Compatibilitatea berbec-taur





Initial pare sa fie un vis frumos devenit realitate. Cu toate acestea o relatie de lunga durata nu are multi sorti de izbanda. Tarul care este un personaj calm si logic va suferi foarte mult in incercarile sale de a domina berbecul, care este o fiinta vesela, vioaie, sociabila . Prin natura sa, berbecul traieste intens clipa si se arunca activ in orice oportunitate care vizeaza un nou inceput. Acesta nu este si cazul taurului.
Taurii sunt logici ,conservativi si refuza sa se implice in orice actiune noua fara a studia in prealabil toate avantajele si dezavantajele acesteia. De asemenea, taurii pot fi gelosi si posesivi.
Daca berbecul este interesat de alte lucruri sau prins in alte activitati, si daca nu-i va acorda atentia necesara partenerului sau taur, acesta din urma se va simti frustrat, nemultumit si ranit in orgoliul propriu. Noile idei –de fiecare data altele!- care il anima pe berbec, il vor tine pe taur intr-o stare continua de gelozie, nedumerire si expectativa. Totusi, pe de alta parte, berbecul prin definitie trebuie sa fie o persoana activa in viata publica si de foarte multe ori jongleaza cu success intre cariera si viata de acasa.
Daca nativul berbec va fi limitat ,constrans in actiunile sale de catre taur, care se bazeaza pe partea sexuala a relatiei in a-l subjuga pe partener, acesta din urma, care isi iubeste libertatea cu atata ardoare, se va simti frustrat, nedreptatit si se va blaza. Nu pentru multa vreme insa, deoarece berbecul este un deschizator de drumuri si iubeste orice nou inceput.
Prin urmare dupa scurt timp va cauta o portita de iesire si asemeni unui Don Quixote neobosit ,va cauta o noua aventura, care sa-i satisfaca dorinta de a trai viata la maximum. Nativul taur poseda multe calitati si poate contribui mult in cursul unei relatii, insa din pacate, calitatile taurului nu vor putea fi exploatate la maxim intr-o relatie care implica un berbec, deoarece acesta din urma se va simtit constrans si incatusat. Gelozia taurului si spiritual sau dominator il vor indeparta pe berbecul nostru cu aceeasi rapiditate cu care s-a implicat intr-o astfel de relatie.
In orice caz,daca aceasta relatie rezista, inseamna ca ambii parteneri, atat berbecul cat si taurul au facut multe compromisuri. Insa daca partenerul taur da dovada de incapatanare, in scurt timp se va ajunge la lupte acerbe de exprimare a personalitatii, de a decide cine este seful in relatie, de incercari de evadare din acest cerc vicios si reveniri spectaculoase.
Trebuie subliniat ca un cuplu berbec taur este format in circumstante speciale- berbecul fiind singur se arunca cu disperare in bratele primului venit- si poate avea sanse de izbanda doar in situatii speciale, mai exact daca ambii parteneri sunt entitati evaluate spiritual,care isi vor respecta dreptul la libertate.Pentru ambii native este foarte important sa discute deschis problemele de cuplu si numai asa vor reusi sa isi stapaneasca gelozia navalnica si agresivitatea verbala si fizica. Insa in esenta o relatie berbec-taur este cu adevarat o intalnire karmica, in care ambele entitati au de invatat o lectie de viata, fie ea a rabdarii sau a eliberarii.

0 comments: