focalizati pe relatia dumneavoastra cu persoana iubita. Duminica veti pune dragostea in cui si va veti apuca serios de treaba si de punearea in aplicare a unor planuri indelung gandite.
Citatul aptamanii pentru zodia Varsatorului: “Să-ţi spun ce este dragostea adevărată. E credinţă oarbă, umilinţă fără preget, supunere desăvârşită, încredere şi dăruire împotriva ta însuţi, împotriva lumii întregi. Dragostea înseamnă să îţi dai inima şi sufletul întreg celui care ţi le va zdrobi.” (Marile speranţe) Charles Dickens

Pesti

O perioada in care veti visa cu ochii deschisi. Dupa o ruptura sentimentala, suferita de curand, ranile ar trebui sa inceapa sa se cicatrizeze. In cazul celor care inca isi mai plang de mila, ii incurajam sa socializeze cat mai mult, sa iasa afara cu prietenii, sa se scufunde in munca. Daca vor alege sa stea in casa si sa isi planga de mila, nu vor face decat sa se simta mai rau. De multe ori insa puterea exemplului este cea mai buna: ce face un calaret care este aruncat din sea? In cazul in care nu si-a rupt un picior , se scutura de praf si incaleca din nou. La fel si dumenavoastra, de multe ori un esec nu este decat un nou drum de ales, unde, la destinatie va potastepta lucruri foarte bune. Prin urmare noi va recomandam ca Miercuri si Joi sa reiesiti la vanatoare, singur sau acompaniat de amici. Este o saptamana propice pentru astfel de lucruri si nu se stie niciodata de unde sare iepurele.
La servici nu avem ce sa va spunem in mod special. Stiti bine, atunci cand se inneaca corabiile intr-o anumita directie nu va mai arde sa va focalizati pe munca decat daca veti face un adevarat efort emotional. Miercuri si Joi veti da dovada de creativitate, iar Vineri si Sambata sunt zile foarte bune pentru planificari de orice natura.
Citatul saptamanii pentru zodia Pestilor: “Pastreaza-ti visele vii. Intelege ca pentru a realiza ceva trebuia sa ai credinta si incredere in tine, viziune, munca, determinare, si daruire. Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. ” Gail Devers

0 comments: