14 octombrie

Buna ziua tuturor. In ultimul timp, trebuie sa recunosc, am urmarit si studiat site-urile de astrologie romanesti.Cateva sunt foarte bune, multe bune si foarte multe cam..... . Apoi mi-am luat ragazul necesar pentru a vedea ce imi scrieti voi,cititorii.Chiar doresc sa va multumesc pentru mesajele voastre care m-au facut sa inteleg ca este nevoie de cat mai multa comunicare cu voi. Din pacate, un blog nu ofera posibilitatea de a-mi realiza visul: sa va prezint articole de astrlogie, lectii gratuite de astrologie, discutii cu voi.Prin urmare am decis sa imi fac curaj, sa rasuflu adanc si sa ma pun pe lucru. In prezent va anunt ca lucrez la un site de astrologie pe care il doresc o forma de blog-site, cu informatii zilnice. Numiti-l daca doriti un blog mai destept. As aprecia mult daca in urmatoarele zile mi-ati trimite mesaje cam ce ati dori sa cititi prin ele. Desigur, vechile rubrici: horoscopul zilnic,saptamanal si discutiile cu voi ,raspunsul gratuit la o sg intrebare vor continua sa existe. Am retinut ca unii doresc sa citeasca despre karma, altii despre predestinare,etc. Cei care au noi idei, sunt invitati sa imi scrie pe adresa roastrolog.ro@gmail.com 


Horoscopul zilei


BERBEC

Este o zi in care veti avea mult de lucru , dar la sfirsitul acesteia veti privi cu satisfactie in urma la lucrurile pe care le-ati incheiat atit de frumos si atit de bine. Incercati insa sa nu planificati lucruri mari, de mare dimensiune, sau sa nu va incarcati cu o mare cantitate de treburi, pentru ca nu veti reusi sa le finalizati, iar acest lucru va va irita.

TAUR
Astazi veti fi visatori si putina fantezie poate intodeauna unge balamalele care scirtie. Mai exact veti fi foarte placuti si va trebui sa produceti si celorlalti bucuria pe care o simtiti printr-o flatare, printr-un cuvint frumos, printr-o vorba buna sau printr-un zimbet. De asemenea datorita acestei atitudini placute ideile dvs vor fi luate in considerare.

GEMENI

Astazi sunteti plini de energie, plini de putere, si veti profita din plin de toate oportunitatile care rasar. Astazi de asemenea sunteti norocosi, asfel incit obstacolele care va vor aparea in cale vor fi indepartate pe cale naturala printr-un element surpriza. Profitati de aceasta ocazie si aveti incredere ca veti reusi in tot ceea ce va propuneti. Aceasta este de fapt cheia succesului zilei de azi.
RAC

Astazi veti avea ocazia sa realizati brusc toate cerintele, toate lucrurile pe care trebuie sa le faceti si dimensiunea reala a problemei in care va aflati. Acest lucru este un element in plus care va va ajuta in succesul dvs.
Cererile vor fi clar exprimate si va stiti foarte bine pozitia atunci cand trebuie sa luati o atitudine. Din pacate vor exista si linitari, insa ele nu vor face decat sa va ajute sa va axati pe punctele principale ale problemei.

LEU

Astazi este o zi importanta pentru dvs. si exista posibilitata sa se deschida noi ocazii pentru a evolua. Prin urmare este momentul sa luati niste decizii importante, care includ printre altele, renuntarea la trecut, la pietrele de moara care va leaga de acesta si sa priviti increzator spe viitor.

FECIOARA


O zi in care exista o serie de propuneri , de discutii, privind demararea unei afaceri. Ar fi bine sa le luati in calcul, sa va ginditi la ele, sa le analizati, insa in acelasi timp incercati sa nu va aruncati la o punere in practica a acestora pentru ca nu este conjunctura astrala cea mai propice pentru a face acest lucru.






BALANTA
Astazi veti fi pe aceeasi lungime de unda cu prietenii, cu cunostintele. Acestia vor avea niste probleme si vor veni sa va solicite sfatul. Pentru a fi cit mai corecti in sfaturile pe care le oferi, incercati sa va detasati si sa fiti impartiali, pentru a vedea cit mai bine punctul slab.

SCORPION
O zi in care veti lua niste decizii privind locul dvs. de munca. Veti incepe niste colaborari, veti duce niste tratative, veti discuta, va fi, una peste alta o zi plina.


SAGETATOR
O zi marcata de surprize de evenimente, mai ales care va parvin pe cale electronica : telefon, e-mail, fax. Posibile sarcini neasteptate la locul de munca, pe care va trebui sa le rezolvati in timp cit mai scurt. Pentru a avea succes incercati sa faceti o lista si sa treceti pe dansa prioritatile. Nu va impiedicati in detalii, pentru ca nu veti reusi sa duceti la bun sfarsit ceea ce v-ati propus.

CAPRICORN
Astazi este o zi in care competitia va fi la ea acasa. Va trebui sa va demonstrati abilitatile in fata mai multor persoane, sau la locul de munca veti fi provocati sa aratati de ce sunteti capabili. Veti accepta cu placere provocarea si acest lucru va va face sa va detasati de pluton. Veti fi remarcati si veti fi laudati pentru atitudinea dvs.
VARSATOR
Astazi va fi o zi mai dificila si emotiile vor fi dintre cele mai neplacute. Incercati sa va tineti departe de provocari, incercati sa nu raspundeti celor care va vor irita, celor care va vor ironiza sau celor care vor avea o atitudine agresiva fata de dvs.
Astazi nu este o zi buna pentru noi inceputuri, prin urmare, daca aveati de gand sa incepeti o noua afacere, sa cautati un nou loc de munca sau sa demarati un plan la care v-ati gandit in ultimul timp, incercati sa evitati acest lucru astazi.

PESTI

Veti trece printr-o serie de sentimente contradictorii si veti fi destul de usor de ranit astazi. Incercati sa nu va aratati aceasta latura sensibila catre ceilalti, deoarece unele persoane s-ar putea sa incerce sa se foloseasca de aceasta slabiciune. Este important sa stici ce vreti, cand vreti si in clipa cand sunteti pregatit sa faceti urmatoarea miscare, sa treceti la actiune.
Este important sa va puneti in aplicare in aceste zile, toate planurile pe care le aveti.



0 comments: