compatibilitatea Berbec-Leu


Aceasta combinatie se refera doar la pasiune, dominare si cine este in pozitia de lider- si cand! Nativii ambelor semne pot fi impetuosi si mandrii. Leilor le place sa fie respectati, iar ego-ul lor sa fie flatat, actiuni pe care Berbecul

(care se plictiseste atat de repede) nu se va grabi sa le faca. Berbecii pot fi de asemenea deranjati de natura iornica- superioara a leilor, insa oricum ar fi, aceasta relatie este o relatie intotdeauna deosebita.

Pot aparea uneori diferente de opinii, in care argumentele pro si contra se vor exprima cu ajutorul tipetelor si eventual a unor farfurii sparte. Cu toate acestea, berbecul il va privi pe leu ca pe un analist si un ghid spiritual. Leul este regale animalelor si in acest caz berbecul nostru se transforma in mielusel si atunci orice divergente de opinii pot fi usor depasite.Ambele semne sunt respectate de catre cei din anturajul lor si este important ca acest respect sa se exprime mutual si in cadrul relatiei lor .

Daca ii oferi berbecului actiune, veselie si un nou inceput, atunci ai toate sansele sa fii rasplatit cu afectiunea si dragostea sa. Daca ii oferi leului admiratie si apreciere sincera, atunci ai toate sansele sa te bucuri de afectiunea si grija care ti-o vor oferi.In aceasta relatie de cuplu, viata va fi traita la maximum, plina de actiune,dinamism,determinare. Ambii nativi iubesc spiritul de competitie. Focul adora focul si din acest motiv berbecul se va simti atras de leu si viceversa. De fapt, pentru a fi fericit, berbecul are nevoie sa fie pe primul loc si sa fie privit ca fiind cel mai bun competitor.Dar totusi , cumva, berbecul simte nevoia unei evadari spirituale, a unui partener la fel de puternic ca si el.

Cuplul format de un berbec si un leu poate dura o viata intreaga. Dragostea lor mutuala pentru activitatile fizice poate completa de minune un program sportiv realizat in cuplu(drumetii, tennis, alpinism, etc). Semnele de foc simt nevoia sa isi exprime energia naturala prin intermediul trupului si din acest motiv semnele de foc (berbecul,leul si sagetatorul) exceleaza in domeniile sportive. Cu toate acestea ,atentie cum acceptati postura de castigator sau pe cea de invins, pentru ca si leu si berbecul iubesc doar sa fie pe primul loc. Daca un concurs prietenesc se va finaliza intr-o competitie acerba, in clipa in care ambii iau in serios activitatea sprotiva desfasurata, atunci au o problema serioasa care tine de ego, deoarece cu greu vor accepta si unul si altul o eventuala infrangere.

Cu o vointa de neinfrant, leul are capacitatea de a-si aseza partenerul pe un piedestal si de a-l face sa straluceasca prin atentia si dragostea pe care i le acorda.Iar o astfel de atentie il va uimi pe berbec,care va fi mai mult decat loial partenerului leu. Si pentru a-l recompensa, berbecul il va trata pe leu ca pe cel mai minunat cadou oferit de viata. Si pentru a se inchide cercul, leul va aprecia dedicatia berbecului.

Cand berbecul si leul se vor intalni, vor sari scantei. Ambii fiind semne de foc, pline de vibratii si pasiune, cu o adorabila dorinta de viata, spirit sportiv si rivalitate amicala. Exista o dorinta foarte mare de actiune in aceasta relatie. Ambele semne iubesc sa se afle la carma relatiei si problemele vor aparea in clipa in care vor incepe sa se lupte pentru aceasta pozitie.Acesti nativi au o admiratie totala unul fata de celalalt,insa trebuie sa invete sa faca si compromisuri si sa permita si partenerului sa fie la conducere.
Din multe puncte de vedere, este o relatie ideala.Ambii fiind semne de foc, se avanta plini de pasiune in orice activitate care vizeaza un nou inceput si dau dovada de mare vointa in a-si realiza obiectivele propuse.Nu se tem de munca si de exprimarea pasiunii. Vointa regelui leu va stimula spiritul intreprinzator al berbecului. In egala masura, libertatea interioara si deschiderea spre nou a berbecului pot largi orizonturile leului. Este foarte bine ca ambii nativi sa se asculte unul pe celalalt, sa comunice, sa impartaseasca idei. Iar in cazul in care Marte si Venus de pe hartile natale sunt bine aspectate, atunci si viata intima va fi condimentata din plin.

Berbecul, semn cardinal, va tanji mereu pentru noi inceputuri, insa leul, semn fix, va avea suficienta incapatanare sa nu abandoneze un proiect,pana nu il va duce la indeplinire. Aceasta este o ocazie perfecta pentru berbec sa invete sa urmeze regulile.Berbecul este guvernat de planeta Marte,iar leul de Soare. Amandoi nativii sunt reprezentantii energiilor masculine si impreuna alcatuiesc o combinatie buna, adica se inteleg din priviri pentru ca amandoi ,in mod esential privesc in aceeasi directie. Soarele se ocupa de ego iar Marte de energia agresiva, astfel incat ambii sunt in aceeasi echipa imbatabila.

Caminul berbecului si a leului va fi un camin complex, de la un cuibusor al dragostei la un camp de lupta. Ambii iubesc sa argumenteze si sa isi apere cu incapatanare ideile. Insa daca se limiteaza la polemici amicale, lupta pasionala poate fi urmata cu success de reconcilieri pasionale. Leul administreaza perioadele de rutina cu calm si intelegere si o face cu mai mare abilitate decat berbecul, care va fi nevoit astfel sa invete atat de pretioasa lectie a rabdarii. Iar berbecul poate fi sursa de inspiratie ideala pentru leu.

Prin urmare, amandoi formeaza un cuplu minunat, cu conditia sa invete sa mai faca si compromisuri.

1 comments:

Anonymous said...

sper ca toti sa avem noroc si sa fim sanatosi, in 2009 si mai departe!