Compatibilitatea Berbec- Fecioara



La inceputul acestei legaturi , nativii Berbec si Fecioara nu vor vedea decat defectele celuilalt. Fecioara va considera ca Berbecul este mult prea impulsiv pentru gusturile ei, iar Berbecul va crede ca Fecioara este prea stricta, prea rece, prea inchistata in propriile idei si ganduri. Solutia ar fi sa isi schimbe punctul de vedere si sa nu se axeze decat pe punctele pozitive ale partenerului. Berbecul o poate initia pe Fecioara in directia distractiei,amuzamentului , a ideii de aventura, lucruri in care Feciaora nu exceleaza. Pe de alta parte, Fecioara il poate invata pe Berbec lectia rabdarii, a seriozitatii, a atentiei pentru detalii si mai ales a faptului ca in viata si lucrurile mici conteaza. Berbecul o poate educa pe Fecioara sa inteleaga ca in viata daca uneori nu mai lasi si de la tine, daca nu mai faci si un compromis, risti sa ramai un mare singuratic. In egala masura, Fecioara, la randul ei , ii poate da Berbecului lectii pretioase despre politete, bune maniere si respect pentru munca.
Daca ii poti oferi unui Berbec actiune, dinamism, si un nou inceput in orice, ai sanse maxime sa primesti in schimb afectiunea si dragostea sa. Daca oferi unei Fecioare atentie, rabdare si seriozitate in a duce la indeplinire sarcinile propuse sau impuse, atunci ai toate sansele sa fii iubit si admirat de catre nativii acestei zodii. Cand se intalnesc un Berbec cu o Fecioara, atunci cu siguranta este o mare cantitate de pasiune in atmosfera! Este o combinatie fascinanta, care sublinieza adevarul zicalei” si contrariile se atrag”. Privirea ascutita a Fecioarei si micile ei ascunzisuri vor atrage nativul din Berbec. Adresarea directa, gesturile impetuoase o vor surprinde pe Fecioara , care va admira vigoarea si independenta dumneavoastra. Va exista tensiune sexuala si inceputul relatiei va fi intotdeauna captivant, pentru ca Feciaora poate dezvalui pasiuni nebanuite cand se afla in mainile dibace ale unui nativ din Berbec.
Fecioara este prin esenta ei o fiinta rationala, cu un fler deosebit pentru statistici si analiza. De asemenea, este foarte selectiva in ceea ce priveste anturajul ei si inclinata spre intrebari si examinari surpriza.Din acest motiv, cu siguranta ca Berbecul va considera Fecioara ca fiind mult prea practica. Insa ii va admira metodica si capacitatile ei in administrarea banilor si a cheltuielilor.Intr-o relatie dintre un Berbec si o Fecioara, compromisul si adaptarea la cerintele celuilalt sunt cuvintele cheie. Ambii trebuie sa invete sa ofere mult mai mult decat primesc. Aceasta alianta necesita mai multa sensibilitate decat in cazul altor cupluri. Relatia poate debuta uneori cu stari conflictuale mai accentuate. Cu trecerea timpului, cu rabdare si intelepciune din partea amandorura, lucrurile care la inceput au condus la certuri vor lucra in beneficiul ambilor nativi, fiind cheia catre evolutia si maturizarea lor spiritual si sociala. In astfel de relatie notiunea de „dictatura” sau „ numai unul conduce „ isi pierde sensul, ambii nativi fiind firi puternice si dand dovada de mare incapatanare uneori. Prin urmare e bine sa invete sa mai inchida si ochii atunci cand li se pare ca lucrurile nu evolueaza in directia in care vor ei .
Din punct de vedere astrologic, Fecioara este un semn de pamant, in timp ce Berbecul este un semn de foc. Atractia este condimentata din plin de divergente.Oricum, cand Focul cu Pamantul vor ajunge sa se cunoasca mai bine, vor aparea si diferentele de substanta.Fecioara se va simti neglijata daca Berbecul nu o va intreba uneori- macar de circumstanta – ce nevoi are.
Universul il provoaca pe Berbec sa fie un pionier, un campion si un executant. Din punct de vedere sexual, Berbecul este un semn pasional. Berbecul are nevoie uneori de Fecioara sa il aduca cu picioarele pe pamant si sa ii mai domoleasca pasiunile. Fecioara este circumspecta si grijulie in chestiunile privind inima si dragostea. Fecioarei ii place sa ajute oamenii,sa faca lucruri in folosul umanitatii si este mai mult o persoana care ofera decat una care pretinde ceva in schimb pentru ajutorul sau.Dar, foarte important: chiar daca Fecioara ajuta pentru ca este o persoana inclinata spre acte umanitare, apreciaza enorm de mult ca meritele si daruirea sa ii fie recunoscute!
Intr-o relatie dintre un Berbec si o Fecioara, remarcati eforturile pe care le face partenerul pentru ca lucrurile sa meraga in directia buna!Fecioara este inclinata spre curatenie excesiva, este o fiinta ordonata, prin urmare activitatile domestice vor necesita energie si atentie. Munca superficiala si sarcinile indeplinite pe jumatate vor atrage dupa sine si cuvinte de repros din partea Fecioarei.Dupa reprosuri se poate intampla orice, pentru ca Berbecul nu accepta cu usurinta criticile , fie ele si constructive.Va fi necesar sa se traseze foarte clar indatoririle fiecaruia in cuplu.
Berbecul este guvernat de planeta Marte, iar Feciaora de Mercur. Berbecul grabeste lucrurile si se apridne foarte usor, fara sa se gandeasca prea mult ce cuvinte arunca.Feciaora analizeaza orice mic detaliu si aspect al unei probleme inaitne de a lua o hotarare. Aceste puncte de abordare atat de diferite vor da nastere cu usurinta la conflicte.Ambii nativi trebuie sa constientizeze eforturile pe care trebuie sa le faca si sa invete sa discute cu calm toate aspectele unei problemeinainte de a se grabi cu acuze nejustificate .
Daca Fecioara se va plia in fata dorintelor Berbecului de a conduce, acesta din urma va trebui sa invete diplomatia cu care va da ordine. Impresia de timiditate a Fecioarei este doar o aparenta. Orice Berbec care va crede ca va putea pur si simplu sa arunce in stanga si in dreapta ordine va fi mai mult decat surprinsa sa constate ca i se poate raspunde in mod surprinzator cu un intreg arsenal de argumente care il vor dezarma. Fecioara, chiar daca tace-din dorinta de a aplana eventuale conflicte care pot lua nastere- nu va accepta cu usurinta sa isi plece capul in cazul in care pretentiile Berbecului sunt despotice. Fecioara va analiza orice nou inceput, in timp ce Berbecul se va arunca orbeste inainte. Din acest motiv va fi aspru sanctionat de catre Feciaora care nu va intelege sa accepte pierderile cauzate de planuri prost puse la punct.
Daca ambii nativi vor invata sa isi respecte teritoriul si regulile impuse, atunci combinatia poate fi de durata. Ambii pot fi buni aliati in problemele legate de societate si afaceri.

0 comments: