compatibilitate Berbec-Geaman


Focul si aerul care intra in aceasta combinatie pot produce o flacara care poate fi vazuta de la kilometrii distanta. Berbecul, guvernat de planeta marte gaseste un companion agreabil in gemanul volubil aflat sub influenta planetei Mercur.
Entuziasmul si curajul navalnic al berbecului va gasi o scena extraordinara de manifestre in cazul gemanului curios si nelinistit. Impreuna pot strabate multe orizonturi: fizice, emotionale si geografice. Daca geamanul ii ofera berbecului actiune, stimulare si un nou inceput, atunci au toate sansele de a primi in schimb dragoste si afectiune.
Daca berbecul ii ofera geamanului o cumunicare buna si activitati sociale variate, atunci va primi si el, la randul lui, acelasi lucru. Gemenii au nevoie de divertisment si inspiratie. Geamanul poate fi fidel atata timp cat partenerul nu insista sa fie centrul atentiei. Berbecii si gemenii pot conlucra foarte bine impreuna, insa succesul relatiei lor depinde de rigurozitatea cu care isi delimiteaza teritoriile, dat fiind ca nativii ambelor zodii iubesc libertatea. Nativii ambelor zodii nu se dau in laturi in a cauta noi campuri de actiune, noi orizonturi,deoarece ambii sunt experti in a detecta orice este inedit , nou in campurile vietii.
Relatia berbec- geaman este o relatie agreabila de ambele parti, care s-ar putea transforma in cuplul ideal, mai ales ca ambele zodii au capacitatea de a oferi suficienta libertate partenerului. In mod esential , pentru ca berbecul sa se simta cu adevarat fericit, are nevoie sa fie considerat “ vioara intai” in cuplu, sa fie admirat si pretuit ca fiind un partener bun,de nadejde. In acelasi timp, berbecul cauta in relatia de cuplu un partener cu care poate intra in competitie. Pe de cealalta parte, geamanul este plin de resurse,energie si poate fi foarte bun orator. Una peste alta, geamanului ii place varietatea Geamanul este tipul de persoana care da frau liber ideilor “marete”, excentrice si ciudate. .Mintea mereu cercetatoare a geamanului trece cu usurinta de la un subiect la altul. In mod bizar, berbecul il poate percepe pe nativul geaman ca avand nu numai o personalitate, ci doua personalitati in acelasi timp. Gemanul, ca si berbecul, iubeste sa se implice in actiuni diferite, pe mai multe planuri si sa abordeze orice aspect nou al vietii. Geamanul culege informatii din toate zonele vietii, insa la fel de repede se poate si plictisi. Cu greu va duce la bun sfarsit lucrurile incepute. Geamanul are nevoie in primul rand de linii deschise de comunicare si cei mai buni prieteni ai gemenilor sunt acele persoane care le pot aprecia simtul umorului si ghidusia la adevarata lui valoare. Cand berbecul si geamanul se intalnesc, se conecteaza la nivel psihologic si fizic in acelasi timp. Nativii acestor doua zodii iubesc actiunea, nu dispretuiesc munca si isi pastreaya voiosia si tonusul in orice situatie dificila. Semnele opuse in zodiac se bucura de regula de excelente cabilitati de comunicare si de o capacitate de buna intelegere a sinelui interior al celuilalt. Spiritul independent al berbecului reprezinta o provocare atractiva pentru geaman. Daca gemanul simte in relatia de cuplu ca berbecul incearca sa preia controlul, sau daca berbecul ia prea in serios spiritul de ironie al geamanului, aceste detalii ar putea da nastere la certuri si stari de tensiune in cuplu. Insa daca amandoi vor reusi sa isi tempereze pornirile razboinice, vor avea parte de un cuplu minunat.Berbecilor le place sa experimenteze lucruri noi, iar gemenilor le place sa vorbeasca despre lucruri noi. Impreuna formeaza un cuplu imbatabi, cu care vor descoperi lumea si vor putea sa o recladeasca dupa propria lor imaginatie.

In concluzie , daca vor reusi sa isi delimiteze spatiul,sa traseze niste limite si daca vor reusi sa isi tempereze uneori impulsurile, vor putea forma perechea perfecta.

0 comments: