compatibilitatea taur pesti


Sincer? Intai sa desfacem sampania si apoi sa discutam despre compatibilitatea Taur- Pesti. Pentru ca este unul dintre putinele cazuri fericite in care exista intelegere si pace sufleteasca pe toata linia.
Taurul este guvernat de planeta Venus, planeta frumosului si a iubirii.
Pestii sunt guvernati de Jupiter, planeta norocului si de Neptun, plantea fantaziei , a iluziei a dragostei mistice. Cand cele trei planete se intalnesc, adica dragostea cu iluzia si norocul, mai poate ramane loc de comentarii? Noi zicem ca nu, semnificatia celor trei planete vorbind de la sine.
Amandoi nativii prefera stabilitate si armonia in locul agitatiei si stressului oferit de societatea moderna. Pestii sunt semnul zodiacal cel mai greu de analizat, pentru ca au propriul lor sistem de valori.
Taurul este infipt cu picioarele in realitate. Taurul nu este o zodie pretentioasa. Pentru a fi fericit are nevoie de un cuibusor frumos decorat, de securitate emotionala si frumusete. Pestii vor comfort, liniste, pace sufleteasca si o multa,multa imaginatie. Au nevoie de o relatie in care sa viseze si sa isi creeze propriile lor scenarii. Ambii parteneri nu vor intra in relatie cu gandul sa o incheie a doua zi. Ei sunt facuti sa ramana impreuna, umar langa umar, infruntand vicsitudinile vietii. Cei doi nativi isi pot oferi multe unul altuia: Taurul il poate invata pe Peste sa fie mai ancorat in realitate, sa coboare cu picioarele pe pamant. Pestele il poate invata pe Taur sa isi foloseasca imaginatia, sa invete sensul cuvantului “fantazie”. Iar de aici pana la misticismul unei intalniri din dormitor intre Taur si Pesti este dor un pas. Taurul va aduce in dormitor senzualitatea, iar Pestele va aduce exotismul si fantazia.
De asemenea, imaginatia deosebita a Pestilor si capacitatea de munca neobisnuita a Taurului ii poate face parteneri de afaceri perfecti. Pestii propun un plan, Taurul il va duce la indeplinire apoi vor imparti beneficiile.
In acest moment insa nu ne mai ramane decat sa tragem cortina peste aceasta frumoasa poveste de dragoste, pentru ca in acest caz nu putem vorbi prea mult. Va fi suficient sa priviti chipurile celor doi nativi cand veti intalni aceasta pereche, iar ele vor vorbi de la sine.

0 comments: