Horoscopul zilei de 13 Octombrie


BERBEC
Nesiguranta si schimbarile bruste vor marca ziua de astazi, iar recastigarea increderii pierdute ca urmare a unor evenimente mai putin placute, va fi o adevarata provocare pentru dvs.
Nu este momentul oportun sa deshideti subiecte sensibile astazi, mai ales cu persoane care sunt irascibile, care pot reactiona agresiv. Incercati sa faceti o serie de compromisuri pentru a evita eventualele izbucniri de manie. Insa este o zi buna pentru a citi, pentru a studia, pentru a va retrage de toti din jurul dvs., pentru a avea un examen de constiinta cu propriul eu, pentru a vedea ce drum ati parcurs si ce mai aveti de facut de acum inainte.

TAUR
Este o zi grozava pentru a va avanta spre noi aventuri. Fie iesiti la o plimbare in oras, fie veti face o excursie in afara orasului, impreuna cu grupul dvs. de prieteni. Cuvantul aventura este termenul care defineste ziua de astazi. In cazul in care au existat o serie de reguli, pe care v-a fost frica sa le incalcati, astazi veti avea curajul sa va situati de partea cealalta a baricadei, si sa nu mai fiti persoana aceea care respecta toate tiparele societatii. Astazi veti fi un rebel.


GEMENI
Nesiguranta si schimbarile bruste de atitudine, vor fi cele doua elemente care vor defini ziua de astazi. Pe de o parte, veti fi nesigur de propriile sentimente si de propriile puteri in a rezolva o problema nou aparuta, pe de alta parte modificarile de comportament ale celor din jurul dvs, fata de ceea ce incercati sa faceti va vor dezamagi. Este momentul in care nu puteti porni la atac, dat fiind ca nu stiti ce arme are adversarul. Incercati sa faceti compromisuri si sa studiati cu atentie terenul pe care intrati.

RAC
S-ar putea sa vi se furnizeze o serie de informatii pe sub mina, de care veti putea beneficia in viitorul apropiat. Luati-le in calcul, si priviti cu atentie ce se intimpla in jurul dvs. Sunteti plini de energie, si mesajele pe care vi le transmit astrele sunt positive. Va puteti exprima si de asemenea puteti incerca lucruri inedited pe care nu le-ati mai facut pina acum.


LEU
Pregatiti-va sa faceti curatenie in casa, la birou, in viata personala. Cele mai bune idei vor purta etichete stralucitoare, iar cele care nu sunt pregatite pentru punctul in care ati ajuns in acest moment, vor fi maturate de pe masa fara prea multe regrete.
Acelasi lucru s-ar putea sa faceti si in viata personala. Este curatenia de toamna, este momentul sa puneti ordine si in viata personala si relatiile dvs.

FECIOARA
Este o zi potrivita pentru a explora necunoscutul, pentru a va dedica laturii mai putin cunoscute a vietii, pentru a fi mai religiosi, in cazul in care ati cam ocolit acest aspect al vietii in ultimul timp, sau in a va declara atei, in cazul in care ati fost niste religiosi impatimiti.
Prim urmare, tendinta generala a zilei este sa faceti exact opusul lucrurilor pe care obisnuiti sa le faceti. Veti explora lucruri noi, care va vor ajuta sa va consolidati personalitatea, cunoscand laturile diferite ale vietii. Incercati totusi sa nu faceti excese.

BALANTA
Astazi va aflati in lumina reflectoarelor insa nu uitati ca cele 15 minute de glorie de care veti beneficia astazi vor trece la fel de repede cum au veni. Incercati sa nu ii jigniti pe cei din jurul dvs, pentru ca la un moment dat s-ar putea sa aveti nevoie de ajutorul lor. Mai bine atunci cind va aflati in fata unei situatii imposibile retrageti-va, diplomat si veti avea numai de cistigat.

SCORPION
Astazi sunteti plin de intentii bune, veti vorbi frumos, veti face complimente celor din jur si, veti remarca cum fetele incordate se vor destinde si in coltul buzelor va rasari un zambet.
Este momentul potrivit pentru a va face remarcat in viata publica, in viata de serviciu, in viata familiala, pentru ca astazi nimeni si nimic nu poate tulbura linistea interioara.


SAGETATOR
Astazi, exista posibilitatea sa aveti parte de niste surprise. Nici nu va gindeati ca lucrurile vor ajunge pina la acest punct, Insa in acelasi timp este foarte bine ca ati reusit sa va completati imaginea de ansamblu, si sa adaugati ultima piesa in acest puzzle care va tinut intr-un amalgam de sentimente contradictorii ceva timp. Mastile vor cadea, oamenii isi vor arata adevarata fata, prin urmare chiar daca uneori este dezamagitor acest lucru, macar se face lumina in unele colturi intunecate pe care incercati sa le descoperiti in ultimul timp. Ei bine, astazi este momentul cind se dezvaluie totul.


CAPRICORN
Lucrurile nu merg asa cum credeati, insa o solutie si o evolutie satisfacatoare ar fi posibila numai in situatia in care se alege legea compromisului.
Calculati prioritatile si incercati sa le solutionati pe acestea si nu va agatati de lucrurile minore care va pot intoarce din drum.


VARSATOR
Astazi aveti capacitatea de a analiza situatiile obiectiv corect si sa excludeti analiza emotionala din introspectiile dvs. sunteti capabil sa judecati lucrurile corect, prin urmare, profitati de aceasta zi pentu a va pune ordine in sentimente si in viata.


PESTI


Este o zi propice pentru a porni in explorarea unor teritorii necunoscute, fie in planul conversational, fie in planul social, fie in planul relational. Veti fi inventivi si originali si proiectele
sau implicarea personala intr-o serie de actiuni vor fi bine venite. Daca nu ati incercat pina acum sa fiti putin mai altfel, sa incercati sa faceti ceva ce nu ati facut pina acum, ei bine astazi este ziua potrivita pentru acest lucru.

0 comments: