compatibilitate Berbec- Berbec

Compatibilitati Barbatul Berbec- Femeia Berbec

Ambii indivizi nascuti in zodia berbecului nu se intalnesc pur si simplu si se indragostesc, ci fiecare tinde sa caute cea mai interesanta strategie de a intra in viata celuilalt. Atat barbatul cat si femeia berbec adora inceputurile si le place sa continue sa experimenteze intreaga gama a sentimentelor care iau nastere de-a lungul unei relatii. Oricum, este de asemenea in natura berbecului sa isi exprime gelozia si sa devina trist si plictisit atunci cand au loc schimbari de situatie sau atitudine din partea partenerului. De multe ori mania si criticismul vor iesi la iveala in clipa in care un berbec va simti ca partenerul incearca ruperea relatiei.

Va fi o mare cantitate de atractie intre acesti doi nativi , dar de obicei este de natura fizica si de o intensitate sexuala mare. Din pacate acest tip de relatie ,bazata pe sex, este sortita sa se stinga repede. Ambii nativi sunt inclinati spre izbucniri de manie si de gelozie,lucru care poate influenta, de asemenea,scena romantica.
Daca unul dintre parteneri va lua drumul infidelitatii,atunci mandria colosala a unui berbec va reactiona imediat, uneori ducand pana la ruperea relatiei. Caldura dragostei va fi inlocuita cu o raceala de ghiata. Pierderea respectului personal este unul dinrte cele mai rele lucruri care i se pot intampla unui berbec, iar infidelitatea partenerului o va privi ca pe un afront personal.
Ambii indivizi au o natura dominanta si ambii trebuie sa invete sa lase si celuilalt dreptul de a se exprima liber, tocmai pentru ca lucrurile sa functioneze in directia dorita. Probelemele legate de ego si de manifestare a personalitatii vor duce la dificultati de comunicare intre acestia.Chiar daca inceputul unei relatii dintre doi berbeci va fi marcata de iubire navalnica, zambete,strategii de a-l cuceri pe celalalt, odata cu trecerea timpului se va instaura o competitie in cuplu pentru a vedea care dintre cei doi este numarul unu.Ambii sunt axati pe cariera si pe posibilatile de a avansa pe scara sociala. In plus, ambii sunt personae independente. Daca si-ar canaliz energiile pe zone de lucru diferite, acest lucru ar putea detensiona oarecum relatia. Cu toate acestea, daca ambii parteneri si-ar inghiti mandria pentru o scurta vreme si ar mai ceda din incapatanarea lor notorie, relatia ar putea fi incununata de success.
Fara indoiala spiritele unor nativi berbeci ar putea invata foarte mult unul de la altul, mai exact sa invete sa ofere si sa primeasca respect .
In concluzie , relatia berbec-berbec nu va fi cu siguranta niciodata o relatie plicticoasa. Va fi o relatie navalnica, vijelioasa, cu certuri sponane care se vor stinge foarte repede. Ambii parteneri fiind stapaniti de planeta Marte, este exact ca si cum doi soldati s-ar intalni pe un camp de bataie.Intr-o astfel de situatie nu se gasesc decat doar doua optiuni: sa lupte unul impotriva celuilalt sau sa lupte umar la umar.

0 comments: