compatibilitate Berbec- Sagetator




Cand un Berbec intalneste un Sagetator, e sigur ca astrele au complotat ca sa ii recompenseze pe ambii nativi cu bucurie, fericire si pace sufleteasca! Acesti doi nativi au extrem de multe in comun: aceleasi energii,aceleasi puncte de vedere, puncte de interes, si lista poate continua la nesfarsit. Aceasta relatie are parte de mult suspans si senzatii tari, ambii parteneri fiind gata oricand sa se imbarce intr-o noua aventura. Ambii doresc extrem de mult sa acumuleze cat mai multe experiente de viata si nu se bazeaza pentru asta doar pe spusele celor din jur sau pe sfaturile oferite de carti. Cu toate acestea,trebuie tras totusi un semnal de avertizare: aceasta relatie poate conduce la multe decizii nesabuite, pe de o parte pentru ca Berbecul este atat de grabit sa inceapa ceva nou, iar Sagetatorul da uneori dovada de mare superficialitate. De asemenea, ambii se potrivesc foarte bine, insa testul pe care trebuie sa il treaca este testul timpului, deoarece ambii au capacitatea de a incepe lucruri noi, dar gasesc dificil sa le duca si la bun sfarsit, pentru ca se plictisesc tot atat de repede pe cat au inceput.
Din multe puncte de vedre atat Berbecul cat si Sagetatorul sunt o combinatie ideala, pentru ca ambii sunt zodii de foc, plini de energie si entuziasm. Berbecul este un conducator innascut, in timp ce inteleptul Sagetator nu are un ego atat de puternic incat sa doreasca din toate puterile sa fie la carma relatiei. Din acest motiv orice controverse privind pozitia de suprematie din cuplu dispar foarte repede, iar Berbecul care este gata pentru orice nou inceput, se simte mai mult decat fericit in compania Sagetatorului vesnic optimist.
Asa cum am mai spus de atatea ori in caracterizarile privind compatibilitatea dintre Berbec si celelalte semne zodiacale, daca ii oferi Berbecului actiune, inedit, aventura si orice activitate care necesita un inceput nou, atunci ai toate sansele sa te bucuri din plin de atentia si dragostea lor. Daca Sagetatorului ii oferi optimism, daca ai o gandire pozitiva, daca il iei ca partener in toate explorarile tale –fie ele in natura, in a descoperi un alt oras cu rucksacul in spate sau pentru a calatori in alte tari), atunci ai toate punctele in favoarea ta pentru a te bucura si de dragostea lui. Ambii nativi impartasesc o viata dinamica, sunt flexibili si dornici de schimbare.
Berbecilor le place mult sa fie cei mai buni si sa fie pusi pe un piedestal. Cumva, Sagetatorul ii poate oferi toate aceste lucruri, asta daca nu luam in calcul momentele cand ambii isi pierd rabdarea si apeleaza la cuvinte grele pe care si le arunca reciproc ( dar pe cre amandoi le regreta in urmatorul sfert de ora).
Daca Berbecul exagereaza in atitudinea sa, devenind arogant si cuprins de auto-importanta, atunci Sagetatorul nu va ezita sa scoata din tolba sa o sageata lustruita si suficient de ascutita incat sa il readuca pe Berbec cu picioarele pe pamant.Oricum ar fi, ambii au curajul de a porni in descoperirea de noi orizonturi si de noi oportunitati. Ambii iubesc sa viseze cu ochii deschisi, dar aveti grija sa nu va loviti prea tare de pamant atunci cand reveniti la cruda realitate.
Sagetatorul este in esenta o persoana care este adepta egalitatii dintre oameni, care cultiva toleranta si care are o mare capacitate de lucru, atunci cand i se ofera argumentele necesare in favoarea unei activitati de rutina.Dar pentru a avea si succes in aceasta directie, Sagetatorul are nevoie de o motivatie foarte serioasa si sa fie ambitionat la maximum. Berbecul se pricepe de minune sa toarne gaz pe foc (doar este guvernat de Marte, nu?) si din acest motiv Sagetatorul si Berbecul pot fi amici pentru toata viata sau pot fi iubiti penru multa vreme. Problemele care pot aparea in paradis sunt destul de mici. Sagetatorul are nevoie de un grad de independenta mult mai mare decat Berbecul, care , aflat in postura de partener dominant ,poate fi uneori si dictatorial.In acest punct Berbecul este vulnerabil, pentru ca uneori Sagetatorul are capacitatea de a vorbi fara sa gandeasca. (Daca credeati ca la acest capitol Berbecul este campion la a vorbi fara sa gandesti, ei bine ,va inselati.Este detronat de departe de Sagetator,care, obiectiv fiind ,nu isi pune niciodata problema ca sinceritatea sa dezarmanta poate sa ii si raneasca pe cei din jurul sau).Partea buna este ca ambele semne au capacitatea sa ierte si sa uite repede orice afront.
Marte ii confera Berbecului capacitatea de lider, de organizator si de conducator. Jupiter, guvernatorul Sagetatorului, una dintre cele mai benefice planete, ii ofera un temperament idealist, o adevarata placere in a pleca in calatorii si noi explorari, fara sa se teama sa isi asume chiar si riscurile care pot aparea ca urmare a spiritului sau de explorator. Iar acest spirit se rasfrange si in dormitor.Insa relatia intima dintre un Berbec si Sagetator tine mult si de aspectele pe care le fac Marte si Venus pe hartile personale. Asta deoarece ambii sunt semne Masculine, de foc, care nu se tem sa exprime clar si fara ocolisuri ceea ce gandesc sau ceea ce ii nemultumeste. Din acest motiv ar fi indicat ca ambii sa numere pana la 10 inainte de a intra intr-o controversa.
Insa, oricum ar fi, ambii pot sa se bucure de o relatie captivanta, plina de aventuri, pasiune si dragoste sincera.(imagine preluata din www.google.com)

0 comments: